1 senedir eşimin ailesi ile konuşmuyoruz.Fikrinize ihtiyacım var ne yapmalıyım?

Haklısınız zoruma gidiyor işte düşündükçe beni anneme şikayet ediyor kızınız WhatsApp dan engelledi demiş annem de hanımefendi kızıma kilolu egolu gibi laflar ettiniz oda kırılmış gençtir engellemiş diyince, hata benim oğlum da her konuşulani karısına derse tabi dolar demiş.saka gibi evet dedim kbkmayın demek yok kadında. Dediğinizi yapicam vedalasmicam teşekkür ederim fikirleriniz için buradaki tüm hanımlara❤️🙏🏻🪬
Kilo alinir verilir üzülme bendede var kilo insanlarin dis görüntüsü önemli degl önemli olan temiz kalptir. Eger sen üzülüyosan anani bana daha anlatma duymak istemiyorum de bu en sagliklisi.

Sizin gorumceniz hic siz cagirmadiginiz halde geldi mi evinize?

Bide leopar desen giymeyi seviyor musunuz?

Son düzenleme:
Anlamadım ama çağırmadan gelmedi ama kendisi evine çağırma huyu yoktu 2 kez ancak gitmiştik.onlar bize 10 kez geldi
Leopar desen anlamadım 😄 ama severim yani

Burda takintili bir gorumce vardı, defalarca baslik acti 40 yasindaki abisiyle erkenden annesini uzerek evlenen genc gelinin, bütün aileyi birbirine kattigini anlatti. Leopar giymeyi sevdiğinden bahsederek asagilamayada calismisti.

O konudaki gelin olabilirsiniz gibi geldi, zira hikayeler cok benziyor. Annesi engellendigi icin arizaya gecmisti o gorumcede.

Burda takintili bir gorumce vardı, defalarca baslik acti 40 yasindaki abisiyle erkenden annesini uzerek evlenen genc gelinin, bütün aileyi birbirine kattigini anlatti. Leopar giymeyi sevdiğinden bahsederek asagilamayada calismisti.

O konudaki gelin olabilirsiniz gibi geldi, zira hikayeler cok benziyor. Annesi engellendigi icin arizaya gecmisti o gorumcede.
Benim görümcem de manyak ama annesi ultra manyak. Bende engelledim kayınvalidemi, ama benim eşim 40 yaşında kazık kadar adam benim kayınvalidemin derdi niye evlendin ne güzel etinden sütünden faydalanıyor duk oğlum.derdi bu.erken evlenmedim yoksa bende 28 yaşındayım

Benim görümcem de manyak ama annesi ultra manyak. Bende engelledim kayınvalidemi, ama benim eşim 40 yaşında kazık kadar adam benim kayınvalidemin derdi niye evlendin ne güzel etinden sütünden faydalanıyor duk oğlum.derdi bu.erken evlenmedim yoksa bende 28 yaşındayım
Esinizin kumarbaz bir erkek kardesi var mi?

Sadece sinsi bir görümcem var ama 10 kişiye bedel diyebilirim anasıda kendide
Tamam sizin gorumceniz degil o zaman bahsettigim kisi, hatta durun size bir basligini birakayim suraya

Aynen kesınlıkle vedalaşma fılan yapma . O zaten sızınle yeterınce vedalaşmıs
Anneme yaptığı tavıra tepem attı.Onlar benim ailemi 1 senedir aramiyor bizimkiler de onları aramiyor.Annem benim telefon kullanmakta sıkıntı yaşıyor WhatsApp bile Yeni yükledik tutmuş geçen hafta bu manyağı aramış yanlışlıkla WhatsApp dan.alo alo yapınca mecburen nasılsınız diyince kaynanam siz beni ararmiydiniz demiş annem de hanımefendi bizde sizden bir arama bekledik malum kızım arkasından laflar ediliyor diyince kızınız beni engelledi oğlum hatalı evimizde konuşulani gidip kıza demiş diyor.tamam eşim bana anlattı ama arkamdan egolu kilolu diyen sensin yani.anneme dedim ağzına tükürsetlydin.dedi manyak zaten tedavi görüyomus ilaç kullanıyor Muş kavga etsem ayilsa bayilsa beni suclarlar bir daha nerde gorucem ben onu dünür olarak görmüyorum dedi

Tamam sizin gorumceniz degil o zaman bahsettigim kisi, hatta durun size bir basligini birakayim suraya

Oha çok benziyor ama bu benim görümcem olamaz.o benim arkamdan annem hataliydi demez aksine gelin suçlu annem doğru der ki zaten 1 yıldır abisini aramiyor burdanda bunu görüyorum

