- 17 Ağustos 2011
- 24.096
- 151.360
- 798
ya ne alaka. anne diyince akan sular duruyor ama mesela konuyu "kvnin ameliyatlik durumu var evlendigimizde ilk uc ay bizimle yasayacak. saglik ama bilmiyorum evlilige zarar verir mi" desen herkes sana hak verecekti.Bu durumda balayı sonrası ben annemin yanına gitmeyi düşünmeye başladım. Farklı bir doktorla görüşeceğiz haftaya cuma günü. Doktorun dediklerine göre bir yol planı çizeceğim. Bende bu endişelerimi paylaşmak istemiştim aslında ama ne evlatlığım kaldı, ne vicdanım, ne de anneme duyduğum sevgi…
iki iki dört- bir daha asla evliligin ilk günleri olmayacak. O libido - o heyecan vs cok kisitli ve kıymetli bir zaman dilimi. ve ciftleri birbirine yakistiran bir dönem. tam da bu dönemde evde bir anne, ustelik zor durumda... gercekten cok zor ya

keske daha erken farketseydiniz de ameliyati erkenden olsaydi da düğüne kadar iyileşseydi

bilemiyorum. insan saglik durumu yokken, kendi tercihiyle gittigi kaynana evinde bile evlilige 5-0 geride basliyor yillar sonra hep kötü hatirliyor kaldi ki böylesi...
con üzüldüm cidden konuna. öte yandan da saglik yani, ihmale gelmez

allah yardimcin olsun