1 senedir eşimin ailesi ile konuşmuyoruz.Fikrinize ihtiyacım var ne yapmalıyım?

Elalem her şeyi der . Siz kendinizden sorumlusunuz. Gönlünüz adım atmak istiyorsa da atın madem .sanki adım atmak istiyorsunuz gibi hissettim. Eşiniz kaç yaşında adam bırakın kendi karar versin.
Aslında hiç adım atmak istemiyorum hatta geçen hafta annemin yanlışlıkla kayınvalidemi araması sonucu annemle konuşurken üslubu midemi bulandırdi.içsel düşüncem şu, ben kendi ailemle iyiyim eşimin ailesi ile böyle olması beni üzüyor aslında eşimi ailemde seviyor hatta benim ailemin olduğu şehire taşınıyoruz sadece düşünüyorum bu işin sonu nereye gidecek bir aile evladını 1 yıl nasıl aramaz kafamda bunlar dönüyor, birde düşünüyorum mesaj atıp engellemiştim bu yanlış mı bunu düşünüyorum ama sonra arkamdan denilenler kiloma kadar bir çok laf geliyor hani garip bir ruh hali deyim taşınıyoruz diye

Yani linç yesem de susamayacağım. Siz de az fena değilsiniz. 1 sene sonra yanlışlıkla elim bastı da aradım da gibi şeyler de bana çok inandırıcı ve masumane gelmiyor bu 1.
2. Eşim anasını babasını silmeye kalksa ben sildirmem, sonuçta anasi babasıdır ve bugun anası babasını sevip saymayan yarin kendi eşine evladına da aynısını yapabilir benim gözümde.
3. Evet kardeşinin yaşı hadi küçükmüş onu aramasa da, sonuçta babası ve baba büyüklük göstermese bile eşinizin saygıda kusur etmeyip araması gerekirdi babasını. Nasıl bir aile evladini aramaz diyorsunuz ya bir de empati yapın bakalım nasıl bir evlat ailesini aramaz?
4. Kızının eşine hürmet ediyor diyorsunuz ya kız evlatları gittiği yerde hürmet görsün, el üstünde tutulsun diye yapıyor olabilirler mi acaba? Sonucta kendi anasi babası evde hizmet ettirse eşine, eşi evde neler yaptırmaz diye düşünüyor da olabilirler.

Yani linç yesem de susamayacağım. Siz de az fena değilsiniz. 1 sene sonra yanlışlıkla elim bastı da aradım da gibi şeyler de bana çok inandırıcı ve masumane gelmiyor bu 1.
2. Eşim anasını babasını silmeye kalksa ben sildirmem, sonuçta anasi babasıdır ve bugun anası babasını sevip saymayan yarin kendi eşine evladına da aynısını yapabilir benim gözümde.
3. Evet kardeşinin yaşı hadi küçükmüş onu aramasa da, sonuçta babası ve baba büyüklük göstermese bile eşinizin saygıda kusur etmeyip araması gerekirdi babasını. Nasıl bir aile evladini aramaz diyorsunuz ya bir de empati yapın bakalım nasıl bir evlat ailesini aramaz?
4. Kızının eşine hürmet ediyor diyorsunuz ya kız evlatları gittiği yerde hürmet görsün, el üstünde tutulsun diye yapıyor olabilirler mi acaba? Sonucta kendi anasi babası evde hizmet ettirse eşine, eşi evde neler yaptırmaz diye düşünüyor da olabilirler.
1. Annem telefon dan çok anlamayan bir kadın WhatsApp bile yeni kullanmayı öğrendi ve WhatsApp dan aramış karşı taraf alo alo diyince mecburen konuşmuş üstelik kızına yapılan terbiyesizlikten sonra annem niye arasın tansiyon hastası benim annem.
2.eşime gidiyor san git ama ben gitmem demiştim hatta kayınvalidemi engellemeden önceki mesajimda da oğlunuz la ister konuşun ister küsün ben artık aile evlilik huzurum için sizi arayıp sormuyorum dedim. Eşime asla karışmam.zaten sorduğum soruya bakarsanız taşınıyoruz vedalaşmalimi diye yazdım.neden eşimi engelliyim gitsin konuşsun.
3.haklisiniz aile dir annedir babadır ama eşimin suçu yok Ken annesi bana kilolu egolu erken evlendiler aptal oğlum vb iki yakanız bir araya gelmesin diyen bir kadın ve eşim ne yapmalıydı karıma saygısızlık yap diline sağlık mı demeliydi.
4.damada hürmet etsin tabiki ama gelinine bu tavrı neden ? Oğlunun da yuvasında huzuru olmasın mı? Bahsettiğim örnek şuydu evlendikten sonra misafirliğe gittik mesela özellikle oğlunun biten çayını görüyor sadece damadına çay koyuyor orda kızı var ben varım güya oğluna ceza veriyor .

