- 4 Şubat 2024
- 202
- 407
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir değil sanki Dünya kadar derdim var ve ben altında eziliyorum.
Üstünden aylar geçmesine rağmen hiç bişeyi atlatamadım içim paramparça.
Burda açılan eski konular okunabiliyor sanırım ben çok kötüyken arkadaşım burdan benim adıma konu açmıştı bana sizden gelen yorumları okuyup biraz olsun aklımın başıma gelmesini sağlamak için. Ondan tekrar konu açmasını istedim ama bana kendin aç en azından sorulan sorulara kendin cevap ver kendin oku dedi ben konuya senin kadar hakim olamam dedi.
5 yıllık sevgilimle nişanlandıktan kısa süre sonra aldatıldığımı öğrendim hemde uzun süreli yaklaşık iki sene kadar birliktelermis. Olayları tam araştırınca ortaya çıktı. Yani benimle nişanlanırken hayatında başka birisi varmış. Bana karşı eskisi gibi olmadığını içten içe hep seziyordum en ufak kavgamızda hakaretler küfürler yol orda demeler S*** G (Defol) demeler bana karşı değiştiğini söylediğimde sen hastasın demeler. Utanarak söylüyorum ki şiddet de gördüm dört beş defa Kalbim paramparça olmasına rağmen her seferinde affettim çünkü çok seviyordum. Sinirle yaptım deyip her seferinde beni ikna ediyordu. Küfür hakaret şiddet herseye katlandım taaa ki beni başka biriyle 2 sene boyunca aldattığını öğrenene kadar. Nefes alamıyorum düğünümüz vardı hayallerim vardı emeklerim vardı.
Beni aldattığı kişi de evlenip ayrılmış 1 çocuklu biriymiş öyle güzel şeyler yazıp öyle güzel konuşmalar yapmış ki ona ben öğrenmesem benimle evlenip yine onunla görüşmeye devam edecekti sanırım. Karadenizliyiz buralarda çoğunluk bekar birinin evlenip ayrılmış biriyle olması bile hoş karşılanmaz aileler istemez bide çocuk olunca hepten karşı çıkılır küçük bir yerdeyiz.
Sanırım benimle o yüzden evlenmek istedi belkide şartları eşitleyip tekrar ona dönecekti. Bu olay ortaya çıktıktan sonra konuşmak halletmek istedi hata yaptım dedi hersey hazırdı aslında ev eşya uzun süreli bir birliktelik olduğu için. Ne yapacağım be düşüneceğim bilmiyorum yarım yamalak anlatmaya çalıştım ağlarken merak ettiğiniz şeyler olursa tekrar yazarım yorumlara .. Bana söyleyeceğiniz şeylere ihtiyacım var. Bu affedilir bişey mi ? Düğün tarihi yaklaştıkça bizi barıştırmaya çalışıyorlar
Sizce ailesi o kadını kabul etmez diye mi benimle evlenmek istedi evin tek çocuğu bilindik esnaf bir aile . O kadın onu bırakmadığı sürece de bırakmaz onu değil mi vazgeçmez. Olan bana oldu
Sizde mi aldatıldınız sizin durumunuz evet benden daha zor evlenmişsiniz çocuğunuz olmuş senerlerdir hizmetini etmişsiniz dünya kadar emek vermişsiniz ama sonuç yine aynı. Peki nasıl öğrendiniz? Benim en çok canımı yakan şey de aynı kişi ile 2 sene olması bi anlık hata bile değil. Geçici birsey bile değil çok gururum kırıldı kendimi çok değersiz iğrenç hissediyorumBı ilk başını 1 2 satır okudum birde ağlamaktan yarım yamalak yazdım dediğin yeri evlenmemişsin bekarsın ya evliyken aldatilsaydin ya çocuğun varken aldatilsaydin
Şuan önünde up uzun tertemiz bı yol var kardesim çok uzul çok ağla ama sakın geri dönme bı sure sonra sukrediceksen sen ALLAHin sevgili kulusun bekarken ogrenmissin evli çocuklu olup öğrenen kadınlar ne yapsın mesela ben. Şuan bosansam 7 yaşında oğlum var ailemin yaninda ne kadar rahat edebilirim herşeyi geçtim bı oğlum varken başka bı adamı nasıl sevip evlenebilirim benim sevip sevilme mutlu olma ihtimalim yok ama senin bundan sonra daha çok sevip sevilme saygı duyma hatta gururunun oksanma ihtimalin var kalk kendine gel 2 rekat şükür namazı kıl
Sadece s.g dese sinirlendiğinde ağzından çıkanları kulağı asla duymayan biriydi neler duydum neler yaşadım hepsini anlatsam roman olur. Ama değersizlik şeması ile büyüdüğüm için mi gidemedim ondan her seferinde affettim bilmiyorum. Ondan başka kimsenin bana en ufak saygısızlık yapmasına izin vermeyen bi insandım ama ona gelince hiç bişey yapamadım. Sonuç olarak bi çöp gibi hissediyorum kendimiAğlamayı bırak ve nefes al. Soru ne?
Sana her fırsatta s… g.. diyebilen adam mı? En baştan beri seni boynuzlayan adam mı?
Zaten kendi çabası da yok barışmak için. Araya insanlar girmişler.
Sormuyor ablacığım. Allah’ın sevgili kuluymuşsun. Metresini evlenmeden öğrenmişsin. Yol ver gitsin. Her şey çok daha güzel olacak. Sen elin karaktersizine harcanmak için gelmedin dünyaya.
