Kocam :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bütün paraları kremlere yatırmış adam
Bu konu inandırıcı da gelmiyor bana çünkü tüm anlattıkları biraraya getirince saçmalık yani. Parası yok marka alışveriş, kremler yeni evli ilk günü annesine bırakır eşini sonra aramıyor, sormuyor. Kendisi bir şekilde eve dönüyor felan işte yok olmuyor mantık arıyorum da yok

41 yasinda degil ama 2. El esyalarla evlenen doktor gördüm. Tamamen pintilikten ve esine yeni eşyayı layık görmemekten. Kendi bekar esyaları ile yaşamaya zorlayan bir koca bozuntusu.
kendi bekar eşyalarını kullanmak isteyebilir bana tuhaf gelmedi.ama 2. el dışardan almak bambaşka bir konu.ayrca bir evi olmalı adamın bunca yıl değil mi?köyden gidip gelmiyor ya işe

36 yasinda, yüksek başarı ile elde edilen bir meslek sahibi olan kişinin 16 yasindaki kiza elini sürmesi bile hasta olduguna ispat bence

Okuyabilen var mı?
Başını okudum sadece ve bu ne dedim. Devamında olan şeyler daha da saçmadır konu sahibi ya da ailesi bu ne dememiş mi???
Ben de spor yapıyorum ve 20 yaş küçük görünmüyorum yok öyle bir dünya ve baya ortaokulda başlayıp yarışmalara katıldım kulüp ve okulla kendimce yapmadım yani yok öyle dünya nasıl yaşınız fark edilmiyor??? Benim sporun her şeyini yapmış hocamla aramdak 15 yaş fark ediliyordu zamanında nasıl etmiyor?!
Amcan veya baban yaşında biri ile evlenmişsin ne bekliyordun demek istiyorum konuyu okuyamadım sinir olmayım diye ama az buçuk tahmin ediyorum ne bekliyordunuz? Sen ve ailen?
Hafi siz neyse büyüklerin ne bekliyordu da sizi uyarmadı ayyhh sinirlerim bozuldu.

Gerçek olmaması tercihim benimde fakat neler duyuyoruz para popülerlik uğruna neler feda ediliyor yani gerçekte olabilir

Bu kadar olayın üstüne boşanmayan bizim yorumlarımızla hiç boşanmaz. Kocan pedofil olmasa oturup çocuk doğurmaya devam et derdim de düşündükçe kanım donuyor. Umuyorum ki o çocuk devlet tarafından alınır da pedofili babadan uzakta bir yaşam sürer

Bu arada bu konuda uyari aldik. Fake olduğunu düşünüyorsak şikayet et butonundan bildirmemizi ve boyle kesin yargi ile yorum yapmamamizi rica etti Mune.
Bilmiyordum
bu konular çok şüpheli yeni üyelik
İnsanların hassasiyet gösterdiği meseleler var
Ve konuda karşıda çekirdek çıtlayıp yorumları okuyup eğlenen birinin var olduğu düşüncesi

Aynen öyle ne saçma bişey bu yaa ömrümde eltiyle bu kadar samimi olan bir adam bunu gördüm.alsin onla evlensin ne merakliymis
eltiye aşırı bağlılık da bir hastalık bence.gerdek gecesi kıyafetini birlikte alacaklarmış tövbe yarabbimmm.eltiye neymiş gerdek kıyafetinden?ailecek normal değiller

kendi bekar eşyalarını kullanmak isteyebilir bana tuhaf gelmedi.ama 2. el dışardan almak bambaşka bir konu.ayrca bir evi olmalı adamın bunca yıl değil mi?köyden gidip gelmiyor ya işe
Kendi bekar esyalariyla oturmak istemesi iki kisinin karari olabilir. Yalnizca adamin karari benim anlattigim hikayede. Guncel durumu bilmiyorum. Kiz belki yenilemistir. Manipülatif bir adamdı zaten. Tasarruf gibi bir amaci yoktu. Benim dedigim olacak gibi bir tavri vardi. Neyse ay erk*kler canimi sıktı gece gece.

Bilmiyorum belkide gerçektir ama ben inanmadım kendi adıma

dr koca buldum diye kapmış hemen adamı.ne karekterine bakmış ne tanımaya çalışmış ne okulunu bitirmiş.ben hiç üzülmedim valla yazdıklarına.bir de hamile kalmış bile bile
Abla doktor adam da aralarında 20 yaş var. 16 yaşındayken tanışmış adamla. Adam bildiğin pedofili. Nasıl iş bu?

Aşkı memnuya benzettim sanki, ama burda yoldan cikan Ednan bey olmuş
Niyetim dalga geçmek değil ama bu adamın çekilir kahrı yok yavrum. Hamile de olsa. Çekme bu adamı. Düzelmez ...

Bilmiyordum
bu konular çok şüpheli yeni üyelik
İnsanların hassasiyet gösterdiği meseleler var
Ve konuda karşıda çekirdek çıtlayıp yorumları okuyup eğlenen birinin var olduğu düşüncesi
16 yaşında lise öğrencisi 36 yaşında bir dr la nerede tanışır ve çıkmaya başlar?benim aklıma da o takıldı.kızın ailesi de destek vermiş bu ilişkiye üstelik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…