Yeni evlilikte yatılı hasta misafirliği

Davetiyeler basıldı, balayı rezervasyonları yapıldı ödemesiyle. Düğün yeri ödendi...
Yani imkansız mı hayır değil ama çok çok fazla zorlayacak bir durum. Bilmiyorum öyle mi mantıklı olur acaba..
Bence düğün salonları ve oteller anlayış gösterir ertelemede, tamamen iptal etmeyeceksiniz sonuçta sağlık nedeniyle keyfi değil. Davetiye basması da o kadar zor bir şey değil. Yada üzerine yeni tarihi yapıştırırsınız. Zaten herkes mesaj olarak atıyor ben yıllardır davetiye elden almadım.

Düğünü, balayını ertelemeyeceğim arkadaşlar. Zaten nikahla düğün arasında 20 gün var. Annemin yanına ben gideceksem de düğünden sonra giderim. Ameliyatını olur.
Cinsellikle ilgili bir sıkıntı paylaşmadım hiçbir yorumum da ama bunun üzerine çok fazla konuşma geçmiş. “Annem olacak, nasıl sevişeceğim ben?” Diye dert edinmedim ki zaten hiçbir zaman. Yeni bir eve gireceğiz eşimle, evimize ve birlikte yaşamaya, evli olmaya alışacağımız ilk zamanlarımız olacak diye belirttim. Neyse sonuç olarak zaten ameliyatını ertelememesini isteyen benim, bunun için çabalayan benim. risk teşkil eden bir ameliyat olmadığı için düğün vs ertelemeyeceğim zaten şurada 1 buçuk ay var düğüne. Düğünden hemen sonra olur gerekirse ameliyatı. Tekrar doktorla görüşeceğiz haftaya. Doktorun yönlendirmesine göre ilerleyeceğiz.

Düğünü, balayını ertelemeyeceğim arkadaşlar. Zaten nikahla düğün arasında 20 gün var. Annemin yanına ben gideceksem de düğünden sonra giderim. Ameliyatını olur.
Cinsellikle ilgili bir sıkıntı paylaşmadım hiçbir yorumum da ama bunun üzerine çok fazla konuşma geçmiş. “Annem olacak, nasıl sevişeceğim ben?” Diye dert edinmedim ki zaten hiçbir zaman. Yeni bir eve gireceğiz eşimle, evimize ve birlikte yaşamaya, evli olmaya alışacağımız ilk zamanlarımız olacak diye belirttim. Neyse sonuç olarak zaten ameliyatını ertelememesini isteyen benim, bunun için çabalayan benim. risk teşkil eden bir ameliyat olmadığı için düğün vs ertelemeyeceğim zaten şurada 1 buçuk ay var düğüne. Düğünden hemen sonra olur gerekirse ameliyatı. Tekrar doktorla görüşeceğiz haftaya. Doktorun yönlendirmesine göre ilerleyeceğiz.
GErcekten uzuldum size.. 50 kere kendinizi anlatmaya ugrastiniz..bahsettiginiz ameliyat yani hastalik ameliyat arkasindan da tedavi gerektirebilcek bi durum.hatta belki birkac dr dan fikir alsaniz ameliyat onermeyenler bile olabilir.alel tecel olsun denilcek durumda da degilmis cok sukur..sahsi fikrim daha onceki annenizle alakali birkac mesajinizi okumustum hem o yuzden hemde sizin evliliginze ve annenize saglikli yaklasiminiz olmasi gerektigini dusundugumden ameliyati ertelemeniz.yani her turlu buu iste yorulacaksiniz beden ve zihin olarak uzuluceksiniz bir tarafa eksik mi yaptim diye o yuzden kendi duzeninizi biraz kurun sonra bakin ameliyat isine falan.sizin yaninizdami kendi evinde mi onuda sartlara gore bakarsiniz size hangisi kolay gelicekse.

Back
X