- 14 Ağustos 2018
- 19.466
- 72.998
-
- Konu Sahibi zeytinpeynir12
Akıl akıl gel takılyaşayıp görmek istemiş
yoksa aklı varmış
Bunları 40 yaşında iki çocuk babasıyla evlenmeden önce düşünecektiniz.Biraz mantıklı düşünen her kadın öyle ya da böyle o çocukların o babanın evladı olduğunu babannenin uzun süre bakamayacagini ve sorumluluk alma zamanının yakın olacağını tahmin ederdi.İç güdüyle hareket edince böyle oluyor ,evlenince sanki cocuklar hokus pokus puf!!!! deyince ortadan kalkıyor....Arkadaşlar merhaba, 2 yıllık evliyim 1 yaşında çocuğum var, eşimin 2. Evliliği bu eşim benden 11 yaş büyük ben 29, o 40 yaşında, ilk evliliğinden, 15 yaşında ve 10 yaşında 2 oğlu var eşinden boşandıktan sonra çocuklarına babaanneleri bakıyordu biz evlendikten sonra da onlara oda yaptık bazı akşamlar bize geliyorlardı, anneleride 2 haftada bir hafta sonu alıyor ama şimdi kayınvalidem yoğun bakımda ve durumu ciddi ona ayrı üzülüyorum kendime ayrı eğer Allah korusun birşey olursa bu çocuklar burada kalacak ve okulları gelmeleri gitmeleri yemeleri içmeleri hepsi bana kalacak kocaman iki erkek çocuğu açıkçası temelli istemiyorum anneleri tek yaşıyor onun bakması lazım napıcam lütfen yardımcı olun çok stres yaptım eğer böyle olursa ben bu evde yaşayamam…
Ahahahah helal olsunKonu eşimin kızı lütfen sağduyulu cevaplar verin
Bir de şey var memurlar forum Alo maliye forumu da var da😂😂 o koca için mal beyanı isterler 😂😂😂www.kadinlarkulubu.com
Ahahah mesajı buldum.
Bunlar daha önce dusunmeliydiniz daha önce evlenen çocuklu biriyle evlenmemeniz gerekiyordu kimse çocukları atamaz ki eğer anne bakamıyor iseArkadaşlar merhaba, 2 yıllık evliyim 1 yaşında çocuğum var, eşimin 2. Evliliği bu eşim benden 11 yaş büyük ben 29, o 40 yaşında, ilk evliliğinden, 15 yaşında ve 10 yaşında 2 oğlu var eşinden boşandıktan sonra çocuklarına babaanneleri bakıyordu biz evlendikten sonra da onlara oda yaptık bazı akşamlar bize geliyorlardı, anneleride 2 haftada bir hafta sonu alıyor ama şimdi kayınvalidem yoğun bakımda ve durumu ciddi ona ayrı üzülüyorum kendime ayrı eğer Allah korusun birşey olursa bu çocuklar burada kalacak ve okulları gelmeleri gitmeleri yemeleri içmeleri hepsi bana kalacak kocaman iki erkek çocuğu açıkçası temelli istemiyorum anneleri tek yaşıyor onun bakması lazım napıcam lütfen yardımcı olun çok stres yaptım eğer böyle olursa ben bu evde yaşayamam…
Yorumlarınız gayet güzel bol keseden sallayan tayfa herkes herşeyi düşünerek evlendi ama yaşamayınca bazı şeyleri idrak edemiyorsun ayrıca anneleri gayet keyfinde durumu iyi biri onun bakması gerekiyor diyorum sokağa atılsın demedim klavye kahramanları
Dengesiz benim çocuğumu niye katıyorsun Allah’a şükür her koşulda çocuğumun yanındayım
Ayrıca analarına gelecek olursak kadın evlendiğim zaman bana çocuklarımdan uzak dur yanına yaklaşma dedi bana küfülrer hakaretler evlenmemizi hazmedemiyor şimdide baksın çocuklarına dedim
Bu absürtmüş, neden alakasız emojiler verilmiş anlamadım. Çocuğa bakmıyorsun, çalışabilirsin ama çocuğu babaya bırakıp nafaka mi alıyorsun?Ayrıca anneleri nafakada alıyor
İğrenç leş gibi bir ağzın var öngörüsüz “şey”Benim çocuğumu katma gerizekalo aptal mahluk herkes doğurduğuna baksın ben bakıyorım
Umarım yuva yıkarak evlenmemişsindir ...
Yaşama zaten, o çocukların yanında sen kimsin ki.eğer böyle olursa ben bu evde yaşayamam
İğrenç kusucamKonu eşimin kızı lütfen sağduyulu cevaplar verin
Bir de şey var memurlar forum Alo maliye forumu da var da😂😂 o koca için mal beyanı isterler 😂😂😂www.kadinlarkulubu.com
Ahahah mesajı buldum.
Bu sorumluluğu almak zor istemiyor olmanızı anlarım ama hali hazırda evlenirken eşinizin çocukları olduğu belliydi anneleri de bakmıyor bir gün size gelebileceği ihtimalini göze alıp evlenmeliydinizArkadaşlar merhaba, 2 yıllık evliyim 1 yaşında çocuğum var, eşimin 2. Evliliği bu eşim benden 11 yaş büyük ben 29, o 40 yaşında, ilk evliliğinden, 15 yaşında ve 10 yaşında 2 oğlu var eşinden boşandıktan sonra çocuklarına babaanneleri bakıyordu biz evlendikten sonra da onlara oda yaptık bazı akşamlar bize geliyorlardı, anneleride 2 haftada bir hafta sonu alıyor ama şimdi kayınvalidem yoğun bakımda ve durumu ciddi ona ayrı üzülüyorum kendime ayrı eğer Allah korusun birşey olursa bu çocuklar burada kalacak ve okulları gelmeleri gitmeleri yemeleri içmeleri hepsi bana kalacak kocaman iki erkek çocuğu açıkçası temelli istemiyorum anneleri tek yaşıyor onun bakması lazım napıcam lütfen yardımcı olun çok stres yaptım eğer böyle olursa ben bu evde yaşayamam…
Senin dogurdugun çocuğun babası yanında ama o çocukların ki anneleriyle ayrı ve babaannenjn başına atılmışlar. Kendi çocuğun katılmasın istiyorsan o çocuklara laf etme hakkında yok. Ayrıca dikkat ette seninkide abilerinin kaderini yaşamasın.Benim çocuğumu katma gerizekalo aptal mahluk herkes doğurduğuna baksın ben bakıyorım
Ay çocuklara çok üzüldüm yaSuç toplua hepinizde. Babaanne dediğiniz yaşlı bir kadın, elbette bir gün yaşlanacak çocuklara bakamayacak. Kocan olan o hırto da çocuklarına sahip çıkıp, çocuklarını kabul eden bir kadınla evlenecekti. Sen de çocuklu adamın çocuklarını köşeye atmasını kabul etmeyecektin böyle vicdansız adamdan koa baba hiçbir b.k olmaz. Çocuğu kabul etmeyen çocuklu iinsanlar kabul etmesin kardeşim. genecik 30 bile olmayan bir insanın çocuklu adamla evlenmesi zaten akıl tutulması, baştan evlenmeyeektin.
Madem evlendin bebeğin de var mecbursun çocukları kabul ediceksin başka ne önerebiliriz?? Buna zaman vicdansızlık eden bir adam sonunda baba olaak, insan olacak bene otur sevin.