Yorumunuza saygı duyarım tabiki ama inanın bir art niyetim yok yukarda Allah var görüyor

Şaka gibi soru. Giderken vedalaşmalı mısın? Ellerine sarıl i, ayaklarını öp, biz ettik siz etmeyin diye özür dile hatta. 1 senedir rahattınız kaosu mu özlediniz nedir?

Şaka gibi soru. Giderken vedalaşmalı mısın? Ellerine sarıl i, ayaklarını öp, biz ettik siz etmeyin diye özür dile hatta. 1 senedir rahattınız kaosu mu özlediniz nedir?
Yok tabiki kaosu özlemedim sadece komple gidiyoruz taşınıyoruz bir daha nerde gorucem zaten ancak cenaze düğün hani bu yüzden sormak istedim.acikcasi

Aslında bu durumdan memnunum lakin son zamanlarda çok fazla arkamızdan akrabalara laf etmeye başladılar. Oğullarının 1 yıldır aramamasi onlara koyuyor biliyorum.evladim bizi sildi Hadi beni aramıyor babasının neden aramiyor karı köylü oldu gibi laflar ediyorlar onlarda üzgün farkındayım ama oğullarından hamle bekliyor lar. Hani bu laflar beni geriyor. Zaten 1 aya komple gidiyoruz taşınıyoruz Allah bilir bir daha nerde gorucem ama insan üzülüyor gorumcem eşi kayınpederim hani dertlerini anlamıyorum
Takma hic bisey deme yapma esine hic bi kisitlama getirme herkes kendine yakisani yapar ve herkeste yaptigiyla anilir bu hayatta.

Sadece elini kolunu cek. Ailesini kötüleme esini sisirme bu konularla mutlu olun yasayin. Herkes kendi yaginda kavrulsun .. ona buna takarsan hayati yassyamazsin

Yok tabiki kaosu özlemedim sadece komple gidiyoruz taşınıyoruz bir daha nerde gorucem zaten ancak cenaze düğün hani bu yüzden sormak istedim.acikcasi
dügünü bilmem ama cenaze cok ayrı bir konu çok yanlış şeyler bunlar. O yüzden sana diyorum sen geri çekil ana oğul/Baba ne yapıyolarsa yapsınlar sen konuşmayabilirsin.

dügünü bilmem ama cenaze cok ayrı bir konu çok yanlış şeyler bunlar. O yüzden sana diyorum sen geri çekil ana oğul/Baba ne yapıyolarsa yapsınlar sen konuşmayabilirsin.
Eşimin görüşmemesinide bana yoruyorlar ama karı köylü vb. Ama haklısınız vedaya hiç gerek yok dediğiniz gibi.

Görürsün merak etme. Yapışırlar elbet yakanıza. O laf taşıyan akrabalar iyi niyetli değil. Bir daha konu açarlarsa, bana böyle salak saçma lafları taşımayın de. Sınırını çiz. Herkes haddini bilsin.