Kbkmayın çok uzun oldu ama fikrinize ihtiyacım var hanımlar,
Yaklaşık 1,5 yıllık evliyim.ve 1 senedir eşimin ailesi ile konuşmuyoruz.Sebebi evlenmemiz.
Bir görümcem var bizden bir yıl önce evlenmiş.o evlenirken herhangi bir sorun çıkmamış.nişana kadar kayınvalidem banada normal davranıyordu nikâh tarihi alınınca kadın 180 derece döndü.Erken diye tutturdu nişandan 2,5 ay sonra evlendik ve eşim 40 yaşında ben 28 hani turşusunumu kuracak bilmiyorum.Bütün derdi oğlu eli ayağı gibi herşeye koşuyor hastane, market para meseleleri, dertleşme vb.
Ve istemediğini alenen bana hissettirdi.mesaj atıp arıyorum telefonumu açmıyor kadın.nikah tarihi alınınca oğluna bir hafta evde konuşmadı.Gelinlik provasına çağırdım görümcem de kayınvalidem de gelmedi annemi arayıp sizce erken değil mi hanımefendi diye telefon açmış.sonra ben dedim istemiyorlarsa nişan atalım dedim eşime , bu şekilde söyleyince kayınvalidem kızım senlik bir şey yok ben oğluma başka konuda kızdım vb . Resmen r yaptı.Ama evlenincede damadına farklı bana farklı muamele yaptı.annemleri hiç aramadilar dünür olarak annemler arayınca da kısa tutup hadi kapat der gibi davrandılar .beni de aramadilar eşimle beraber gidiyoruz mesela , hakaret vb yok ama benim yaptığım misal bir keke bile kuru bir teşekkür damadına misal pasta almış oğlum kesene bereket maşallah şu bu . oğlunun biten çayını görmüyor ona koymuyor,damadına kızı dururken o gidiyor çay dolduruyor.buna benzer çok örnek var onlara giderken eli kolu dolu gider bize kuru kaşık gelmez.bizim arabamız yok, damadının var mesela ama bir yere gidecek eşime araba kirala götür deniyor ama kızına damadına arabanızla gidebilir miyiz diyemiyor.Hani görümcem de asla sorumluluk almıyor o planımız var başka zaman diyebilme hakkı var benim eşimin yok. Bizim eve yeni evliyiz bu kısa sürede 10 kere gelindiyse ben gorumcemin evine toplasan 2 kere gitmisimdir.oda soğuk nevale benden 6 yaş büyük düğünüm de bile benimle oynamadi herkesle oynadı, birde düğün öncesi beni kendince uyardı canım evlenince hastayım falan bahane uydurmamak lazım annelere gitmek lazım diye. Ben sorun çıkmasın sağ salim evlenelim diye pek sorun çıkarmadım hep yuttum.Ama evlenince de bu şekilde soğuk olununca ve eşime her telefon da dinlemediniz erken davrandiniz demesi yada evlerinde tamir işi var eşim uygun zamanda gelirim diyince, evlenmeden önce böyle değil di karın mı karışıyor vb. En son kavga çıktı.ve kadın ölüme bile gelmeyin karında sende , senin o kilolu egolu karın seni parmağında oynatıyor aptal oğlum iki yakanız bir araya gelmeyecek gibi laflar ettiler.ben şaşırdım tabi çünkü hep sessiz kalmştım.sonra bende patladım kadına mesaj attım başından beri bu evliliği istemiyorsunuz görüyorum Sizin de kızınız var. Aynısını kızınızın kayınvalidesi yapsa ne hissedersiniz? Lütfen bana elin kız olarak davranmadan önce empati yapın biraz Bu saatten sonra Oğlunuzu ister arayın ister aramayın ama ben aile ve evlilik huzurum için artık sizlere arayıp sormuyorum. İyi günler dilerim deyip WhatsApp'tan engelledim.oğlunu arayıp beddualar etmiş.o gün bugündür 1 senedir küsüz . eşimin babası da durumu toparlamak için aramadı kız kardeşi hatta kız kardeşinin eşide düşman kesildiler.Geçen hafta yanlışlıkla Annemin telefonda eli değmiş ve kayınvalidemi aramış. Annem de ayıp olmasın diye Kusura bakmayın. Yanlışlıkla oldu hanımefendi. Nasılsınız demiş o da kalkıp da siz beni arar mıydınız bir senedir aklınız neredeydi demiş. Annem de demiş ki siz de bizi bir senedir aramadınız. Ben de sizden açıklama bekledim demiş. biliyor musunuz Kızınız beni WhatsApp'tan engelledi bana terbiyesizlik yaptı demiş. Annem de ben kavga etmek için aramadım. Yanlışlıkla aradım konuları büyütmeye gerek yok. Lütfen hanımefendi daha fazla çirkinleşmeye de gerek yok. Benim kızımın da kırıldığı noktalar var. O da bir gençtir engellemiştir. Hata etmiş olabilir ama siz de benim kızımın arkasından yok kilolu vesaire gibi laflar etmişsiniz. Bunlar hiç hoş şeyler değil deyince kayınvalidemde demiş, Hata benim oğlumda söylediklerimi gidip de karısına söylerse kız da dolar Tabii ki evimizin içerisinde konuştuklarımızı anlattığı için böyle olmuş işte. Ben ikisine de Hakkımı Helal Etmiyorum ben şuan tedavi görüyorum ilaç kullanıyorum demiş kendinde suç görmüyor.annem uzatmamis geçmiş olsun iyi günler diyip kapatmış.bayramdada gitmedik zaten sadece anlam veremediğim görümceme eşine, kayınpederime ne oluyor da adım atmıyorlar? bunu hiç anlamıyorum.annem diyor bu ruh sağlığı bozuk aile ile konuşma ve sakın adım atma diyor. Bu küslük böyle devam ediyor arkamdan kulağıma geliyor oğlumu karı köylü yaptı diyormuş. Bu arada aynı şehirde yaşıyoruz ve bir aya kadar taşınıyoruz bu şehirden.zaten bir yıldır hiç konuşmadık. Siz olsanız giderken vedalasirmiydiniz.Aile zerre kadar kendinde suç görmüyor ve beni geçtim oğullarını da hiç aramadilar koskoca bir yıl oldu.Siz olsanız napardiniz?
Ölümlü dünya her ne kadar haksız olsalarda sen giderken uğra onlara bişey olsa sen eşin gine üzüleceksiniz insan haklıda olsa vicdan azabı cekiyor

