Kocam :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendin etmiş kendin bulmuşsun. Ne denir ki? Darp raporu alıp bosansan her ay o doktor maaşından iyi miktar nafakanın sana yatacagini,annenle güzelce yaşayabileceğini biliyorsun. Ama dayak yerken arkaya geçeyim kimse dayak yediğimi gormesin, diye düşünen biri olarak bir de yetmez,üçüncüyü doğurur sonra da 'cocuklarim için bosanmiyorum' dersin. Ayan beyan ortada
Ayrıca 16 yaşında biriyle 36 yaşında birinin gönül iliskisi kurması tek kelimeyle iğrenç. Konu gerçekse ailen sırf doktor damat hevesine yakmışlar kızlarının başını

Okuyan varsa özet geçebilir mi?
20 yaş varmış aralarında o kaldı aklımda bi
20 yaş ne yaa
dr koca buldum diye kapmış hemen adamı.ne karekterine bakmış ne tanımaya çalışmış ne okulunu bitirmiş.ben hiç üzülmedim valla yazdıklarına.bir de hamile kalmış bile bile

dr koca buldum diye kapmış hemen adamı.ne karekterine bakmış ne tanımaya çalışmış ne okulunu bitirmiş.ben hiç üzülmedim valla yazdıklarına.bir de hamile kalmış bile bile
Çocukla düzelen erkek hiç görülme di bakalım kim başaracak ben bu pedofilinin yanında çocuk falanda bırakamam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…