kızlar selam herkese. ben 26 yaşındayım 4 yıllık evliyim 1,5 yaşında da ni kızımız var. eşimle çok sıkıntılıyız kızlar bana bi yol gösterin lütfen ınsan bazen ne yapacağını şaşırıyor. Eşimi aramıştım öğlen saatlerinde akşam annem iftara davet etti gidelim mi diye, o da bana emrivaki yaparak annem hastaymıs ona yemek yap orda yemek yer eve geçeriz dedi. kaynanamın alt katındaki dükkanda calısıyor esim.
bu sebeple cok içli dışlılar her şeyden birbirlerinin haberi oluyor. neyse işte bende o an şaşırdım hayırdır neyi var ki annemin dedim. eşim de bana demez mi başı ağrıyor migreni tutmus bana orda sinir bastı cunku kaynanamın migreni her hafta nerdeyse tutuyo ve her seferinde ona seferber olıyormusum gibi orada buluyorum kendımı. herkesın bası agrıyor herkesın hastalıgı oluyo ama isini de yapıyo yapamasa da corbasını yiyip geri yatar. ben cocuklu bi kadınım ama inanın geçen yerlerde süründüm hastalıktan gıkım cıkmadı bebeğimle de oynadım ona yemekte yaptım yedik ictik boyle geçti hastalıgım ama esım o zaman nana annem sana gelsın yemek yapsın demez ama annesine en ufak bi bas agrısında dahi hadi oraya git yemek yap hızmet et der. bende dayanamadım mesaj attım güzellikle esıme. canım bende zorlanıyorum bak bayram temızlıgı yaptım cocukla belim tutuldu yoruldum uykusuzum ama sen bana bu sekılde yaklasmadın hiç aksıne iftara ne var diye kırk kez arardım dedim annene gösterdiğin inceliği banada gostersen keske dedim demez olaydım birbirimize girdik yapma yemek ulan sen cok bos insansın insan değilsin vs vs. üst üstte agır mesajlar attı sonra da engelledi beni sorun annesıne yemek yapmaya ısteksız olmam esim icin. gece eve 1 de geldi. sahur yapmıs yatmıs bende çocukla uyuyakalmısım bi bardak su ic diye bile uyandırmamıs emziren anneyim bu kadar kindar işte konu annesi olunca cok zoruma gidiyor. ama sorun bende bugune kadar her dedıklerini yaptım annesi köydeylen kardeslerı (kocaman adamlar) hasta oluedu corba yap gotureyım derdi hemen yapardım evini temizlerdim kaynanamın köyden gelmeden. sımdi dun ilk kez hayır diyince benden kötüsü olmadı. bin kere yaparsın bir kere yapmazsın kötü olursun hesabı kaynanamda genç 45 yaşında