Kocam :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hatalar yumağı konuda elle tutulur tek taraf yok
Konuya sessiz kalnasındaki sebep
Ya tepkilerden çekiniyor ne diyeceğini bilmiyor yada bizi okuyup eğleniyor cevap vermeye bile tenezzül etmiyor:)

Ben anlamadım neyi soruyorsunuz yada nasılsın bir öneri bekliyorsunuz. .. 23 yasinda sen kocan 43 mu.. .. doktor diyorsun da hastanede çalışmıyor mu hep koyde hep koyde .. aile hekimi mi
İlim ilim bilmektir ilim kendini bilmektir ..
Sen kendini bilmezsen nice okumaktır.

Hatalar yumağı konuda elle tutulur tek taraf yok
Konuya sessiz kalnasındaki sebep
Ya tepkilerden çekiniyor ne diyeceğini bilmiyor yada bizi okuyup eğleniyor cevap vermeye bile tenezzül etmiyor:)
Konusuna yazılanları okuyor bir tane dahi cevap vermedi kimseye. Amacı fikir almak ise cevap verir ama bilemiyorum böyle ciddi konularda senaryo yazıp , neden nasıl eğlenebilir ki insan. Hani konu gerçek değil eğlenme amaçlı yazdı ise de bunları yaşayan kadınlar da var. Böyle hassas konuları alay almak , eğlenmeye malzeme yapmak saygısızlık. Cevap verir umarım çünkü gerçek ise de üzücü bir yandan bile isteye bile seçmiş olsa bu evliliği ortada çocuk istismarı var.

.okunda boncuk mu buldun doktor olmuş ama adam olamamış bu kart horozun? Bu kadar kendini ezdirmek ve pasiflik neden? Bazı insanlar naiflikten anlamaz. Anlayacağı dilden konuşman gerekiyo. Senin başına ağrılar gireceğine biraz dişini göstede eltinin başına girsin. Ama bundan da kolayı var BOŞANMAN.

Ben konuya inanmadım nedense mantıksız geldi arada 20 yaş var ve bu adam doktor? Tabiki de kariyer sahibi herkes çok iyi olacak diye bir şey yoktur ama mantıksız yani doktor olmuş 41 yaşındaki adam 21 yaşındaki kızla evleniyor hadi evlendi bide sürekli her şeye müdahale eden bir elti var sebepsizce saçma yani dizi senaryosu gibi umarım gerçek değildir bunlar.

Konuya inanmadım küçük hanım.
Doktor 36 yaşındayken 16 yaşındaki kızla birlikte, evleniyor annesi ve kardeşleriyle köyü evinde yaşıyorsunuz. Çünkü bir tutup ,eşya almıyor, düğünü de aileniz yapıyor bu arada. Sonrası olanlar, elti vs.fazla zorlama geldi bana.

2 ayrı üyelikle kendi kendisiyle sohbet edenleri gördü bu gözler.
bu durumu yaşadı arkadaşım. ekti yerine görümce geçmişti orda. kocası bi ayağı yurt dışında çok zengin dindar bi mühendisti. önceki yorumda da yazdım 14-15 yıl çekti.baba evine döndü ama yediği dayaktan aptallaşmış. kafasına vuruyormuş özellikle. üstelik bi zaman sonra dayağa kv görümce vs de dahil olmuş

Heh onu diyecektim bende hem kızlarını 20 yaş büyük adama veriyorlar istemeyerek üstüne bide düğün parasını veriyolar falan.

Maalesef okudum.
Kendi düşen ağlamaz güzelim, sen bile bile bu hayatı seçmişsin.
Bir zahmet yolunu bul, gir o sınavlarına bari mesleğin elinde olsun.
Yarın birgün boşanma diye bir şey duyarsan, en azından vasıfsız kalmazsın.
Doktor da ne doktor, ciddiyetli yazdım bir ihtimal gerçek mevzudur diye.