Hayır asla vedalaşmam, dedikleri lafları sineye çekmem cevabını veririm,eşim görüşmek istersede ailesidir karışmam, olduda görüşüyor ve çok etkileniyor herkesin yoluna bakmasi gerektiğini düşünürdüm

Görürsün merak etme. Yapışırlar elbet yakanıza. O laf taşıyan akrabalar iyi niyetli değil. Bir daha konu açarlarsa, bana böyle salak saçma lafları taşımayın de. Sınırını çiz. Herkes haddini bilsin.
Bir yıldır arkamızdan akrabalara dedikodu yapmak dışında bizi arama yada kapımıza dayanma gibi bir şey olmadı çok şükür.birde geçen hafta annem le saygısızca bir telefon görüşmesi yaptılar hepsi bu. 1 aya komple gidiyoruz artık akrabalar da uzakta kalacak bu yolun sonu nereye varacak bilmiyorum ama bakalım hayırlısı ama sizlerin de yorumlarından sonra vedalasmak mantıklı gelmiyor artık banada

Ya inanamıyorum aynı beni anlatmışsın ne eksik ne fazla bende şuan aynısını yaşıyorum ve ruh saglıgım bozuldu bu aile yüzüne olan yine bize oluyor adın gelin ya bende patladım hiç istemedıler eltileri övmeler vs neler neler beddualar bunlar ruh hastası ve kanını emene kadar peşindeler maalesef kaç kurtar kendini bende gidecegım hiç arkama bile bakmadan hemde

Ya inanamıyorum aynı beni anlatmışsın ne eksik ne fazla bende şuan aynısını yaşıyorum ve ruh saglıgım bozuldu bu aile yüzüne olan yine bize oluyor adın gelin ya bende patladım hiç istemedıler eltileri övmeler vs neler neler beddualar bunlar ruh hastası ve kanını emene kadar peşindeler maalesef kaç kurtar kendini bende gidecegım hiç arkama bile bakmadan hemde
Sizede çok geçmişler olsun inanın 1,5 yıllık evliyiz 1 senedir konuşmuyoruz ama akrabalar dan duyuyoruz arkamızdan laflar ediliyor hâlâ. Evliliğim başından beri bitmedi.hic yeni gelin hissi yaşamadım evlendim evleneli.1 aya tasinicaz başka bir şehire.zaten ilişkiler düzelmez bundan sonra ama eşimin adımını bekliyor lar farkındayım.oda adım atmam diyor.sadece vicdanen gidiyoruz hani son kez konuşup dami gitsek dedim ama olacak gibi değil.

Eşimin görüşmemesinide bana yoruyorlar ama karı köylü vb. Ama haklısınız vedaya hiç gerek yok dediğiniz gibi.
Yahu sen eger esine ailesini kötülemiyosan aen etkilemiyosan eğer görüşmeme kararını oğulları kendi kararıysa sen rahat ol kimin ne dediği de pek önemli değil. Açıkcası şanslısın her erkekde böyle anasına babasına küsmez. Ama hastalık, cenaze başka şeyler olursa da ve sen etkiliyosan senden dolayı görüşmüyosa ilerde seni çok suçlar haberin ola. Çünkü biz konuşmadık pat diye ocağımıza ateş düştü babası kanser şuan hayatta varya hiç bişey olmaz demeyeceksin yarın ne olucağı belli olmayan şey hayat.. o yüzden diyorum sen aradan çekil bişey deme duyma görme.

Sizede çok geçmişler olsun inanın 1,5 yıllık evliyiz 1 senedir konuşmuyoruz ama akrabalar dan duyuyoruz arkamızdan laflar ediliyor hâlâ. Evliliğim başından beri bitmedi.hic yeni gelin hissi yaşamadım evlendim evleneli.1 aya tasinicaz başka bir şehire.zaten ilişkiler düzelmez bundan sonra ama eşimin adımını bekliyor lar farkındayım.oda adım atmam diyor.sadece vicdanen gidiyoruz hani son kez konuşup dami gitsek dedim ama olacak gibi değil.
Huylu huyundan asla vazgeçmez benim eşimde her işe kendısı koşmus vs vs yani onunda sınırları asla yok hiçbsy yapmadığım halde kv kendi kendine kurulmus dolmuş bana düşman kesiliyor en bastan gözüne almıstı bizi zaten şimdi onu görünce bile cinlerim tepeme çıkıyor nefret ettırdı kendisinden

