- 18 Mart 2021
- 3.323
- 3.389
- 33
-
- Konu Sahibi zeytinpeynir12
Musakka diye hatırlıyorum benKız patlıcan mıydı neydi kadının nicki taktım kafaya
Au evet musakkaMusakka diye hatırlıyorum ben
Ta kendisi bence.Tahiiin aşkım bu Dilek değil mi sence de?
Patlıcan dan yapılıyor sonuçta ordan akılda kaldı zaarAu evet musakkaPatlıcan ne be hfjdjd
KesinPatlıcan dan yapılıyor sonuçta ordan akılda kaldı zaar
Tabi tabi kesin öyledir , 2 çocuklu adamla evlenip çocuklarını kapı dışarı edemezsin ! O çocukların da bir evde herşeyde hakları var , babası onlara bakmak , büyütmek, okutmak ve evlendirmek zorunda, kendini de yırtsan bu böyle, kalkmış bir de çocuk yapmışsın bu adamdan daha kendi 2 çocuğuna sahip çıkamamış, sanki babaanne 500 yıl yaşayacaktı , tüm bunlar baştan belli ki zaten , önce susup yerini yapmışsın sonra da kabul etmem demişsin, vay uyanık...Yorumlarınız gayet güzel bol keseden sallayan tayfa herkes herşeyi düşünerek evlendi ama yaşamayınca bazı şeyleri idrak edemiyorsun ayrıca anneleri gayet keyfinde durumu iyi biri onun bakması gerekiyor diyorum sokağa atılsın demedim klavye kahramanları
Aman aman ne büyük paralar alıyordur, bir eli yağda bir eli baldadır, hey Allahım ya , 3 kuruş nafaka ile kolaysa sen geçin...Ayrıca anneleri nafakada alıyor
Musakka reyizÇocuğum ve üvey annesi eski eşim evlendi
eski eşimle 2 yıl önce boşandık 7 yaşında çocuğumuz var velayeti bende kendisi altı ay önce evlendi normalde mahkeme günleri dışındada alırdı çocuğu evlendiği kadın müşterisi o şekilde tanışmışlar geçen sene .kadının çocuğu yok ilk evlendiklerinde ben çocuğu sık gönderdim oraya alışsın diye...www.kadinlarkulubu.com
Söylediğiniz konu bu mu arkadaşlar?
Bu üyeye benzer yorumlar yapıyordu. Önce kibar takıldı, sonra çirkefleşti, sonunda açtı ağzını yumdu gözünü. En sonda da sansürsüz noktasız herkes bilmem neresinden çıkardığına bakacak diye haykırınca banı yedi. Yalnız Dilek devamlı yeni üyelik alıp aynı konuyu açıyordu. Anlaşılmasın diye çocuğun yaşı değişiyordu. Eğer oysa belki burada da çocuk detayını değiştirmiştir. Çocuğun annesini saplantı yapmıştı. Yalnız hakkını yemeyeyim, o da "siz hepiniz ben tek" modunda herkese çatır çatır cevap verip hakaret beddua yağdırmıştı.Ay konu kitlenmeden dilek milek ne bana da söyleyin kadının olayı ne?
Bir tarafların yemiş olsaydı buraya konu açmazdın bu bir.Eşime birtaraflarım yiyor istediğimi diyorum siz o güzel kafanızı yormayın gerizekalı kişilikler hadi işinize bakın sizin gibi beyinsiz tayfanın Burda olduğunu bilseydim yazmazdım zaten
Musakka reyiz
MusakkaKız patlıcan mıydı neydi kadının nicki taktım kafaya
Kesin ağzının içine de bakıyordurEşime birtaraflarım yiyor istediğimi diyorum siz o güzel kafanızı yormayın gerizekalı kişilikler hadi işinize bakın sizin gibi beyinsiz tayfanın Burda olduğunu bilseydim yazmazdım zaten
Seninki çocuk da o adamın ki çocuk değil miDengesiz benim çocuğumu niye katıyorsun Allah’a şükür her koşulda çocuğumun yanındayım
Ay çatır çatır hakaret etmek matah bişey olsa biz de yaparız ama canım Munem var aradaBu üyeye benzer yorumlar yapıyordu. Önce kibar takıldı, sonra çirkefleşti, sonunda açtı ağzını yumdu gözünü. En sonda da sansürsüz noktasız herkes bilmem neresinden çıkardığına bakacak diye haykırınca banı yedi. Yalnız Dilek devamlı yeni üyelik alıp aynı konuyu açıyordu. Anlaşılmasın diye çocuğun yaşı değişiyordu. Eğer oysa belki burada da çocuk detayını değiştirmiştir. Çocuğun annesini saplantı yapmıştı. Yalnız hakkını yemeyeyim, o da siz hepiniz ben tek modunda herkese çatır çatır cevap verip hakaret beddua yağdırmıştı.