Ölümlü dünya her ne kadar haksız olsalarda sen giderken uğra onlara bişey olsa sen eşin gine üzüleceksiniz insan haklıda olsa vicdan azabı cekiyor
Ya yine gidecektim ama Anneme yaptığı tavıra tepem attı.Onlar benim ailemi 1 senedir aramiyor bizimkiler de onları aramiyor.Annem benim telefon kullanmakta sıkıntı yaşıyor WhatsApp bile Yeni yükledik tutmuş geçen hafta bu manyağı aramış yanlışlıkla WhatsApp dan.alo alo yapınca mecburen nasılsınız diyince kaynanam siz beni ararmiydiniz demiş annem de hanımefendi bizde sizden bir arama bekledik malum kızım arkasından laflar ediliyor diyince kızınız beni engelledi oğlum hatalı evimizde konuşulani gidip kıza demiş diyor.tamam eşim bana anlattı ama arkamdan egolu kilolu diyen sensin yani hakkını helal etmiyormus anneme hâlâ erken evlendiler diyormuş.anneme dedim ağzına tükürsetlydin.dedi manyak zaten tedavi görüyomus ilaç kullanıyor Muş kavga etsem ayilsa bayilsa beni suclarlar bir daha nerde gorucem ben onu dünür olarak görmüyorum dedi

Anneme yaptığı tavıra tepem attı.Onlar benim ailemi 1 senedir aramiyor bizimkiler de onları aramiyor.Annem benim telefon kullanmakta sıkıntı yaşıyor WhatsApp bile Yeni yükledik tutmuş geçen hafta bu manyağı aramış yanlışlıkla WhatsApp dan.alo alo yapınca mecburen nasılsınız diyince kaynanam siz beni ararmiydiniz demiş annem de hanımefendi bizde sizden bir arama bekledik malum kızım arkasından laflar ediliyor diyince kızınız beni engelledi oğlum hatalı evimizde konuşulani gidip kıza demiş diyor.tamam eşim bana anlattı ama arkamdan egolu kilolu diyen sensin yani.anneme dedim ağzına tükürsetlydin.dedi manyak zaten tedavi görüyomus ilaç kullanıyor Muş kavga etsem ayilsa bayilsa beni suclarlar bir daha nerde gorucem ben onu dünür olarak görmüyorum dedi
Annen yeterınce alttanda almış
Oglunda suc varmışmış
Yani konusması suc degıl oglunun lafı getırmesı suc saka gıbı
Mıs gıbı kafan rahat otur ıste bosver kendı kendılerını yesınler . Inana ılerde ben nıye bunları gozumde buyutmusum dıyor ınsan
Ama iş işten gecmıs oluyor

Annen yeterınce alttanda almış
Oglunda suc varmışmış
Yani konusması suc degıl oglunun lafı getırmesı suc saka gıbı
Mıs gıbı kafan rahat otur ıste bosver kendı kendılerını yesınler . Inana ılerde ben nıye bunları gozumde buyutmusum dıyor ınsan
Ama iş işten gecmıs oluyor
Bende ona ayar oldum zaten evet dedim kbkmayın vesaire hiç bir şey demiyor manyak annem sırf tedavi görüyomus ilaç tedavisi bu yüzden sustum dedi.annem diyor inan benim dünürüm yok ben öldü sayıyorum sende öyle bak diyor

Back
X