- 21 Mayıs 2021
- 1.649
- 5.248
- 31
-
- Konu Sahibi ikizzannesii
Karısının ağzına eder yengenin ağzının içine bakar. S*carim böyle kocanın ağzına bide cocuk yapmış ona mükafat gibi hey Allahım!Aynen öyle ne saçma bişey bu yaa ömrümde eltiyle bu kadar samimi olan bir adam bunu gördüm.alsin onla evlensin ne merakliymis
Allah korusun cok dikkat edin kendinizeGebelik tansiyonu yüzünden sinir stres yasak dedi sevmediğin kişiler kapıya gelse açma dedi
Konu heryerde dökülüyor.41 yaşındayken evlenen ama hiç parası olmayan 2. el eşyalarla evlenen dr ben görmedim.gören var mı?arabası olmayan hele hiç görmedim.ben bu konuya inanmadımm
Onu olabilirsiniz buluyorum. Canı sıkıldıkça gelmiş takılmış. Bu konu tuhaf geldi. Fake olsa bu kadar satiri uydurmaz gibi geldi.Dalga olsun diye yıllarca yazmış ya adam/kadın artık her neyse
Okuyan varsa özet geçebilir mi?
20 yaş varmış aralarında o kaldı aklımda bi
20 yaş ne yaa
Okuyan var mı bana kısaca açıklasın, yüzük bakma kısmında kaldım
Konuyu okumadim çünkü 16 yasinda 36 yasindaki adamla flort etmekten belli ki okula gitmemissiniz.
Ne yazmayi, ne noktayı ne de virgülü ogrenmemissiniz...
Paragraftan bahsetmiyorum bile.
Şans sizinle olsun.
2 ayrı üyelikle kendi kendisiyle sohbet edenleri gördü bu gözler.Onu olabilirsiniz buluyorum. Canı sıkıldıkça gelmiş takılmış. Bu konu tuhaf geldi. Fake olsa bu kadar satiri uydurmaz gibi geldi.
Yani benimde aklıma pek yatmadı ama böyle olaylar var benzerini yaşadım o yüzden acaba dedim ama soru işaretleri hala kafamda mevcut. Gerçek ise de çok yazık sapık bir şahıs var ortada. 16 yaş ve 36 yaş ne demek babası yaşındaki adam çocuğu yaşındaki kızla nasıl olur ? Aklım almıyorKonu fake
Gerçek değil
Sinir uçlarıyla oynayacak tüm argümanlar var
Bu arada bu konuda uyari aldik. Fake olduğunu düşünüyorsak şikayet et butonundan bildirmemizi ve boyle kesin yargi ile yorum yapmamamizi rica etti Mune.Konu fake
Gerçek değil
Sinir uçlarıyla oynayacak tüm argümanlar var
Kim onlar nicklerini hatirliyor musun?2 ayrı üyelikle kendi kendisiyle sohbet edenleri gördü bu gözler.
Bu insanlar böyle kafada oldukça daha çok acı çeker buralara yazar.yaa biz burdan ne manasız ne saçma hayatı olduğunu görüyoruz da kendi gitmiyormu acaba anlamiyormuKarısının ağzına eder yengenin ağzının içine bakar. S*carim böyle kocanın ağzına bide cocuk yapmış ona mükafat gibi hey Allahım!
Doktor adamın nasıl beş kuruşu olmaz ki bir yerde de lüks alışverişler yapıyor diyor ama herşeyi ailem yaptı destek oldu diyor birde çok çelişki var burdaBen bu adamın doktor olduğuna inanmıyorum bu bir.
Çünkü beş kuruşsuz,ipsiz sapsız gibi anlatılmış.
Resmi nikahlı evli olduklarına da inanasim gelmedi 10 gün eve gelmemek eve arada uğramak nedir yahu.
Konu sahibinin yaşı küçük halen bence adam sapik.
Hadi konu sahibi korkuyo,seviyo,dusunemiyo ailesi ne güne duruyor.zaten babası ölmüş annesi kurtarmali bu kızı almalı yanına,adamı da şikayet etmelo,boşanmali.
Donuna kadar alması lazım yani sonuçta.
Bütün paraları kremlere yatırmış adamDoktor adamın nasıl beş kuruşu olmaz ki bir yerde de lüks alışverişler yapıyor diyor ama herşeyi ailem yaptı destek oldu diyor birde çok çelişki var burda
gerek yok buna.konu sahibiyle kocası uzun yıllar flört etmişler.yani severek evlenmişler.adamın ilk günden psikolojik şiddet uygulaması .3. gün evden kovması falan normal gelmedi.psikolojik rahatsızlığı falan olabilir adamınKim onlar nicklerini hatirliyor musun?
41 yasinda degil ama 2. El esyalarla evlenen doktor gördüm. Tamamen pintilikten ve esine yeni eşyayı layık görmemekten. Kendi bekar esyaları ile yaşamaya zorlayan bir koca bozuntusu.41 yaşındayken evlenen ama hiç parası olmayan 2. el eşyalarla evlenen dr ben görmedim.gören var mı?arabası olmayan hele hiç görmedim.ben bu konuya inanmadımm
O değilde anacığına üzüldüm sadece. Kızının önüne geçememiş simdi de kahroluyor zavallıBu insanlar böyle kafada oldukça daha çok acı çeker buralara yazar.yaa biz burdan ne manasız ne saçma hayatı olduğunu görüyoruz da kendi gitmiyormu acaba anlamiyormu