• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kollarindaki Killari Aldiran Var mi ?

İlk kez aldıracaksan uzman birine aldırmanı tavsiye ederim zaten onlar gerekenleri yapıyorlar
ben kendim yaklaşık 5 yıldır rolon ağda ile alıyorum çok memnunum yılda 2-3 kez alıyorum tüyler çok azaldı alırken benim canım hiç yanmıyor ama kişiden kişiye değişir denemeden bilinmez demi:)

Size inanmıyorum kollarınızıda mı alıyorsunuz?dayımın kızı aldırıyor du şimdi bide bu çıktı başıma diyor kollardaki kıl kötü görünmez ki neden bunu sorun haline getirdiniz?sakın makineyle alma kıllar daha sert çıkar illa ki aldırcam diyorsan sir ağdayı öneririm.size kolay gelsin

inanılmaz bir alet var.acısızca peeling yaparak tüylerden kurtuluyorsunuz.ben bu yöntemle kurtuldum,geç çıkıyor,minicik bile olsa tekrar alabiliyorsunuz.inanılmaz ama gerçek..bunun bayiliğinide aldım satışını yapmaktayım.saygılarımla.

kıslar peki makineyle alan varmı?
alan varsa sorun yaşayan varmı? (morarma falan gibi)

ben makineyle alıyorum ve tertemiz oluyo çok memnunum arada bir batık olursa jilet yada ağda deniyorum parlak parlak kollarım var herkes çok beğeniyo yerimseniben

slm kızlar bende sir agdayla yüzümü aldım am isilik gibi oldu her tarafım bi tavsiyeniz var mı?

sakın kaşınırsa kaşıma bi arkadaşım yaptırdı kaşıdı yara etti delik delik oldu suratı ve sakın içinde alkol barındıran kremlerden kullanma

ben kollarıma da lazer epilasyon yapttırttım.şimdi kollarımda tüy kalmadı canımcım..

kıslar peki makineyle alan varmı?
alan varsa sorun yaşayan varmı? (morarma falan gibi)
canım ben makina ile alıyorum morarma olmuyor biraz kızarıklık oluyor bir süre sonra geçiyor tüylerde ciddi derecede azalma oldu tavsiye ederim

ben de kollarımı alıyorum ağdayla aldığımda dirsekle omuza kadar olan bölgede belli bir sure sonra sivilceler çıkıyor ve hemende geçmiyor ama makineyle aldığımda öyle bir sorunla karşılaşmıyorum

Son düzenleme:
bende makınayla alıorum yıllardır, cok memnunum
ılk basta kızarma ve kasıntı oldu ama, daha soora alıstı tenım
cok memnunum hem azaldıda...

Bende kollarimi aliyorum sirle.... Yumusacik oluyoo..

Ama cildim cok hassas oldugundan her seferinde morariyor... benneyaptımki

Hatta en son seferde daha ilginc bisi oldu.. Kollarimin derisi ara ara soyuldu...

Ama napalimm.. O yumusakliga deger... benneyaptımki

ben de kollarımı alıyorum ağdayla aldığımda dirsekle omuza kadar olan bölgede belli bir sure sonra sivilceler çıkıyor ve hemende geçmiyor ama makineyle aldığımda öyle bir sorunla karşılaşmıyorum

benim de dirsek üstünde sivilceler çıkmıştı çok zor geçti ama onun dışında ağdayla alıyorum gayet pratik ve pürüzsüz oluyor benimkiler normal bi şekilde çıktı ne azaldı ne arttı

bende almak istiyorum ama o kadar çok korkuttular ki almaya cesaret edemiyorum. çoğalıyomuş ve kalınlaşıyomuş öyle diyolar.

tüy sarartıcıda tüyleri uzatıyo diyolar. bende ne yapacağımı şaşırdım vallahi

canım tüy sarartıcı tüyleri uzatmıyor..bir süre sonra dipten tüyler siyahlaşmaya başladığı için tüyler uzuyormuş gibi görünüyor,ondan..Ben yıllardır bir kapak amonyak,bir kapak perhidrol karışımını sürüyorum fırça ile..hemen beş dakika bile sürmeden sararıyor..sonra yıkıyorum ve ocağın üzerinde hafif tütsülüyorum kısalsın diye..tüyler belli olmuyor,sapsarı görünüyor...tavsiye ederim..

almayı dusunenlere sıddetlle tavsıte ederım cok rahat oluyo yalnız sır agdayla almak kosuluyla hıc bı sıkayetım yok benım cıldımde cok hassas batık falanda olmuyo

ben epilatörle alıyorum ve hiç bir sorun olmuyor, zaten az miktarda var ama ben gene de tüy hiç sevmem o nedenle 5 dakikada epilatörle alıveriyorum:)))

benim kollarım çok tüylü ve çok rahatsız oluyorum.2 defa sir agdayla aldırdım ama bilekten omzuma kadar sivice çıktı ve 2 ayda sivilcelerden kurtulamadım ayrıca çok kötü kaşınıyordu.onun için tekrar cesaret edemiyorum almaya ama bi arkadaşımızın dedigi protexle yıkayıp batikon sürsem yine sivilce olur mu acaba lütfen yardım edin.tşk.

kuzum bende almaktan korkuyorum çünkü bacaklarımda sivilce oluyo alınca kollarımı alsm kimbilir nasıl olur o yüzden heray kuaförde acıcıyla rengini acıyorum belli olmuyo

ben sir ağdayla alıyorum azaldı bilee ve çoık geç çıkıyo kol kılları çok başarılı tavsiye ederim özellikle koyu renkte olduğunda kötü duruyor kızlar bence alın gitsin

bende yaklaşık 2bucuk yıldır alıyorum. il aldırışım, kendi ağdacıma sirle aldırdım. sonra bakdım minik minik cıckıyorlar,onları sir almazdı...küçüklerde kötü gozükdügü için başdan sona makineyle aldım. o gun bugundur,hep makineyle alıyorum. alışdım zaten. acımıyorda. koltukaltından sonra en rahat aldıgım yerim. )) ohhh kaymak gibide oluyor))
kaldı ki capilex,bioderm,karınca yaı ne varsa kullandım zati...azalmada oldu...ee bundan fazlası cansaglıgı)) hehhe

Bende aldırıyorum rolon sirle. Ama hiç memmun değilim kızlar keşke aldırmasaydım hiç azalma ya da incelme olmadı aksine sanki hergeçen gün daha sert ve koyu çıkıyorlar gibime geldi:çok üzgünüm:aldırıyorum 1 hafta güzeller ama çıkmaya başlayınca tiken gibi birde kaşınıyolar sivilce oluyor offf yaaa bıktım bunlardan keşke lazer yaptırabilecek durumda olsamsenağlama Niye diğerleri gibi değilim bıktım bu kıllarla uğraşmaktan

Back
X