- 17 Ağustos 2011
- 22.112
- 138.187
-
- Konu Sahibi ikizzannesii
Her gece olmazsa olmazımız gerçekten bu konu beni sinirlendirmeyin başardıKonu fake
Gerçek değil
Sinir uçlarıyla oynayacak tüm argümanlar var
dr koca buldum diye kapmış hemen adamı.ne karekterine bakmış ne tanımaya çalışmış ne okulunu bitirmiş.ben hiç üzülmedim valla yazdıklarına.bir de hamile kalmış bile bileOkuyan varsa özet geçebilir mi?
20 yaş varmış aralarında o kaldı aklımda bi
20 yaş ne yaa
Eşinden şiddet görmüş, sürekli evde yalnız bırakıp günlerce eve gelmiyormuş ve şuan hamileymiş eşi terk etmiş bende bu kadar anlayabildimOkuyan var mı bana kısaca açıklasın, yüzük bakma kısmında kaldım
Çocukla düzelen erkek hiç görülme di bakalım kim başaracak ben bu pedofilinin yanında çocuk falanda bırakamamdr koca buldum diye kapmış hemen adamı.ne karekterine bakmış ne tanımaya çalışmış ne okulunu bitirmiş.ben hiç üzülmedim valla yazdıklarına.bir de hamile kalmış bile bile
Iki gecedir sahura kadar sinir oluyoruzHer gece olmazsa olmazımız gerçekten bu konu beni sinirlendirmeyin başardı
Çünkü aşk sevgi falan adam doktor MuşGüzel kardeşim,bunu kendine ned n reva görüyorsun?
Emin ol boşansan bundan daha kotu bir hayatın olmaz.
Üstelik hamilesin neden yahu nedeeeeenn
Denizliligençten sonra artık sinirlenemiyorum bileHer gece olmazsa olmazımız gerçekten bu konu beni sinirlendirmeyin başardı
Doktor bana sinirlenmeyi yasakladıIki gecedir sahura kadar sinir oluyoruz
Bunca satır dalga geçer mi? Dalga geçen bu kadar uzun yazar mı?Denizliligençten sonra artık sinirlenemiyorum bile
Boşver aklı evvelin biri dalga geçiyor aklı sıra :)
41 yaşındayken evlenen ama hiç parası olmayan 2. el eşyalarla evlenen dr ben görmedim.gören var mı?arabası olmayan hele hiç görmedim.ben bu konuya inanmadımmÇünkü aşk sevgi falan adam doktor Muş
Bence size bdv yasaklanmalı kesin çözümDoktor bana sinirlenmeyi yasakladı
Aynen öyle ne saçma bişey bu yaa ömrümde eltiyle bu kadar samimi olan bir adam bunu gördüm.alsin onla evlensin ne merakliymisMadem yengesi bu kadar kıymetli alsin onu koynuna soksun! Ne eltiymiş yahu herifi parmağında oynatıyor.
Dalga olsun diye yıllarca yazmış ya adam/kadın artık her neyseBunca satır dalga geçer mi? Dalga geçen bu kadar uzun yazar mı?
Gebelik tansiyonu yüzünden sinir stres yasak dedi sevmediğin kişiler kapıya gelse açma dediBence size bdv yasaklanmalı kesin çözüm