kısa boyluluk seksiliği etkiler mi sizce ???

yurdumun kisa boylu kadinlari costukca cosmus topicte :))) herkes birer marilyn monroe kim kardashian sanki mubarek :) guzellik olcutlerinde kisa boyluluk olsaydi mankenler kisa boylu olurdu nokta kim kardashian gibi kocaman gogusleri incecik beli kocaman bi poposu varsa kisa boylu kadinda seksi olabilir ama hicbizmn dikkat cekici bi guzellige sahip olamaaaaz.gerci bizim turk kadinlarinin poposu tepsi gibi goguste yerlerde oldugu icin kim ornegi ancak zugurt tesellisi olabilir..sevgiler canlarim

Doğru biz zaten sevilmeyi,mutlu olmayı haketmiyoruz.:)

cok iyi baglanti kurmussunuz gercekten ne kadarda dogru anlamissiniz :) ben kisa boylulugu guzellik olcutu gibi gostermeye calisan kompleksli insanlar icin yazdim ama sizin gibi duz mantikla bakarsak hep gosterisli kadinlar sevilirdi siradan kadinlar sevilemez evlenemezdi :) yani uzulmeyin hala sansiniz var
:)

Güzellik ölçütünde kısa boy ölçüt olsaydı mankenler kısa boylu olurdu diyen sizsiniz.
Kısa boyluları silip atan yok sayan sizsiniz.

iyi de sadece guzellik normlarinda olan insanlarmi guzel ya da seksi olur..kucuk kalkik burun kalin dudak iri renkli gozler falan bunlarda guzellik olcutu ama hep ayni tip bireyler mi guzel dudagi ince bir kadinin yuzu guzel olamazmi mesela ? ya da burnu kemerli bir kadin guzel degilmidir? ben kalkip kisa boylulugu matah biseymis gibi savunan kompleksli insanlara karsi genel olcutlerden bahsettim bu her kisa boylu cirkindir ya da her uzun boylu guzeldir anlamina gelmiyor tabi ki...enerjiniz auraniz ve bunlari sekillendirende ozguveniniz: en onemlisi bunlar bence

hayallam geçen seferde yazıcaktım yazmadım yine rasgeldim ve aynı konuyu vurgulamıssın hanımefendi
bu dünya sizin kuzen abi ve nişanlınızdan ibaret değil

ha yani uzun boylu istiyorum diye tutturur
kısa tutturamaz
genelleme örnekleme tespit farkındalık vs vs süpesiniz süper mükemmelll

Son düzenleme:
her uzun boylu da adriana lima,tuğçe kazaz felan sanki

yani her şeyin kendine has bir güzelliği var.kendiniz gibi olmayanları aşağılamayı marifet görüyorsanız buyrun devam edin

kısanın da uzunun da güzeli,orantılısı falanı filanı var ama olmayanı da var.

konuşmalar çok kaba ve kırıcı hele ki son yazan kişinin yazdıkları.mortshya mı neyse işte.

Birkaç yorum okudum ve şuan şoklardayım , bazı bayan arkadaşalr kısa boyluları yerden yere vurmaya çalışıp küçümsemişler , bu tarz yorum yapan arkadaşlar boyunuz uzun olmuş ama insanın kısa olmasının kendi istegi dışında olan bir durum ve gelişme olduğunu kavrayamadan kısa boyluları aşağalamayı kendilerinde bir hak görebilecek kadar beyinleri , kişilikleri gelişmemiş.
Ayrıca bu tarz uzun olduğu için sanki bir marfet yapmış gibi küçük tepeleri ben yarattığım mantığındaki hanımlar size sorarım uzun oldunuzda ne oldu?

hayat sevgiliden mi ibaret sevgilin yoksa mutlu olunmuyormu?Türk erkeklerin genel ortalaması 170 cıvarı çokta uzun deiller.sen kilo alsan yada kemiklerin erise kambur oluorsun ama kısa bir bayan eğer belinde problem yoksa 3-4 cm kısalıo.bu övünç kaynağı deil senin emeğin yok bir kaza geçirisin kolun bacağın kesilir sağlık önemli.senin çocuğun 1metre cüce yada cam çocuk olsa öldürcekmisin herkes farklı kabul ediceksin.ben uzun kötü duruo demioum.uzun olunca dört dörtlük olunmuo YÜCE ALLAH herkesi başka şekilde sınıo.erkekler hayvana bile bakıo bana bakınca mutlu olmuorum iki koca meme bir silikonlu kalça 1 metre ol istersen her şekilde yaşar senle oral sekste yapsan yanından ayrılmaz mide lasım.

Son düzenleme:

ağzına sağlık cnm

üstelik kısa boylu bayanlar halinden memnunsa bundan kime ne

bu Allah vergisi bi durum ve asıl kopmleksli olanlar kendileriyle barışık insanları çekemeyenlerdir..