Heh onu diyecektim bende hem kızlarını 20 yaş büyük adama veriyorlar istemeyerek üstüne bide düğün parasını veriyolar falan.
Zaten doktor ile evlendirmelerinin altında yatan sebep iyi kazanıyor diye düşünmeleri değil mi? Bunun üzerine masrafları ,düğünü herşeyi neden kızın ailesi yapsın ki? Nerden baksan çelişki dolu akılda soru işaretleri dolu ama cevap yok

Aynen öyle çok mantıksız yani bide bazi çelişkiler var eşim doktor ama birikimi yok altınlarla eşyaları aldık hatta bazılarını ikinci el aldık demiş. Sonra eşi ailesinin yanına gidip gelebilmek için araba almak istemiş konu sahibi altınlarını vermiş yine üstüne kredi çekmişler. Ver ver bitmedi ne altınmış zaten düğünü kendi ailesi yapmış bu altınları kim taktı bu kadar

Allah yardımcın olsun. Sabırlar versin inşallah. Yaş farkı olmaz düşüncesine saygım var ama şans meselesi bu kanaatimce, evlilikle beraber.. Umarım hakkında hayırlısı olur. Hz. Peygamber efendimizin ( sav) sabrından nasip etsin Rabbim size..

Kusura bakma bunu ilk defa yazıyorum heralde bu sitede ama bu birinin sana söylemesi lazım kendine gelmen için. Bu ne eziklik ya? Ya siz ne yiyip içiyosunuzda böyle şeylere göz yumuyosunuz? Aşkın gözü kör tamam da bu kadar da değil be kardeşim. Kocan bir kere pedofili,ruh hastasının teki. Ki bu bence en kötüsü. Karısını yengesine paspas eden,ağzını burnunu kırarım demesine göz yuman biri. Dayak var,hakaret var. Var oğlu var. Böylesine değil adam demek insan bile demem ben. Sen kocaaam diye ölüp bitiyorsun ama adam seni gram umursamıyor,hatta sevmiyor. Seven adam karısını,yengesine ezdirecek,yengesinin karısına ağzını burnunu kırarım demesine göz yumacak he? Geçicen o işi.

Sen kendine saygı duymazsan kimse duymaz kusura bakma. Adam seni insan yerine koymuyor,saygı duymuyor,sahip çıkmıyor sen hala neden boşanmak yerine ne yapsam diye soruyosun ki? Nasıl hastalıklı bir aşk tanımınız var sizin ki hala sevebiliyosunuz böyle adamları? Ne yiyip,ne içiyosunuz da bu kafalara ulaşıyosunuz ya? Hiç mi kendine saygın yok senin elin pedofili,ruh hastasına yalvarıyosun böyle? Böyle bir adamda çocuk bide. Nasıl güvenebildin?

Boşanmayacağına adım kadar eminim. Sormuşsun ya napıcam bilmiyorum diye. Çekmeye devam et böyle tamam mı? Ömrünün sonuna kadar çek. Dayak ye,iteklen,insan yerine koyulma,kendini ezdir,arada bir de çocuk doğur işte tamam.

Doktora verdik kızımızı diye sevinmişlerdirde belkide ailesi. Başta bu kadar masrafa girceklerini bilseydiler virmezlerdi bence adam pinti diyelim harbi o altınlar nerden çıktı bozdur bozdur bitmiyor.

Doktora verdik kızımızı diye sevinmişlerdirde belkide ailesi. Başta bu kadar masrafa girceklerini bilseydiler virmezlerdi bence adam pinti diyelim harbi o altınlar nerden çıktı bozdur bozdur bitmiyor.
Dediğim gibi umarım konu fake falandır. Ha her doktor çok mu iyi hayır, benimde tanıdığım arasında 20 yaş olan çift de var doktor olup borç batağında olan adam da var ama bu konu kendi içinde çelişkili.

Yaaaav kızlar
İnshaAllah şu yazdığına zamanına değer.. Konuyu açtı gitti.. Ne olduğu belli değil.. Yemin ediyorum kamera şakası gibi konular geliyor ya .. Artık hihihi nerede kamera göster de el sallayam diyesim geliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…