- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.649
- Konu Sahibi ikizzannesii
Konu sahibi 4 sayfa yazdık buyur sende bişi de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu konu inandırıcı da gelmiyor bana çünkü tüm anlattıkları biraraya getirince saçmalık yani. Parası yok marka alışveriş, kremler yeni evli ilk günü annesine bırakır eşini sonra aramıyor, sormuyor. Kendisi bir şekilde eve dönüyor felan işte yok olmuyor mantık arıyorum da yokBütün paraları kremlere yatırmış adam
kendi bekar eşyalarını kullanmak isteyebilir bana tuhaf gelmedi.ama 2. el dışardan almak bambaşka bir konu.ayrca bir evi olmalı adamın bunca yıl değil mi?köyden gidip gelmiyor ya işe41 yasinda degil ama 2. El esyalarla evlenen doktor gördüm. Tamamen pintilikten ve esine yeni eşyayı layık görmemekten. Kendi bekar esyaları ile yaşamaya zorlayan bir koca bozuntusu.
36 yasinda, yüksek başarı ile elde edilen bir meslek sahibi olan kişinin 16 yasindaki kiza elini sürmesi bile hasta olduguna ispat bencegerek yok buna.konu sahibiyle kocası uzun yıllar flört etmişler.yanis everek evlenmişler.adamın ilk günden psikolojik şiddet uygulaması .3. gün evden kovması falan normal gelmedi.psikolojik rahatsızlığı falan olabilir adamın
Bu şey degil mi bizim kendini ikinci eş sanan sonra da bırak kızım o adamı diye kendi kendine yorum yapan ümitsiz vaka ?2 ayrı üyelikle kendi kendisiyle sohbet edenleri gördü bu gözler.
haklısın36 yasinda, yüksek başarı ile elde edilen bir meslek sahibi olan kişinin 16 yasindaki kiza elini sürmesi bile hasta olduguna ispat bence
Gerçek olmaması tercihim benimde fakat neler duyuyoruz para popülerlik uğruna neler feda ediliyor yani gerçekte olabilirBu konu inandırıcı da gelmiyor bana çünkü tüm anlattıkları biraraya getirince saçmalık yani. Parası yok marka alışveriş, kremler yeni evli ilk günü annesine bırakır eşini sonra aramıyor, sormuyor. Kendisi bir şekilde eve dönüyor felan işte yok olmuyor mantık arıyorum da yok
BilmiyordumBu arada bu konuda uyari aldik. Fake olduğunu düşünüyorsak şikayet et butonundan bildirmemizi ve boyle kesin yargi ile yorum yapmamamizi rica etti Mune.
eltiye aşırı bağlılık da bir hastalık bence.gerdek gecesi kıyafetini birlikte alacaklarmış tövbe yarabbimmm.eltiye neymiş gerdek kıyafetinden?ailecek normal değillerAynen öyle ne saçma bişey bu yaa ömrümde eltiyle bu kadar samimi olan bir adam bunu gördüm.alsin onla evlensin ne merakliymis
Kendi bekar esyalariyla oturmak istemesi iki kisinin karari olabilir. Yalnizca adamin karari benim anlattigim hikayede. Guncel durumu bilmiyorum. Kiz belki yenilemistir. Manipülatif bir adamdı zaten. Tasarruf gibi bir amaci yoktu. Benim dedigim olacak gibi bir tavri vardi. Neyse ay erk*kler canimi sıktı gece gece.kendi bekar eşyalarını kullanmak isteyebilir bana tuhaf gelmedi.ama 2. el dışardan almak bambaşka bir konu.ayrca bir evi olmalı adamın bunca yıl değil mi?köyden gidip gelmiyor ya işe
Bilmiyorum belkide gerçektir ama ben inanmadım kendi adımaYani benimde aklıma pek yatmadı ama böyle olaylar var benzerini yaşadım o yüzden acaba dedim ama soru işaretleri hala kafamda mevcut. Gerçek ise de çok yazık sapık bir şahıs var ortada. 16 yaş ve 36 yaş ne demek babası yaşındaki adam çocuğu yaşındaki kızla nasıl olur ? Aklım almıyor
Abla doktor adam da aralarında 20 yaş var. 16 yaşındayken tanışmış adamla. Adam bildiğin pedofili. Nasıl iş bu?dr koca buldum diye kapmış hemen adamı.ne karekterine bakmış ne tanımaya çalışmış ne okulunu bitirmiş.ben hiç üzülmedim valla yazdıklarına.bir de hamile kalmış bile bile
16 yaşında lise öğrencisi 36 yaşında bir dr la nerede tanışır ve çıkmaya başlar?benim aklıma da o takıldı.kızın ailesi de destek vermiş bu ilişkiye üstelikBilmiyordum
bu konular çok şüpheli yeni üyelik
İnsanların hassasiyet gösterdiği meseleler var
Ve konuda karşıda çekirdek çıtlayıp yorumları okuyup eğlenen birinin var olduğu düşüncesi
Gerdek kıyafeti ne Allah aşkına önce orda tuhaflıkeltiye aşırı bağlılık da bir hastalık bence.gerdek gecesi kıyafetini birlikte alacaklarmış tövbe yarabbimmm.eltiye neymiş gerdek kıyafetinden?ailecek normal değiller
Annesi Hayriye Tekin herhalde?16 yaşında lise öğrencisi 36 yaşında bir dr la nerede tanışır ve çıkmaya başlar?benim aklıma da o takıldı.kızın ailesi de destek vermiş bu ilişkiye üstelik