• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kollarindaki Killari Aldiran Var mi ?

ben de 2-3 senedir makinayla alıyorum ilk aldığım bir- iki sefer çok acımıştı ama artık hiç acımıyor. aldıktan sonra da piyasada bulunan tüy azaltıcı kremlerden sürüyorum (aslında kremi hergün sürmem gerekiyor ama biraz üşengeç olduğumdan yalnızca ilk aldığımda sürüyorum). esmer olduğum için eskiden kollarımdaki tüyler koyu renkti ve beni rahatsız ederdi, ama şimdi kollarım kayyymak gibiler. daha seyrek çıkıyorlar, geç çıkıyorlar ve KESİNLİKLE inceldiler. beyaz tenli ve kolları daha az tüylü olan arkadaşlarım bile şimdi bana özeniyorlar. bu konuda çekinen varsa hiç tereddüt etmesin derim.

bu arada 19 yaşındayım:P bazı anneler kızlarına henüz erken olduğunu söyleyip almalarına izin vermiyorlar ama bence hiç de erken değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben bikaç yildri makinaylan alıyorum ve çok memnunum
çok aşırı tüylü değilimdir zaten
ama esmer olduğum için tüylerim koyu ve rahatsiz ediyordu
5 senedir alıyorum ve artıik yok denecek kadar az
ilk zamanlar ayda bir alırdım şimdi 3-4 ayda bir bile anca alıyorum

bende aynı sekılde makına kullanıyorum ve azalma oldu....

azalma mı...ayyy inşallah benim de oluuurrr

ee benim amca kızı 32 yaşında 10 senedir makinayla alıyo hiç de azalma yoooookkk
onunla tüy yapımız neredeyse aynı her tarafımız tüylü. ben daha beter azdırmıyım diye hiç almayı düşünmedim açıkcası. herkeste aynı olmuyo sanırım :(

herkesin tüy yapısı farklıdır azalma yada değişmeme normal,kişiden kişiye değişir..:)

bende nihayet ilk defa sir ağdayla kolumu aldım.çok değişik ve güzel geldi..baya uğraştım ama değdi diyebilirim.fakat dirseğim ve yukarısında çok denebilecek kadar sivilce oldu ne yapsam bilemedim belki ilk kez yaptığımdandır:/

ya ağdanın kırdığını anlamış bulunuyorum ikinci alışımda...çünkü sadece 1 hafta mı tüysüz kalır..şu an baya kıllı kollarım.makine daha pratik olur kanısındayım ama bacağımda hep kıl dönmesi yaptı ondan korkuyorum kollarım da öyle olursa diye......var mı böyle bi sorun yaşayan??*

En güzeli ağda, pırıl pırıl oluyor valla, sertleşmiyor da, çoğalmıyor da. Ben iyice alıştım artık 2 dakikamı almıyor cırt cırt..işlem tamam...

peki canım ne kadar sürede bir yapıyorsun ağdayı?benim 1 hafta oldu ve yarısı geri çıktı,bugün onları alsam haftaya bu sefer de kalan yarısı çıkacak ve bu şekilde bir kısır döngü...her hafta kollarımı mı alayım??ya da benim kıllar fışkırıyo başka açıklaması yok

kuzenim aldıyordu ama kuaförde memnunduda..benim azcık bişey var onlarıda asla almam ne gerek varki eğer çok rahatsız edici boyuta olsaydı alırdım..

peki canım ne kadar sürede bir yapıyorsun ağdayı?benim 1 hafta oldu ve yarısı geri çıktı,bugün onları alsam haftaya bu sefer de kalan yarısı çıkacak ve bu şekilde bir kısır döngü...her hafta kollarımı mı alayım??ya da benim kıllar fışkırıyo başka açıklaması yok

Ben genelde 2 haftada bir alıyorum. Rahatsız ederse haftada bir alıyorum. Duruma bağlı. Bilmem belki de ben artık çok alıştığım için zor gelmiyor bana.

ben de alıyorum.
çoğalma falan olmuyor hatta azalmış olabilir :)

ben de uzun zaman aldım baya bi incelme ve seyrekleşme oldu ama çıkarkenki görüntüsü artık beni rahatsız etmeye başladığı için sarı saç boyasının arta kalanıyla boyadım ve çok da güzel oldu hiç yok gibi belli bile olmuyo..

evde sir ağda yapan arkadaşlar sesunun rolonlu çıkan makinasını kullananlar varmı.
aynı kuaför salonlarındaki gibi bir makina, uygulaması daha kolay olur gibime geliyor.
çünkü spatulayla ağdayı yayma aşaması işkence oluyo,

birde ağdadan sonra kollarınız esmerleşiyormu, yada ne sürüyorsunuz rengi koyulaşmasın diye?

evde sir ağda yapan arkadaşlar sesunun rolonlu çıkan makinasını kullananlar varmı.
aynı kuaför salonlarındaki gibi bir makina, uygulaması daha kolay olur gibime geliyor.
çünkü spatulayla ağdayı yayma aşaması işkence oluyo,

birde ağdadan sonra kollarınız esmerleşiyormu, yada ne sürüyorsunuz rengi koyulaşmasın diye?

ya bu makinayı nerde gördün fiyatı hakkında bir bilgin varmı resmini bulubalirisen koyabilirmisin canımmm çok şey istedim demi:))))

2101_buyuk.jpg

canım bu işte tıpkı koltuk altına kullandığımız rolon gibi yeterince ısıtılıp aynı kuaför salondakilerin yaptığı gibi bölegeye sürüceksin. Ama yapan varmı kullanışlımı onu merak ediyorum. çok zor bazen başlık dönmüyo takılıyo falan diyolar .

fiyatına gelince geçen yıl sormuştum 8,5 ytl idi uygun yani. ama ben evde uygulayamam diye almamıştım, yeni başlamıştım kollarımı almaya.
şimdi düşünüyorum. birde makinayı 1 kere alıyosun daha sonra ağdan bitince normal kutu ağda alıp içine doldurabiliyorsun. o zaman daha uygun oluyo.

.........................................................

Son düzenleme:
.........................................................

Son düzenleme:
Back