Kocam :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen öyle ne saçma bişey bu yaa ömrümde eltiyle bu kadar samimi olan bir adam bunu gördüm.alsin onla evlensin ne merakliymis
Karısının ağzına eder yengenin ağzının içine bakar. S*carim böyle kocanın ağzına bide cocuk yapmış ona mükafat gibi hey Allahım!

20 yaş büyük siz 21 o 41 bayağı fark var birde çocuk yaşta tanımışssınız. O elti olaylarını birebir yaşadım ki ben boşandım. Sanki benle değil eltimle evli gibiydi. Eltim hep ortalığı karıştırır, onun dediği olur eski eşimde hep onu tutardı, onu haklı bulurdu. Her neyse 4-5 yaş olsa neyse de 20 yaş baban yaşında nerdeyse. Şiddet var, aşağılama var hakaret var. Annene ne hakla küfür edebilir saygısız,hadsiz herif. Daha genceciksin ikilemde dahi kalma kesinlikle boşan çünkü baştan çok yanlış gelişmiş herşey. Okulunu bltir mesleğini eline al. Çocuğuna annen bakar kreş çağına gelince de sen çalışırken kreşe bırakırsın. Şiddet varsa ardı arkası kesilmez ,o aile de dahil olup canına kast edip intihar süsü bile verirler. Psikoloji tedavisi görüyorsun diye bunu da meyilli olarak öne sürerler. Ailesi de çirkef ne oldukları da ortada uzaklaş tek kelime ile. Davanı aç ki uzaklaştırma al eğer ki tehdit ederse ki o potansiyel var o şahısta.

41 yaşındayken evlenen ama hiç parası olmayan 2. el eşyalarla evlenen dr ben görmedim.gören var mı?arabası olmayan hele hiç görmedim.ben bu konuya inanmadımm
Konu heryerde dökülüyor.
Doktormus ev yok araba yok.
Baba anne köyde.
Eltinin ağzına bakan cahil bir doktor.
Karısına şiddet uygulayan.
Evden kafası sürekli esip giden.
Bide zorla esvlenilmis gibi.
Adam kadını hiç takmıyor.
Eşi olarka kadının hiçbir etkisi kıymeti yok.
Hadi bu olay gerçek diyelim.
Yahu seni döven sana kıymet vermeyen seni küçük düşüren eltiye karşı adamla sen niye hala yaşıyorsun.kenine hicmi saygın yok konu sahibi lafım sana

Okuyan varsa özet geçebilir mi?
20 yaş varmış aralarında o kaldı aklımda bi
20 yaş ne yaa

Okuyan var mı bana kısaca açıklasın, yüzük bakma kısmında kaldım

Konuyu okumadim çünkü 16 yasinda 36 yasindaki adamla flort etmekten belli ki okula gitmemissiniz.

Ne yazmayi, ne noktayı ne de virgülü ogrenmemissiniz...

Paragraftan bahsetmiyorum bile.
Şans sizinle olsun.

Vallaha ben de okuyamadım .. Aralık nokta virgül koymayınca karınca duası gibi göründu gözüme olmayan migrenim tutacaktı az kalsın..

Bacım bir zahmet edipte aralarını bari ayırsaydın yavv

Konu fake
Gerçek değil
Sinir uçlarıyla oynayacak tüm argümanlar var
Yani benimde aklıma pek yatmadı ama böyle olaylar var benzerini yaşadım o yüzden acaba dedim ama soru işaretleri hala kafamda mevcut. Gerçek ise de çok yazık sapık bir şahıs var ortada. 16 yaş ve 36 yaş ne demek babası yaşındaki adam çocuğu yaşındaki kızla nasıl olur ? Aklım almıyor

Karısının ağzına eder yengenin ağzının içine bakar. S*carim böyle kocanın ağzına bide cocuk yapmış ona mükafat gibi hey Allahım!
Bu insanlar böyle kafada oldukça daha çok acı çeker buralara yazar.yaa biz burdan ne manasız ne saçma hayatı olduğunu görüyoruz da kendi gitmiyormu acaba anlamiyormu

Hamilelik şüphesi varken gördüğün şiddet için darp raporu aldın mı?Adam hem pedofili hem de ruh hastası.Kolay kolay kimse için bunu söylemem ama muhtemelen yengesi ile de ilişkisi var.Çünkü hiç normal değil yengesi için yaptıkları.Adam sizi ilk geceden bırakıp gitmiş siz neden bunca olay üstüne çocuk düşündünüz yaşınız çok genç erteleyebilirdiniz.

Doktor adamın nasıl beş kuruşu olmaz ki bir yerde de lüks alışverişler yapıyor diyor ama herşeyi ailem yaptı destek oldu diyor birde çok çelişki var burda

Kim onlar nicklerini hatirliyor musun?
gerek yok buna.konu sahibiyle kocası uzun yıllar flört etmişler.yani severek evlenmişler.adamın ilk günden psikolojik şiddet uygulaması .3. gün evden kovması falan normal gelmedi.psikolojik rahatsızlığı falan olabilir adamın

41 yaşındayken evlenen ama hiç parası olmayan 2. el eşyalarla evlenen dr ben görmedim.gören var mı?arabası olmayan hele hiç görmedim.ben bu konuya inanmadımm
41 yasinda degil ama 2. El esyalarla evlenen doktor gördüm. Tamamen pintilikten ve esine yeni eşyayı layık görmemekten. Kendi bekar esyaları ile yaşamaya zorlayan bir koca bozuntusu.

Bu insanlar böyle kafada oldukça daha çok acı çeker buralara yazar.yaa biz burdan ne manasız ne saçma hayatı olduğunu görüyoruz da kendi gitmiyormu acaba anlamiyormu
O değilde anacığına üzüldüm sadece. Kızının önüne geçememiş simdi de kahroluyor zavallı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…