1 Ay sonra düğünüm vardı. Nefes alamıyorum.. 🥹Her gelen akıla çok ihtiyacım var..

Çok şanslısın biliyor musun?
Çünkü yolun başında fark etmişsin evet çok üzücü olacak çok yorucu olacak ama sular durulunca inan bana şükür edeceksin.
Evlendikten sonra aşk sevgi şekil değiştiriyor ilk başta deli divane olduğun adam için aynı heyecanı hissedemiyorsun. Ev hazır diye eşya alındı diye akrabalar ısrar ediyor diye evlenilmez şimdi herkes akıl verir sonra kimse ortada olmaz
Yakın evli çevrem de aynısını söylüyor bizim hiç bi problemimiz yokken evlendik yine de evlendikten sonra çok sorunlar yaşadık aşk bitiyor gözden perde kalkıyor heyecan tutku bitiyor diyorlar. Yaşamayan bilemiyor tabi ama söylenenlerle kendimi avutmaya çalışıyorum. Aynı evin içine girip devamlı hakaret şiddet küfür ile mutlu olacağımı sanan ben çok büyük aptallık ettim

Ailesi istemiyordu beni basım açık diye, öyle yaptılar böyle yaptılar ayırdılar işte. Gelinliğim her şeyim tamamdı. İyi ki ayrılmışim ama şimdi ben çok mutluyum sende olacaksın.
Sadece başınız açık diye mi bunu yaptılar. Bu insanların yatacak yeri yok 🤦🏻‍♀️ Sonra başkasıyla evlenmiştir kesin. Geri dönmeye çalışmadı mı hiç kaç yıllık ilişkiydi ?

Bir değil sanki Dünya kadar derdim var ve ben altında eziliyorum.
Üstünden aylar geçmesine rağmen hiç bişeyi atlatamadım içim paramparça.
Burda açılan eski konular okunabiliyor sanırım ben çok kötüyken arkadaşım burdan benim adıma konu açmıştı bana sizden gelen yorumları okuyup biraz olsun aklımın başıma gelmesini sağlamak için. Ondan tekrar konu açmasını istedim ama bana kendin aç en azından sorulan sorulara kendin cevap ver kendin oku dedi ben konuya senin kadar hakim olamam dedi.

5 yıllık sevgilimle nişanlandıktan kısa süre sonra aldatıldığımı öğrendim hemde uzun süreli yaklaşık iki sene kadar birliktelermis. Olayları tam araştırınca ortaya çıktı. Yani benimle nişanlanırken hayatında başka birisi varmış. Bana karşı eskisi gibi olmadığını içten içe hep seziyordum en ufak kavgamızda hakaretler küfürler yol orda demeler S*** G (Defol) demeler bana karşı değiştiğini söylediğimde sen hastasın demeler. Utanarak söylüyorum ki şiddet de gördüm dört beş defa 🥹 Kalbim paramparça olmasına rağmen her seferinde affettim çünkü çok seviyordum. Sinirle yaptım deyip her seferinde beni ikna ediyordu. Küfür hakaret şiddet herseye katlandım taaa ki beni başka biriyle 2 sene boyunca aldattığını öğrenene kadar. Nefes alamıyorum düğünümüz vardı hayallerim vardı emeklerim vardı.

Beni aldattığı kişi de evlenip ayrılmış 1 çocuklu biriymiş öyle güzel şeyler yazıp öyle güzel konuşmalar yapmış ki ona ben öğrenmesem benimle evlenip yine onunla görüşmeye devam edecekti sanırım. Karadenizliyiz buralarda çoğunluk bekar birinin evlenip ayrılmış biriyle olması bile hoş karşılanmaz aileler istemez bide çocuk olunca hepten karşı çıkılır küçük bir yerdeyiz.

Sanırım benimle o yüzden evlenmek istedi belkide şartları eşitleyip tekrar ona dönecekti. Bu olay ortaya çıktıktan sonra konuşmak halletmek istedi hata yaptım dedi hersey hazırdı aslında ev eşya uzun süreli bir birliktelik olduğu için. Ne yapacağım be düşüneceğim bilmiyorum yarım yamalak anlatmaya çalıştım ağlarken merak ettiğiniz şeyler olursa tekrar yazarım yorumlara .. Bana söyleyeceğiniz şeylere ihtiyacım var. Bu affedilir bişey mi ? Düğün tarihi yaklaştıkça bizi barıştırmaya çalışıyorlar 🥹

‼️ Sizce ailesi o kadını kabul etmez diye mi benimle evlenmek istedi evin tek çocuğu bilindik esnaf bir aile . O kadın onu bırakmadığı sürece de bırakmaz onu değil mi vazgeçmez. Olan bana oldu 🥹
Sizi sevmiyo. SEVMİYOR. Seven böyle yapmaz. Affetmenizi falan yargılamayacağım ama şiddeti geçtim küfrü bile kabul etmemeniz lazım. Ayrıca aldatılarak birini affetmeyi kendinize layık görüyor musunuz? Dünyada zibilyon tane erkek var sizde de belli ki sevecek delikanlı tertemiz bir yürek var. Yine seversiniz ve sevilirsiniz. Lütfen kendinize bunu layık görmeyin. Başta insan napacağım onsuz diyor haklısınız. Ama inanın bana zaman o kadar iyi bir ilaç ki. Hayatınızdan derhal çıkarıp engelleyin. Stalk yapmayın. Ne cehenneme gidiyorsa gitsin pislik

Sizi sevmiyo. SEVMİYOR. Seven böyle yapmaz. Affetmenizi falan yargılamayacağım ama şiddeti geçtim küfrü bile kabul etmemeniz lazım. Ayrıca aldatılarak birini affetmeyi kendinize layık görüyor musunuz? Dünyada zibilyon tane erkek var sizde de belli ki sevecek delikanlı tertemiz bir yürek var. Yine seversiniz ve sevilirsiniz. Lütfen kendinize bunu layık görmeyin. Başta insan napacağım onsuz diyor haklısınız. Ama inanın bana zaman o kadar iyi bir ilaç ki. Hayatınızdan derhal çıkarıp engelleyin. Stalk yapmayın. Ne cehenneme gidiyorsa gitsin pislik
Beni sevmediğini her zerrem hissetti o anda yüzük atıldı zaten. Herseye göz yumdum aptalım.. Ama başkasına dokunmasına iki yılını gözümün içine baka baka geçirmesine göz yumamazdım. Umarım bir sabah uyandığımda hiçbisey kalbimi acıtmaz

Sadece başınız açık diye mi bunu yaptılar. Bu insanların yatacak yeri yok 🤦🏻‍♀️ Sonra başkasıyla evlenmiştir kesin. Geri dönmeye çalışmadı mı hiç kaç yıllık ilişkiydi ?
Evett sadece basım açık diye. Ayrıldıktan sonra kaçalım diye yalvaldi kabul etmedim 1 ay sonra anasının bulduğu kapalı kızla evlendi 😂

Ne bu camdaki kiz karadeniz versiyonu mu :KK70: Bence siz kurban kesin, sadaka dagitin kurtuldunuz diye

X