- 30 Kasım 2019
- 12.259
- 39.250
- 598
- Konu Sahibi alperinnannesii
Zorla yaptı derken tecavüz mü? 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz korunabilirdiniz , ya da en etkili korunma yöntemi olarak sevişmeyebilirdiniz kocanızla mesela.Yazdığımı okumadınız sanırım istemiyorum dediğim halde zorla oldu korunmadı defalarca korunmasını istedim
Zorluyor zorla yatağa yatırıyorSiz korunabilirdiniz , ya da en etkili korunma yöntemi olarak sevişmeyebilirdiniz kocanızla mesela.
Buna zorla yatağa atma değil , tecavüz denir , siz ne yaşadığınızın farkında mısınız ?Zorluyor zorla yatağa yatırıyor
Bilmem farkında mısın, ama bu yaptığı şeyin adı TECAVÜZ!Zorluyor zorla yatağa yatırıyor
Hayır davranmazdı. Sorun sizin küfretmeniz değil, adamın kendi kişiliği. Ben bu adamdan narsist izlenimler aldım doğruyu söylemek gerekirse. O yüzden sizi patlayacak noktaya getirmesine şaşırmadım. Bana kalırsa bu adamla bir şeyi çözemezsiniz, boşuna uğraşmayın. Dil dökmeyin, kendinizi yormayın. Boşanmak en iyisi olur sizin için. Yapamayacaksanız bile en azından siz korunun. Bir çocuk daha heba olmasın.küfür etmeseydim acaba daha düzgün davranır mıydı
Korunuyorum şuandaHayır davranmazdı. Sorun sizin küfretmeniz değil, adamın kendi kişiliği. Ben bu adamdan narsist izlenimler aldım doğruyu söylemek gerekirse. O yüzden sizi patlayacak noktaya getirmesine şaşırmadım. Bana kalırsa bu adamla bir şeyi çözemezsiniz, boşuna uğraşmayın. Dil dökmeyin, kendinizi yormayın. Boşanmak en iyisi olur sizin için. Yapamayacaksanız bile en azından siz korunun. Bir çocuk daha heba olmasın.
Güzel buna sevindim. Ömrünüzü bu adamla harcamayın. Bir an önce gitmek için gerekli şartları oluşturmaya çalışın benceKorunuyorum şuanda
Baba varken yok. Boşanın, bari çocuk en azından istenmediğini sevilmediğini hissederek büyümesin. Niye beni bu adamla aynı evde yaşattın demesin. İnsan hiç tanımadığı birinin yeni doğmuş bebeğini kucağına alsa bir hislenir heyecanlanır değil mi? Çocuğuna oyuncak bile almak istemiyor. Satırlarca yazmışsınız da siz ne olmasını bekliyorsunuz? Size de kuruş koklatmıyor, gezme harcama alma etme yok. Adam sizi köle olarak almış farkında mısınız? O kayınvalide size büyük iyilik yapmış ama işinize gelmemiş. Eşiniz size niye saygı duymuyor biliyor musunuz? Ne dese ne yapsa kabul etmişsiniz, yeter ki sev demişsiniz. Had hudut bildirmemişsiniz, kaybetme korkusu yaşatmamışsınız. Her daim elinin altında hazır kıta beklemişsiniz. Bu saatten sonra nedir planınız? Zorla birliktelik isteğine boyun eğmeye, sevgisiz ortamda tek başınıza çocuk büyütmeye devam mı?Kesinlikle düzelsin diye değil öyle bi düşüncem asla olmadı onun dışında haklısınız
Kesinlikle haklısınız baştan dur demem gerekiyordu sonradan çok defa kendimi savundum böyle devam edersen evden gideceğim dedim kaybetme korkusu yaşatmak için ama hiçbir değişiklik olmadı korkmuyor da yani olsam da olur olmasam da onun için her zaman kendini düşünüyor bana diyor kendini düşünüyorsun diye kendini düşünen insan niye senin için bunları yapsın işine öyle geliyor öyle söylüyorBaba varken yok. Boşanın, bari çocuk en azından istenmediğini sevilmediğini hissederek büyümesin. Niye beni bu adamla aynı evde yaşattın demesin. İnsan hiç tanımadığı birinin yeni doğmuş bebeğini kucağına alsa bir hislenir heyecanlanır değil mi? Çocuğuna oyuncak bile almak istemiyor. Satırlarca yazmışsınız da siz ne olmasını bekliyorsunuz? Size de kuruş koklatmıyor, gezme harcama alma etme yok. Adam sizi köle olarak almış farkında mısınız? O kayınvalide size büyük iyilik yapmış ama işinize gelmemiş. Eşiniz size niye saygı duymuyor biliyor musunuz? Ne dese ne yapsa kabul etmişsiniz, yeter ki sev demişsiniz. Had hudut bildirmemişsiniz, kaybetme korkusu yaşatmamışsınız. Her daim elinin altında hazır kıta beklemişsiniz. Bu saatten sonra nedir planınız? Zorla birliktelik isteğine boyun eğmeye, sevgisiz ortamda tek başınıza çocuk büyütmeye devam mı?
siz korunsaydınız spiral, hap, iğne bir sürü yöntem varda var yani. Ki zaten çarşambanın gelişi perşembeden belliymiş adamın bır tane oluru yok s.etseydin ne çekiyorsunYazdığımı okumadınız sanırım istemiyorum dediğim halde zorla oldu korunmadı defalarca korunmasını istedim
Sürekli eleştiren, yetersiz hissettiren, manipüle eden, kendi eksiğine ve hatalarına bakmadan durmadan suç bastıran, aşağılık kompleksli bir herif daha. Böyleleri değişmez de düzelmez de. Ne yaparsan yap bu hâle gelirdiniz; kölesi de olsan küfür de etsen sana bi şekilde berbat davranırdı yani, o yüzden hiç kendini sorgulama boş yere, kendine eziyet etme.Kesinlikle düzelsin diye değil öyle bi düşüncem asla olmadı onun dışında haklısınız