• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kollarindaki Killari Aldiran Var mi ?

bi arkadaşım çiğnediği sakızla alırdı :)
şekersiz sakızı bir süre çiğnerdi yumuşayınca kollarını o sakızla alırdı :)
çok gülerdim haline ama kolları prıl prıl ve pürüzsüzdü :)

bende alıyorum sır agda ile ve cok memnunum.cıkma suresıde uzun bacaklar gıbı cabuk cıkmıyo.bana sorarsan al derım canım

ben çok uğraşmıştım eskiden çokta dert ederdim hiç sevmem kıl tüy falan
sonra zırnıgı duydum ilk duydugumda inanmadım zaten yapılışınıda yanlış anlamışım ben direk tüy dökücü kremler gibi sürüyodum yıkıyodum ama hemen çıkıyodu
bigün fark ettimki tüylerim çok incelmiş düşünün cımbızla aldıgımda canım hiç acımadı şimdi cımbızla yada agdayla alıyorum sonra zırnık sürüyorum hem tüylerim inceldi hemde geç çıkıyo sırnaşık şey

arkadaşlar slm kollardaki kıllar aldırdıktan sonra artıyomu ?cesaret edemiyorum çünkü öyle rahatsız boyutlarda değil tüylerim ama pürüzsüz olsun die düşünüyorm.ne dersinz aldıryiimmi?

ben 6-7 senedir aldırıyorum cok rahatsız edıcı olmamasına ragmen yınede aldırdım,
artmadılarda azalmadılarda aynı duruyolar.)
tertemız bı goruntu oluyo sonucta,
bacak nasılsa kolda öyle benım ıcın görüntü acısından

canım zırnık nedır ılk defa duydum.ayrıca bır orası kalmıstı.ezıyete bak ya.almıyom kardesım.almıyommm.ayı gıbı gezecem hıcbıryerımı almıycam.yeter be yıllardır.onlar ayı gıbı gezıyo bızım gunahımız ne 15 gunde bır.offffffff.yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

kızlar yardım edin kendim nasıl alabilirim?benimkini alırken kuaför kolumu dümdüz uzattırdı ve o şekilde aldı.ama normalde kıllar sağ tarafa doğru yatık ya, ağdayı o şekilde sürüp sağdan sola doğru mu çekmek gerekiyo yoksa böyle yukardan aşağı dümdüz mü alıyorsunuz siz de???*

canim bende sana agda yapmani ve hergun taze nane yemeni tavsiye ederim benim gorumcem yapti ve cok yararini gordu:nazar:

arkadaşım naneyi bilinçsizce tüketmeyin sakın.ibrahim saraçoğlu anlatmıştı nane erkeklik hormonu fazla olan bayanlara tavsiye ediliyormuş.hormon sorunu yoksa fazla nane yemek kadınlık hormonunu düşürüyormuş

üf ya bende kollarımdaki kılları almak istiyorum ama annem buna kesinlikle karşı çıkıyo:çok üzgünüm: çünkü kendisi alıyo ve şimdi çok sert ve diken diken duruyo. Peki sizin böyle dik durmuyo mu kıllarınız aldıktan sonra?

üf ya bende kollarımdaki kılları almak istiyorum ama annem buna kesinlikle karşı çıkıyo:çok üzgünüm: çünkü kendisi alıyo ve şimdi çok sert ve diken diken duruyo. Peki sizin böyle dik durmuyo mu kıllarınız aldıktan sonra?

ilk çıkan kıllar illaki sert olur ama uzadıkça hem kıyafetlere sürtünmekten hem de güçsüzleşmekten yumuşar biraz daha. ben de yaklaşık 1,5 aydır alıyorum ve ilk aldığımdan beri karınca yumurtası yağı sürmeye başladım. yumuşak ince ve seyrek çıkıyor şu anda:teytey: bende etkisi şimdilik güzel bu yağın, tavsiye ederim ama herkeste aynı sonuca ulaşılmadığını da belirtmek lazım... (bünyesel farklar nedeniyle)

ya bende almak istiyorum annem sorun çıkartıyo ona göre onlar 18 yasına kdr dökülüyomuş. alırsam başıma bela olurmuş.daha fazla çıkarmış doğru mu?15 yasndaym smdi.dökülse cokdan dökülürdü :S

ya bende almak istiyorum annem sorun çıkartıyo ona göre onlar 18 yasına kdr dökülüyomuş. alırsam başıma bela olurmuş.daha fazla çıkarmış doğru mu?15 yasndaym smdi.dökülse cokdan dökülürdü :S
sanırım annen seni almaman için oyalama yolunu seçmiş şutarafagitti bence fazla takma, ben de 24 yaşımda almaya başlamış oldum :tomato: kolların dikkatini çekiyor ve seni rahatsız ediyor mutlaka ama biraz daha sabret ve öncelikle derslerine odaklan. yerimseniben:1hug:

kızlar yardım edin kendim nasıl alabilirim?benimkini alırken kuaför kolumu dümdüz uzattırdı ve o şekilde aldı.ama normalde kıllar sağ tarafa doğru yatık ya, ağdayı o şekilde sürüp sağdan sola doğru mu çekmek gerekiyo yoksa böyle yukardan aşağı dümdüz mü alıyorsunuz siz de???*

canım sirle yada makineyle alabilirsin.uğraşmaktan üşenmezsen sir en iyisi.makinanın avantajı kısacık çıkmışken rahatça alabiliyorsun.her yerini alırken nasıl kılların ters yönünden çekiyorsan ona göre al.

ben de kollarımdaki tüyleri 4 senedir alıyorum. önceleri bakım merkezinde sirle aldırıyordum. artık kendim sir ağd bantlarıyla alıyorum. ilk dakikalarda biraz kızarıklık oluyor tabii ama nemlendirici ile masaj yapıyorum kısa sürede kendi rengine dönüyor.
alınacak yeni bir bölge daha çıkıyor almaya alışınca ama bence tüylü gezmeye değmez. alın pürüzsüz kollarla daha güzel görunuyor insan, kısa kollular kolsuzlar daha yakışıyor.:içelim:

ben bu sene başladım almaya önceleri sarartmıştım çok siyah ve berbat göründü sonra almaya başladım ilk alışımda sir ağdayla aldım fazla acımadı birazını normal ağdayla aldım acıdı biraz kalanları makineyle aldım çok acıdı 2. alışım ve diğer alışlarımda epilasyon aletiyle alıyorum hiç cımıyor

ben bu sene başladım almaya önceleri sarartmıştım çok siyah ve berbat göründü sonra almaya başladım ilk alışımda sir ağdayla aldım fazla acımadı birazını normal ağdayla aldım acıdı biraz kalanları makineyle aldım çok acıdı 2. alışım ve diğer alışlarımda epilasyon aletiyle alıyorum hiç acımıyor

Back