kısa boyluluk seksiliği etkiler mi sizce ???

uzun boy olunca el ayak büyür kadın olmaktan çıkıp dönme şeklini alırsın.40 numara terlikler kocaman eller goril gibi.

boy ile el ve ayağın bağlantısı yoktur...benim boyum 1.70 zayıfım.....ayaklarım ve ellerim tombik ve küçük ...37 numara ayakkabı giyiyiyorum benden kısa insanlara nazaran daha küçük ayak ve ellere sahibim :)))

bende 1.55 boya sahibim ve çevrem tarafından baya beğenirim ve ilgi çekerim.bence boy asla seksapeli etkileyecek bir etken değildir
daha sakin fikirlerinizi sunarsanız daha iyi olur pek okumadım ama önceki sayfalarda tartışma çıkmış sanırım bence buna hiç gerek yok lütfen düzgün bir üslupla birbirimizi kırmadan fikirlerimizi beyan edelim canlarım :KK16:

bende 1.55 boya sahibim ve çevrem tarafından baya beğenirim ve ilgi çekerim.bence boy asla seksapeli etkileyecek bir etken değildir
daha sakin fikirlerinizi sunarsanız daha iyi olur pek okumadım ama önceki sayfalarda tartışma çıkmış sanırım bence buna hiç gerek yok lütfen düzgün bir üslupla birbirimizi kırmadan fikirlerimizi beyan edelim canlarım :KK16:

aslında türk bayanlarının kökenine baktığında kısa boy ve yuvarlak hatlar yani hafif kilo vardır......fakat asimile olmaya başladık.......ve emin olun yabancı erkekler türk bayanlarının bu görüntüsüne hastalar....çünkü bıkmışlar uzun zayıf bayanlardan......:))

Endam her zaman önemlidir, Bende 1,68 im, Boyumdan çok memnunum, ama daha uzun olsaydım 1,75 falan gibi:) daha çekici olurdum diye düşünüyorum...Uzun boy çokkk güzel birşey en azından 1,65 her zaman alt rakamlardan daha seksidir bence.. Ama sadece boyla da olmuyor, Yüzü güzel olmayanın kavak gibi boyu olsa ne olur ki fazla şansı kalmıyor, Önemli olan hepsinden biraz olması, Kısalarda asla alınmasın bana...muck muck:KK54::KK54::KK54:

uzun boy olunca el ayak büyür kadın olmaktan çıkıp dönme şeklini alırsın.40 numara terlikler kocaman eller goril gibi.

Kusura bakma ama saçmalamışsın..Nasıl kısa boylu insanlar bazı sözlere üzülürse uzun boylu insanlar da senin bu sözlerine üzülebilir...Senin de diğerlerinden hiç bir farkın kalmıyor bu sözlerinle..Ayrıca her küçük el ayak güzel demek değildir...Benim de boyuma göre ellerim ayaklarım...Dönmeye de benzer bir tarafım yok. 40 numara ,bazan 40,5 numara da giyiyorum kalıbına göre..
Çok talihsizce bu cümleler...Evliyim,2 çocuğum var..Şimdiye dek hiç dönme muamelesi görmedim kimseden :))) Övünmek gibi olmasın,her zaman beğenilen biri oldum...

40 numara ve üzeri giyen bir sürü kadın var..Hiç biri de dönmeye benzemiyor...

Bu kompleksleri bırakın artık...Herkes kendinde olmayanı aşağılıyor...Pis ciğer pis ciğer misali :)))

konu beğenmek,beğenilmek,seksüalite olunca meş'aleler yanmış yine : )

üç santim yüksekteyim beş santim kısayım vesvesesi ekran empozesi. savunacak kadar önemseyin mezrosal ölçümleri

boyunuz ne olursa olsun fikriniz cüce olmasın

Çok beğendim :)

Ben Türkiye ortalamasının üzerinde bir boya sahibim. Benim fikrime göre seksi olmanın boy uzunluğu ile hiçbir alakası yok. Seksilik havanızda, tarzınızda, kendinize güveninizde, samimiyetinizde, yaşamla, kendinizle ve bedeninizle barışıklığınızla gelen birşey bence. Bu iki cinsiyet için de geçerli.

megan fox kısa bir bayandır .. 1.63

uzun değildir

topukluyla biçok insan uzun olur zaten giyer 15 cm lik platformları 1.55 lik biri bile uzun olur..

ne saçma sapan yorumlar

Ben Türkiye ortalamasının üzerinde bir boya sahibim. Benim fikrime göre seksi olmanın boy uzunluğu ile hiçbir alakası yok. Seksilik havanızda, tarzınızda, kendinize güveninizde, samimiyetinizde, yaşamla, kendinizle ve bedeninizle barışıklığınızla gelen birşey bence. Bu iki cinsiyet için de geçerli.

ağzına sağlık...:KK34::KK34:

1.43 boyum var, kel ve göbekliyim. 220.000 kadın beni seksi bulmasa da !

Sitede en kısa erkek olarak en gizemli, en çok merak edilen en çok tanışılmak istenen kişi olarak sanırım boy konusuna noktayı koymam gerekiyor. (bakınız her senin enleri sonuçlarına) Demekki boy bir ölçü değilmiş !

Zira yapılan yorumlar yerlere inmeye başladı !

X