Kocamın çocukları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıca analarına gelecek olursak kadın evlendiğim zaman bana çocuklarımdan uzak dur yanına yaklaşma dedi bana küfülrer hakaretler evlenmemizi hazmedemiyor şimdide baksın çocuklarına dedim
Umarım yuva yıkarak evlenmemişsindir ...

Sence annesi bakacak zihniyette bir insan olsa, çocuklar neden babaannede kalsın? Az düşün

Aman aman ne büyük paralar alıyordur, bir eli yağda bir eli baldadır, hey Allahım ya , 3 kuruş nafaka ile kolaysa sen geçin...
Böyle zeka küpü ve hanımefendi(!)bir kadınla evlenecek vizyonda bir adam eski karısına çocuk nafakası ödeyip bı de çocukları anasına baktirir mi Mihrimah? Tek kuruş çocuk nafakası almiyordur o kadın, kalibimi basarım...

Velayet babadaysa zaten anne çocuk için değil kendisi için nafaka almıyor mudur?

Tabii hayatım çocukların benim de çocuklarım demiş mıdır acaba evlenirken
Bu hırsla çocukları yurda verdirir uçkur düşkünü biriyse karşısındaki.
Benim çocuğumu katma gerizekalo aptal mahluk herkes doğurduğuna baksın ben bakıyorım
Hakaret etme. Sen de kocanın dogurttuguna bakacaksın o zaman.

Ben de öyle düşünüyorum aslında, bu kadın belki de yuva yıkarak evlendi, bu kadar genç bir kadının bu kart 2 çocuklu adamla ne işi olur başka...

Kendisi çalışıyorsa kendisine de alamaz. Çocuklara babaanne bakıyorsa zaten çocuk nafakası filan da yoktur ortada...
Çalışıyorsa alamaz biliyorum da nafaka alıyor yazmış ya konu sahibi, çocuklar da babaanede olduğuna göre kendisi için alıyordur dedim.

Eşime birtaraflarım yiyor istediğimi diyorum siz o güzel kafanızı yormayın gerizekalı kişilikler hadi işinize bakın sizin gibi beyinsiz tayfanın Burda olduğunu bilseydim yazmazdım zaten
Burada biri linç yiyorsa vardır bir bilinen. İşte cocuklarin muhatap olmak zorunda kaldığı kişi.

Gülüyorsun, ama yasayacak olan sensin. Kolay gelsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…