-
- Konu Sahibi highschool17
guze bılgı verıosnda sonuc olarak bunlardan ne cıkarcamızıda yazsan12 dev adam da Avrupa Basketbol Şampiyonasına katılan 16 ülke arasında boy ortalaması ile 14üncü sıradaydı.
guze bılgı verıosnda sonuc olarak bunlardan ne cıkarcamızıda yazsan
ewet buda demk oluyokı kısala seksı uzunlar deıl neyse napalım bn dızden asamı kestrım en ıyısı ahaha12 dev adam kisa olmasina ragmen cok sexy yani :)))
ewet buda demk oluyokı kısala seksı uzunlar deıl neyse napalım bn dızden asamı kestrım en ıyısı ahaha
Ayak basparmaginizda iki kemik olmasina karsilik diger dort parmaginizda ucer kemik bulunur.
Bir çift ayakta 250,000 terbezi vardir.
Insan beyin hucresi 5 takim Encyclopedia Britannica'daki bilgileri alabilecek kapasitededir.
hahahah
ha anladim,siz hakki yenenleri savunan objektif kesimdensiniz:) benim boyum da kisa fakat hicbir sekilde alinmadim,sexy olma derdim de yok,ki sexylik bilindigi uzere goreceli bir kavramdir,bunu baskasina soracak ya da baskalarinin fikirlerini bu kadar onemseyecek kadar muhim bir meseleymis,siz de icten ice kahrolmussunuz buyuzden kusura bakmayin bilsem yazmazdim) hahah.
pekı bısı sorcm kucuk parmkta kac kmık var 1 mı ya cok dert ettımAyak basparmaginizda iki kemik olmasina karsilik diger dort parmaginizda ucer kemik bulunur.
Bir çift ayakta 250,000 terbezi vardir.
Insan beyin hucresi 5 takim Encyclopedia Britannica'daki bilgileri alabilecek kapasitededir.
hahahah
12 dev adam kisa olmasina ragmen cok sexy yani :)))
kullanma kız kullanma neme lazım sexy olmazsın falan aman amanben uzun sayilmamama ragmen bu bilgilerden sonra belden asagisini kullanmamayi dusunuyorum hahah
siz neyin peşindesiniz anlamadım
sizde burda uzun yada kısa boyluları değil ama bi arkadaşı hedef almış vuruyosunuz
kk. Da da yer etmek ilgi çekmek yda sivrilmek midir amacınız anlamdım
ama öleyse boşa bu çırpınışlar
lütfen anlamlı yorumlar yapalım
pekı bısı sorcm kucuk parmkta kac kmık var 1 mı ya cok dert ettım
bıde bıse sorcm bnm ayaklarımda 250.000 deılde 251,000 adet ter bezı var bn sexymıyım acaba
ahaha
kullanma kız kullanma neme lazım sexy olmazsın falan aman aman
kıcını ıce yere yaklastr yurrken cok sexy olcaz cok shakıra mı ne o kadın gbı olalım bole ohh yerden yerden
inanın süper yeteneksiniz
halai lginç yorumlara devam ediyorsunuz neyse daha fazla yazmicam size hanımefendii
|
genetik olarak uzun olmamız zor diorum uzun olduklarını söyleyenler övünenler avrupada kısa kalıorlar.kısa boy orantıyı bozuo ama uzun boyda orantısız vücut olunca çirkin duruo.seksi denilen ünlülerin çoğu gerçekten kısa nie hırs yapıorlar hiç bişey altın tepside sunulmuo onlar güzel deil başarılı kişiler.guze bılgı verıosnda sonuc olarak bunlardan ne cıkarcamızıda yazsan