Yahu sen eger esine ailesini kötülemiyosan aen etkilemiyosan eğer görüşmeme kararını oğulları kendi kararıysa sen rahat ol kimin ne dediği de pek önemli değil. Açıkcası şanslısın her erkekde böyle anasına babasına küsmez. Ama hastalık, cenaze başka şeyler olursa da ve sen etkiliyosan senden dolayı görüşmüyosa ilerde seni çok suçlar haberin ola. Çünkü biz konuşmadık pat diye ocağımıza ateş düştü babası kanser şuan hayatta varya hiç bişey olmaz demeyeceksin yarın ne olucağı belli olmayan şey hayat.. o yüzden diyorum sen aradan çekil bişey deme duyma görme.
Ben kesinlikle doldurmuyorum.hatta benim kendi annem bunca saygısızlığa rağmen kocamı arayıp oğlum ölüm var kalım var yarın bir gün pişman olacak san konuş.ama benim kızım asla bizim için senin anan baban yok biz dünürlerimiz yok sayıyoruz.sen atandir istersen görüş bile dedi.esim buna rağmen beni 40 yaşıma kadar babam annem kardeşim maddi manevi sömürdü ilk kez bur kızı sevdim evlenince kıyamet koptu bu yüzden adım atmam diyor

Ben kesinlikle doldurmuyorum.hatta benim kendi annem bunca saygısızlığa rağmen kocamı arayıp oğlum ölüm var kalım var yarın bir gün pişman olacak san konuş.ama benim kızım asla bizim için senin anan baban yok biz dünürlerimiz yok sayıyoruz.sen atandir istersen görüş bile dedi.esim buna rağmen beni 40 yaşıma kadar babam annem kardeşim maddi manevi sömürdü ilk kez bur kızı sevdim evlenince kıyamet koptu bu yüzden adım atmam diyor
Rahat ol sen yapmıyosan, kararlarını kendi alacak yaşta erkek adam. Sen karışma hiç annende haklı zamanında da annem sayesinde eşim ailesiyle barışmıştı arayıp sormuyolardı bile. Dediğim gibi kız tarafı hep değer bilir erkek tarafi hep ezer zorbalık yapr değer bilmez. Kafana takmaya değmez ben senin yerinde olsam şuan çayımı almış elimde dizi izlerim keyfime bakarım 😅 dünya yansa umrumda olmaz. Bende bu raddeye hiç kolay gelmedim emin ol

Rahat ol sen yapmıyosan, kararlarını kendi alacak yaşta erkek adam. Sen karışma hiç annende haklı zamanında da annem sayesinde eşim ailesiyle barışmıştı arayıp sormuyolardı bile. Dediğim gibi kız tarafı hep değer bilir erkek tarafi hep ezer zorbalık yapr değer bilmez. Kafana takmaya değmez ben senin yerinde olsam şuan çayımı almış elimde dizi izlerim keyfime bakarım 😅 dünya yansa umrumda olmaz. Bende bu raddeye hiç kolay gelmedim emin ol
İnşallah bende kafama takmadığım çay demledigim zamanlar gelir😊 çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Aslında iyiydim de son zamanlarda akrabalara oğlum bizi sildi babasını arayıp sormuyor karı köylü oldu gibi laflar gelince damarım zıpladı birde annemin yanlışlıkla kayınvalidemi araması sonucu 1 sene sonraki üslubu çok rahatsızlık verdi.kendi kendime düşünüyorum ailem ne yaptıki bu tavırlari görüyor lar.o üzüyor beni , ama haklısınız vedaya gerek yok

Kadın evlatlarını sponsor olarak gören biri bence. Şuan kızı ve damadı ihtiyaçlarını karşılıyorsa sizinle görüşmeye gerek görmüyordur. Öbür türlü insan evladını özler, ne halde olduğunu merak eder, annesin sonuçta ne kadar ayrı kalabilirisn kendi çocuğundan? Kadın evlat olarak görmüyor demekki. O yüzden vedalasmadan gidin, bosverin.

Back
X