1.60 ım çok da memnunum.. dokunuyosa kendileri bilir

Madem karsit dusunceleri kabul etmeyeceksiniz o zaman ne demeye konu aciyorsunuz? Sizinle ayni fikirde olanlarin ve ayni sekilde boyu kisa olan insanlarin 'hayir askitom biz cok sexiyiz' demesi icin mi? Madem bukadar eminsiniz sexy oldugunuzdan ozaman ne mantikla onaya ihtiyac duyarcasina bi topicte cevap yaziyorsunuz? Kylie sexy diye tum kisa kadinlar sexy olabilir dusuncesi,bizim bahcedeki inek besiliydi kesin benim goguslerim de guzeldir dusuncesinden burun farkiyla onde bana gore. Allah yeni yilda kafaniza akil koysun,saglicakla hahaha

Allah sizi inandirsin boyum 150 ve hic de yerden yere vurulmus hissetmedim ama belli ki sizin yaraniz varmis gocunmussunuz:) sexy olup olmadiginizi boylesine basit bir platformda sabitliceksİniz,seksapaliteden once akil sagliginiz icin yararli bir seyler yapsaniz daha iyi. İnsanlar istediklerini soyleyebilirler,nasil ki sizler soyleyebiliyorsaniz.kendinizle barisik degilsiniz bunu kolayca anlayabildim fakat sizin gibi dusunmeyen insanlarin elestiri ya da fikirlerine kulak vermeyip karsi saldiriya gectikce kisisel olarak gelisebilmeniz mumkun degil. Siz sok olmussunuz,ben sizin yazdiginizi okuyup daha cok sok oldum. Herneyse bol sans

Arkadaşım yorumları güzelce okursan burda kısa bayanlar biz sexsiyiz onaylayın dememişler bazı uzun boylu olduğu için kendiniz bir marifet becermiş zanneden arkadaşların yorumlarına istinaden yorumlar yazılmış
yazınızdan anladığı kadarıyla sizde uzun boylu olduğunuz kendini bir şey sananlardansınız
bu arada benim boyumda 166 çok kısa değilim belirteyimde yaran varsa gocunmazsın tarzı yorum yazarsınızda neme lazım belirteyim dedim

puhaha kompleks kokuları aldım kım uzunsa uzunu övmus kım kısaysa kısayı ovmus.

Kişisel gelişimimi anlayacak kapasite sizde yokki ne yazıkki anlamışsın ve hitap tarzınız ne yanlış ne demek akıl sağlığımın için yaralı şeyler yapsanız daha iyi ne demek
kusura bakma ama sen kimsinki , bana bu tarzda yorum yazabiliyorsun
sen kaç yaşındasın akıl sağlığın daha gelişmemiş

Josh Holloway eşine bir bakın süsü püsü olmayan adamın karizma duruşunu köşede tutun acayip popüler ama sewio eşini kime ne fiziksel görünüş kısa süreli önemli olan kafaca anlaşmak.

Ha anladim,siz hakki yenenleri savunan objektif kesimdensiniz:) benim boyum da kisa fakat hicbir sekilde alinmadim,sexy olma derdim de yok,ki sexylik bilindigi uzere goreceli bir kavramdir,bunu baskasina soracak ya da baskalarinin fikirlerini bu kadar onemseyecek kadar muhim bir meseleymis,siz de icten ice kahrolmussunuz buyuzden kusura bakmayin bilsem yazmazdim) hahah.

sen ne curretle hakaret edersin insanlarin beyinlerine kisiliklerine!!!! sen nasil bir zavallisinki burda saygi sinirlari icerisinde herkes kendi gorusunu belirtirken hakaret etmeye basliyorsun!! Sen ki medenice tartismaktan bile aciz insan soyle bakayim senin mi BEYNIN(!) kisiligin gelismis? Daha kendinle zit goruste olanlarla mantik ve saygi cercevesinde tartisabilecek lugat yok sende mahalle karisi gibi saydirmayi marifet mi sandin :) Sen ve senin gibi birkacinin kompleks kokusu taaa buralara geliyor.ozguvensizligin ve mutsuzlugunla bogul sekerim muck

Sinirlendiniz mi:) hemen hitap tarziniz degismis de:) benimle senli benli konusmaya dvam ederseniz ikimiz de bu siteden cikmak zorunda kaliriz buyuzden mahalle arkadasinizla konusur gibi konusmayin bu 1. Bir diger konu ise,burda GBT mi dokecek degilim,kim oldugum onemli mi:) bence saldirmak yerine biraz oturup mantikli dusunurseniz neden boyle bir yorum yaptigimi anlarsiniz. Burdan saklamaya calisilan komplexler kabak gibi goruluyor ve ben de gayet fikrimi soyledim,cok da hakliyim :) bu kadar eglence yeter,see you :)

Türk erkeğinin boyu 1.71 kadınının boyu 1.61 cm ortalama boy.yeni nesil daha uzun ama ortalamaya anca 40-50 yılda yansır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…