• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kollarindaki Killari Aldiran Var mi ?

ya arkadaşlar benim ablam sir ağda uyguluyo koluna ve sert tüylere sahip olduğundan birsüre sonra böyle sert sert çıkıyo ben ondan çok korkuyorum bana da olur mu diye..bide kolunda çok sivilce tipinde şeyler oluyo..kolarımda çok tüy var ve ne yapacağımı şaşrdım.biri yardım etsin lütfen..sıcak havalarda uzun kollu giymekten bıktım:(

merhaba kızlar ben 23 yaşındayım.ilk agdaya başladıgım yıllardan beri kollarımı alıyorum.benim annemde alır.agdaylada.alıyorum makineylede hiç bir problem yok kollarımda.aslında dahada inceldi.bence çok rahat özelliklede yazın bence pırıl pırıl çok daha hoş

21 yaşındayım ilk defa 1 ay önce aldım kolumu sir ağdayla ve acaip azaldı hiç bu kadar beklememiştim görenler şok oluyo şimdide tala kyy kullanıcam ve inşallah tamamen kökünden bitecek

ben de almaya başladım. alınınca çok güzel oluyor da sonrası dert... dirseklerime yakın yerlerde hep minik minik sivilceler oluştu ne yapsam geçiremiyorum, çıkıoken çok kötü görünüyorlar. almasam bıraksam uzasa diyorum iğrenç bi görüntü o da :s şaştım bend e valla

slm kızlar ben kolları sureklı alıyom ve cok memnun kalıyom cunku baya bı azalma var bende fazla tug yok ama esım sevmıyor vede kendım alıyom

canım slm agdadan sonra 2 saat su degmıyecek bılıyorsun dur bılmıyorsan ogrenmıs oldun bırde saf zeytınyagı sur kızarıklık ve sıvılce yapımını engellıyor sevgıler

bende aldırdım sonra hiç sert filan çıkmadı ve ilk aldırışımdan itibaren seyrek çıkmaya başladı yani tavsiye ederim ama çook göze batıyosa size rahatsızlık veriyosa aldırın...

bnde alıyorum böle kolunuza dokunmak bile yetıo bebek gibi:) artmadıda hatta arada üşenip jiletle almama ragmen

kızlar benimkiler çok kötü görünüyolardı, ama almaya cesaret edemiyodum.. geçenlerde ağda yapıcaktım, herşey hazır ama bacaklarımdakiler henüz uzamamışlar, ağdanın ısısını test ederken kolumun iç kısmı mis gibi oldu, ben de heryerini bi güzel aldıımmm... böyle de çok ilginç oldu ama yaaa.. hani adamların keli parlar ya, kolum resmen parlıyo ampul gibi :roflol: walla çıkarlarken nasıl olur bilemiyorumm... :1no2:

benim de ikinci alışım,ilk aldırdığımda çok komik gelmişti,kollarımı ilk defa net olarak görebildim ve dediğin gibi parlıyordu:)ikinciyi kendim aldım biraz kırmışım,çıkarken biraz tuhaf oluyo kabul etmek lazım ve genelde fark ediliyo başkaları tarafından.aaa kolunu mu aldın diye,aman ne tuhaf insanlar var onlara neyse

Kollardaki tüyler hiç rahatsız etmiyorki karşındakini.
Yani en azından ben öyle düşünüyorum.
Bacaklarımı ve malum bölgemi zor alıyorum uğraşamam kollarımla felan.

karşımdakinden önce ben rahatsız oluyorum açıkçası...hem bu mantık pek doğru değil bence.cinsel organımızı da kimse görmüyor ona bakarsak ama canımızı veriyoruz temzilemek için..

Ya benim kollarımdaki kıllar çok uzun.Ağda yapınca daha kötü olur dediler.Kesmeyi düşündüm ama daha çok uzar dediler.Ama bu görüntü hiç hoşuma gitmiyor.insanlar ilginç ilginç bakııyor.Ne yapsam sizce? :çok üzgünüm:

ben bikaç yildri makinaylan alıyorum ve çok memnunum
çok aşırı tüylü değilimdir zaten
ama esmer olduğum için tüylerim koyu ve rahatsiz ediyordu
5 senedir alıyorum ve artıik yok denecek kadar az
ilk zamanlar ayda bir alırdım şimdi 3-4 ayda bir bile anca alıyorum

ben bikaç yildri makinaylan alıyorum ve çok memnunum
çok aşırı tüylü değilimdir zaten
ama esmer olduğum için tüylerim koyu ve rahatsiz ediyordu
5 senedir alıyorum ve artıik yok denecek kadar az
ilk zamanlar ayda bir alırdım şimdi 3-4 ayda bir bile anca alıyorum

evet zamanla inceliyor ve çıkma süreleri uzuyor. Ben de kıştan beri yarım kol almama rağmen, üst taraflarda o kadar ince çıkıyor ki görülmüyor bile. Seneye kadar alt tarafların da öyle olmasını umuyorum :dance:

almayı düşündüm ama yapamadım daha çok çıkar diye, hele makina daha zor değilmidir ?

Back