kısa boyluluk seksiliği etkiler mi sizce ???

12 dev adam da Avrupa Basketbol Şampiyonası’na katılan 16 ülke arasında boy ortalaması ile 14’üncü sıradaydı. Yunanistan’da erkeklerin ortalama boyu 1.75, kadınların boyu ise 1.68 cm.T Dünyada boy ortalaması en yüksek ülke ise İsveç ve Litvanya. Erkeklerde 1.79 olan boy ortalaması, kadınlarda 1.73’ü buluyor.litvanyada 1.73 kadın için normal orda erkekler neye göre seçio kafaları karışıordur gariplerimin orda kadın hastası yok.Türk erkeği için nefes alman asılması için yeterli.

Son düzenleme:
Ayak basparmaginizda iki kemik olmasina karsilik diger dort parmaginizda ucer kemik bulunur.

Bir çift ayakta 250,000 terbezi vardir.

Insan beyin hucresi 5 takim Encyclopedia Britannica'daki bilgileri alabilecek kapasitededir.

hahahah

Ayak basparmaginizda iki kemik olmasina karsilik diger dort parmaginizda ucer kemik bulunur.

Insan beyin hucresi 5 takim Encyclopedia Britannica'daki bilgileri alabilecek kapasitededir.

hahahah

Ahahhahahahah mortishya tebrik ediyorum,uzun zamandir bu bilgilere ulasma cabasindaydim:))

siz neyin peşindesiniz anlamadım
sizde burda uzun yada kısa boyluları değil ama bi arkadaşı hedef almış vuruyosunuz
kk. Da da yer etmek ilgi çekmek yda sivrilmek midir amacınız anlamdım
ama öleyse boşa bu çırpınışlar

lütfen anlamlı yorumlar yapalım

hahahah
pekı bısı sorcm kucuk parmkta kac kmık var 1 mı ya cok dert ettım

bıde bıse sorcm bnm ayaklarımda 250.000 deılde 251,000 adet ter bezı var bn sexymıyım acaba

ahaha

ben uzun sayilmamama ragmen bu bilgilerden sonra belden asagisini kullanmamayi dusunuyorum hahah
kullanma kız kullanma neme lazım sexy olmazsın falan aman aman
kıcını ıce yere yaklastr yurrken cok sexy olcaz cok shakıra mı ne o kadın gbı olalım bole ohh yerden yerden

Burada yer etmek,ilgi cekmek mi? Pardon da burasi neresi? :) hic fotografim bile olmadigina gore farkidaydaniz benim sosyal hayatimda cyber alanlarin pek bir onemi yok ben ozellikle kimseyi hedef almadim,kimseyi de tanimam etmem ama simdi dusundum de aslinda burda fenomen olsaydim ne iyi olurdu hahahha

pekı bısı sorcm kucuk parmkta kac kmık var 1 mı ya cok dert ettım

bıde bıse sorcm bnm ayaklarımda 250.000 deılde 251,000 adet ter bezı var bn sexymıyım acaba

ahaha

kemigin kisayda ter bezlerinde kucukse sexysin sekerim ..misal cenifir lopet..onunkiler oleymis sexy deil diyebilirmiyiz usenmesem fotoyuda eklicem eklemis kabul et hahahahha

kullanma kız kullanma neme lazım sexy olmazsın falan aman aman
kıcını ıce yere yaklastr yurrken cok sexy olcaz cok shakıra mı ne o kadın gbı olalım bole ohh yerden yerden

bir kyle bir marilyn bir kim olamazsam uzulurum valla dunya starligina oynuyorum hahahaha

inanın süper yeteneksiniz
halai lginç yorumlara devam ediyorsunuz neyse daha fazla yazmicam size hanımefendii

Sevgili Alya,her yazdigima muhalefet oldugunu gordum,Etme:) hosuna gitmiyorsa yorumlarim okumazsiniz olur biter? Nihayetinde hepimizin olayi 'abcdefghijklmnoprstuvyz' yani,bu da demek oluyor ki agiz torba degil ki buzesin :) iyi gunler.

Kısa boylu şişman kız
Kısa boylu şişman kız
Üstünde hep aynı siyah pardesü
Ağzında kocaman bir sakız
Bir aşağı fırına
Bir yukarı pazara
Gider gelir telaşsız
Yüzünde Aydan aydınlık bir tebessüm
İnsanda ne gam bırakıyor ne hüzün
Ömer Dursun Yanak

guze bılgı verıosnda sonuc olarak bunlardan ne cıkarcamızıda yazsan
genetik olarak uzun olmamız zor diorum uzun olduklarını söyleyenler övünenler avrupada kısa kalıorlar.kısa boy orantıyı bozuo ama uzun boyda orantısız vücut olunca çirkin duruo.seksi denilen ünlülerin çoğu gerçekten kısa nie hırs yapıorlar hiç bişey altın tepside sunulmuo onlar güzel deil başarılı kişiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…