Düğün iptal ayrıldım öğrendiğim zaman. Ama çok zor bi dönemden geçiyorum. Evet küçük yer herkes herkesin açığını arıyor. Dediğiniz gibi plan benle evlenip ayrılmaktı bence de. Hiç sevmediği biriyle 2 senedir beni aldatmazdı diye düşünüyorumUfak bir yerde yasiyorsun nisanlisin ve dügune iki ay kaldi. O dügunü iptal etmek bosanmak kadar agir olur, el aleme karsi. O yuzden
100 de bin bu dügûn olacak.
Ve olan tabiki sana olacak.
Adam baskasina asik ve kadin bosanmis oldugu icin onunla asla bir gelecehi olamaz cünkü kücük bir yer millet ne der vs.
Plan seninle evlenip, zaman sonra bosanip onunla evlenmek.
Yada ikinizide idare edecek.
Kendini yakma!
Buyur akıl:
Cok sevindim ve kendini kullandirtmadigin icin kutluyorum.Düğün iptal ayrıldım öğrendiğim zaman. Ama çok zor bi dönemden geçiyorum. Evet küçük yer herkes herkesin açığını arıyor. Dediğiniz gibi plan benle evlenip ayrılmaktı bence de. Hiç sevmediği biriyle 2 senedir beni aldatmazdı diye düşünüyorum
Senin elin avcun dolu ama sen farkında değilsin hayattan kocaman ders almışsın olgunlasmissin sen kesin fakir sevindirmissinki nisanliyken önüne çıkmış kötüyüm degersizim diye ağlama evliyken yaşadığında öğrensen ne yapacaktın sen değersiz değilsin değersiz olan o aslında arkadasimi esi aldattı affetti sonra birleştiler dediki midem bulanıyor guya kalbim affetti ama aklım kabul etmiyor midem almıyor demişti yol uzun Allah yoluna iyi insanlar çıkarsınVideoyu izledim ve yorumları okudum. Teşekkür ederim iyi geldi. Kadın kıyafetine karıştı hayvan dedi diye bitirmiş ben ise nelere katlandım sonuç olarak elim avucum boş kaldı
Yarısına kadar o kadar üzüldüm ki senin için. Öbür yarısında da be halin varsa gör dedim. Sizin gibilere asla üzülemiyorum artık. Ne yaşıyorsanız kendiniz seçiyorsunız. Aldatılmışsın, hakaret edilmiş, dayak yemişsin be dayak??? Hala sizce affedilir bir şey mi diye konu açıyorsun. Yazışından belli affetmeye niyetin var zaten. Git affet onu, evlenin. Sana küfürler etsin dövsün sonra başka kadınların yanına gitsin. Ama öyle kuru kuru olmaz, git çocuk yap bir de. Sonra sağda solda ağlarsın benim suçum günahım neydi, çok sevmiştim ben diye. Dediğim gibi, seçimlerinizin sonuçlarını yaşıyorsunuz. Ya kabullen ya da susBir değil sanki Dünya kadar derdim var ve ben altında eziliyorum.
Üstünden aylar geçmesine rağmen hiç bişeyi atlatamadım içim paramparça.
Burda açılan eski konular okunabiliyor sanırım ben çok kötüyken arkadaşım burdan benim adıma konu açmıştı bana sizden gelen yorumları okuyup biraz olsun aklımın başıma gelmesini sağlamak için. Ondan tekrar konu açmasını istedim ama bana kendin aç en azından sorulan sorulara kendin cevap ver kendin oku dedi ben konuya senin kadar hakim olamam dedi.
5 yıllık sevgilimle nişanlandıktan kısa süre sonra aldatıldığımı öğrendim hemde uzun süreli yaklaşık iki sene kadar birliktelermis. Olayları tam araştırınca ortaya çıktı. Yani benimle nişanlanırken hayatında başka birisi varmış. Bana karşı eskisi gibi olmadığını içten içe hep seziyordum en ufak kavgamızda hakaretler küfürler yol orda demeler S*** G (Defol) demeler bana karşı değiştiğini söylediğimde sen hastasın demeler. Utanarak söylüyorum ki şiddet de gördüm dört beş defa Kalbim paramparça olmasına rağmen her seferinde affettim çünkü çok seviyordum. Sinirle yaptım deyip her seferinde beni ikna ediyordu. Küfür hakaret şiddet herseye katlandım taaa ki beni başka biriyle 2 sene boyunca aldattığını öğrenene kadar. Nefes alamıyorum düğünümüz vardı hayallerim vardı emeklerim vardı.
Beni aldattığı kişi de evlenip ayrılmış 1 çocuklu biriymiş öyle güzel şeyler yazıp öyle güzel konuşmalar yapmış ki ona ben öğrenmesem benimle evlenip yine onunla görüşmeye devam edecekti sanırım. Karadenizliyiz buralarda çoğunluk bekar birinin evlenip ayrılmış biriyle olması bile hoş karşılanmaz aileler istemez bide çocuk olunca hepten karşı çıkılır küçük bir yerdeyiz.
Sanırım benimle o yüzden evlenmek istedi belkide şartları eşitleyip tekrar ona dönecekti. Bu olay ortaya çıktıktan sonra konuşmak halletmek istedi hata yaptım dedi hersey hazırdı aslında ev eşya uzun süreli bir birliktelik olduğu için. Ne yapacağım be düşüneceğim bilmiyorum yarım yamalak anlatmaya çalıştım ağlarken merak ettiğiniz şeyler olursa tekrar yazarım yorumlara .. Bana söyleyeceğiniz şeylere ihtiyacım var. Bu affedilir bişey mi ? Düğün tarihi yaklaştıkça bizi barıştırmaya çalışıyorlar
Sizce ailesi o kadını kabul etmez diye mi benimle evlenmek istedi evin tek çocuğu bilindik esnaf bir aile . O kadın onu bırakmadığı sürece de bırakmaz onu değil mi vazgeçmez. Olan bana oldu