Kocam :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuma mı elti mi belli değil. Ailenize nasıl kabul ettirdiniz 20 yaş farkı inanılır gibi değil. Ki siz çocukmuşsunuz ya.. yazık. Çok üzücü.
Kocanız bir sapık. Siz şu an bile evlenecek yaşta değilsiniz. Rapor alın şikayet edin. Elti denen ucubenin de mesajları varsa onu da gidin şikayet edin uzaklaştırma alın. Palu ailesi gibi bir aile. Of mide bulandırıcı be.
Hamile değilsinizdir umarım, öylemisiniz? Bu iğrenç heriften çocuk mocuk yapmayın daha da azar bu söyliyim.

Sen ona muhtaç değilsin bence hemen boşan annenin ynaina git

Sen doktor ol kırk yaşınagel yaylada fink at bilmiyorm mantıksız geldi. Küfür etmek yasak yoksa neler neler derdim o adam demeye bin şahit kişisine. 16 yaşında çocuğu almış avucunun içine her istediğini yapıyo oh ne ala memleket. Böyleleri ölsün diye dua ederim hep kusura bakmayın ama babam da olsa ederim. Kendinizi bu şiddet yanlısı şahıs dan korumak için lütfen boşanın. Okumuş etmiş insansiniz kendinizi nasıl bu kadar ezik yapıyorsunuz. Saygı duyun kendinize gencecik bayansiniz o pslikten daha iyileri çıkar karşınıza. Hazır engellemiş her yerden sakın dönme annenle bulun Bir iş çalışın Kurban olayım yazık etme kendine. Ayrıca eltinle o kadar samimi olması kötü zan yapmama sebep oldu

Bilmiyorum belkide gerçektir ama ben inanmadım kendi adıma
Gerçek ise şayet umarım o ruh hastasından kurtulur, uzaklaşır. Yapması gereken annesinin yanına gidip davayı açmak. Hatta uzaklaştırma almalı ne yapacağı belli olmaz. Psikopat ,sapık herşey var ki adam da hasta ailesi de normal değil hele o elti de ayrı hasta

Bu kadar sorunlu tipin bir araya gelme olasığı nedir
Yada konu sahibi mi problemli
Ben ordayım daha
Adam hiçbirşey yapamaz
Gözünü korkutmak istemiştir büyük ihtimalle
Gerçekse konu daha çocuk sayılır hayatına hiç bunları yaşamamış gibi devam edebilir
Eğitimine devam edebilir kaybetiği birkaç yılın dışında pek birşey yok

ben eltiyi aşırı tuhaf buldum aklıma kötü kötü şeyler geldi.bence elti sanki 2. eşiymiş gibi bu dr u sahiplenmiş.maddi manevi sömürmüş kendine bağlamış.evlenmesini kaldıramamasının hakaretler etmesinin sebebi bu.ipler elinden gidecek diye endişelenmiş.bu evlilik de karı koca 2 kişi yok.karı koca elti 3 kişi var.hasta ruhlu bir ilişkiler yumağı var aralarında.

yarısını okudum. içim şişti. 16 yaşında çocuğa göz dikmiş 36 yaşında bir sapık ve onun ruh hastası ailesini çekecek kadar ne yaşadın kızım sen! kimsen yok mu. kimse demiyor mu ne işin var hala senin bu evlilikte diye.
çık git o evden daha 23 yaşında gencecik kızsın. bu insanları niye çekiyorsun. nickin bile sessiz bir kız. çok rica ediyorum lütfen kurtul bu ruh hastası aileden. aynı şeyi yaşayan arkadaşım 4 çocuktan sonra 14-15 yıl sonra durumuna dayanamayan kızının onu zorla ailesinin evine göndermesiyle çıktı o bataktan. kızı 13 yaşında çocuktu. o bile dayanamadı annesinin durumuna.
hayat dolu cıvıl cıvıl olan arkadaşım şu an ölü gibi bitkin özgüveni inancı tükenmiş. üstelik çocuklarından ayrı
sana geleceğini yazdım. gerisi sana kalmış

Aranızdaki yaş farkının saçmalığını kenara bırakıp size söylemek istediğim tek şey bu adamdan derhal uzaklaşın çocuğu da bakabilecekseniz eğer doğurun. Ama asla bu adamla evli kalmaya devam etmeyin. Kusura bakmayın ama size asla üzülmüyorum kendi yanlış seçimlerinizin bedelini ödüyorsunuz ama karnınızdaki çocuğa günah.

Konu hic gercek gibi degil hepsini okuyamadim.
Kocaniz sapik ve eltiyle ilişkisi var gibi anlattiklariniza bakilirsa.
Böyle igrenc bi eşi ve ailesini cekicegime annemin yanina dönerim hem onun sana daha cok ihtiyaci var. Eşiniz sizi umursamiyor zaten daha cok gencsin neydiki zorun baştan belliymiş zaten herşey

Bunca olandan sonra adama hala eşim kocam diyorsan ne söylesek boş okurken ben bunaldım ne zaman dur diyecek acaba diye bekledim ama sen yutmuşta yutmuşsun herşeyi bide çocuk yapmışsın. herşeyi göre göre yaşamış bile bile de kabul etmişsin bu yoldan dönmeye niyetin oldugunu da sanmıyorum yazdıklarından bunu çıkardım

Hepsini okuyamadım. Anladığım arada 20 yaş fark var ve adam şiddet gösteriyor.
Aklını peynir ekmekle mi yedin? Dünyadaki son erkek bu mu? Herhalde tanıdığın ilk erkekle evlendin. Bu kadar aciz olma. Kendi dengin, yaşıtın, değerini bilen biriyle ol. Herşeyden önce seni döven bir adamı nasıl yakıştırıyorsun kendine. Hiç mi gururun kırılmıyor.

Öyle ama adam gerçekten sorunlu hasta. Ne diye bu evlilik olmuş adam canı isterse eve uğruyor konu sahibi yine tek kalıyor ya da annesi ile kalıyor ne anladım bu işten. Sebebini de söylese idi gitti sorulara cevapda veriyor konu sahibi biz burda kendi kendimize ihtimalleri düşünüyoruz. Cidden burdak fikir alacak ise konuyu açıp cevap vermemek neden ki acep?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…