- 8 Mart 2011
- 2.280
- 349
-
- Konu Sahibi highschool17
yurdumun kisa boylu kadinlari costukca cosmus topicte :))) herkes birer marilyn monroe kim kardashian sanki mubarek :) guzellik olcutlerinde kisa boyluluk olsaydi mankenler kisa boylu olurdu noktakim kardashian gibi kocaman gogusleri incecik beli kocaman bi poposu varsa kisa boylu kadinda seksi olabilir ama hicbizmn dikkat cekici bi guzellige sahip olamaaaaz.gerci bizim turk kadinlarinin poposu tepsi gibi goguste yerlerde oldugu icin kim ornegi ancak zugurt tesellisi olabilir..sevgiler canlarim
yurdumun kisa boylu kadinlari costukca cosmus topicte :))) herkes birer marilyn monroe kim kardashian sanki mubarek :) guzellik olcutlerinde kisa boyluluk olsaydi mankenler kisa boylu olurdu noktakim kardashian gibi kocaman gogusleri incecik beli kocaman bi poposu varsa kisa boylu kadinda seksi olabilir ama hicbizmn dikkat cekici bi guzellige sahip olamaaaaz.gerci bizim turk kadinlarinin poposu tepsi gibi goguste yerlerde oldugu icin kim ornegi ancak zugurt tesellisi olabilir..sevgiler canlarim
cok iyi baglanti kurmussunuz gercekten ne kadarda dogru anlamissiniz :) ben kisa boylulugu guzellik olcutu gibi gostermeye calisan kompleksli insanlar icin yazdim ama sizin gibi duz mantikla bakarsak hep gosterisli kadinlar sevilirdi siradan kadinlar sevilemez evlenemezdi :) yani uzulmeyin hala sansiniz var
:)
afiyet olsun şekerim
Yazmış olduğun yorumda özellikle kırmızıyla belirttiğim yer hakkında yorum yapmak istiyorum .. Boyum 1.70 ve nişanlım benden kısa hiç bir problemimiz yok bu sebeple ayrılma düşüncemizde olmadı hiç, ayrıca kendine güveni gerçekten sonsuz ve ona biri '' sen gizemden kısasın'' dediğinde ''manken gibi hatunla çıkmak her baba yiğidin harcı değildir demekki bendede var bişiler ki manken gibi hatunum var'' diyor.. Ayrıca bir örnek daha vereyim abimin boyu 1.82 ve hiç bir zaman 1.55-1.60 boyundaki hatunlara yanaşmadı hayatı boyunca hemde hiç bir şekilde.. çok sevgilisi oldu bir çoğu kısaydı ama sadece takılmak için takıldı gezdi tozdu, hep neden ayrıldın diye sorulduğundada tek cevabı '' boyu çok kısaydı '' oluyordu... Demekki neymiş hiç bir şekilde genelleme yaparak konuşmamız gerekiyormuş..
Ve istediğiniz kadar araştırın erkeklerin çok büyük yüzdelik kısmı uzun boylu bayan tercih ediyor... Size iki tane örnek verdim birisi nişanlım birisi abim ,abimin boyu uzun nişanlım kısa boylu ama ikisininde verdiği cevap aynı ,ikisininde istekleri aynı doğrultuda, ikiside uzun boylu bayan tercih ediyor... Bir örnek daha gerekirse kuzeniminde boyu uzun ve evli.. Karısının boyu 1.56 kuzenim abimle aynı boyda ve karısına kendisi gidip platform ayakkabı alıyor kız babetle veya spor ayakkabıyla dışarı hiç çıkmıyor ayakkabı dolabında 1 tane babet yada spor ayakkabı yok çizmeleri, ayakkabıları hep topuklu.. Neden?? çünkü kuzenim istemiyor düz taban giymesini çünkü kompleks yapıyor kız yanında kısa duruyor diye.. şimdi diceksiniz ki ee o zaman neden evlenmiş sevmiş hoşuna gitmiş evlenmiş boy problemini de topuklu ayakkabıyla çözüyor... Yani olay bu en azından benim çevremdeki erkekler böyle, ama bir erkeğin özellikle kısa boylu hatun istiyorum diye tutturacağını hiç zannetmiyorum.... Konu seksilikten nerelere kadar geldi bakalım daha nerelere gidicek..
Afiyet olsun şekerim
yazmış olduğun yorumda özellikle kırmızıyla belirttiğim yer hakkında yorum yapmak istiyorum .. boyum 1.70 ve nişanlım benden kısa hiç bir problemimiz yok bu sebeple ayrılma düşüncemizde olmadı hiç, ayrıca kendine güveni gerçekten sonsuz ve ona biri '' sen gizemden kısasın'' dediğinde ''manken gibi hatunla çıkmak her baba yiğidin harcı değildir demekki bendede var bişiler ki manken gibi hatunum var'' diyor.. Ayrıca bir örnek daha vereyim abimin boyu 1.82 ve hiç bir zaman 1.55-1.60 boyundaki hatunlara yanaşmadı hayatı boyunca hemde hiç bir şekilde.. çok sevgilisi oldu bir çoğu kısaydı ama sadece takılmak için takıldı gezdi tozdu, hep neden ayrıldın diye sorulduğundada tek cevabı '' boyu çok kısaydı '' oluyordu... Demekki neymiş hiç bir şekilde genelleme yaparak konuşmamız gerekiyormuş..
VE İSTEDİĞİNİZ KADAR ARAŞTIRIN ERKEKLERİN ÇOK BÜYÜK YÜZDELİK KISMI UZUN BOYLU BAYAN TERCİH EDİYOR... SİZE İKİ TANE ÖRNEK VERDİM BİRİSİ NİŞANLIM BİRİSİ ABİM ,ABİMİN BOYU UZUN NİŞANLIM KISA BOYLU AMA İKİSİNİNDE VERDİĞİ CEVAP AYNI ,İKİSİNİNDE İSTEKLERİ AYNI DOĞRULTUDA, İKİSİDE UZUN BOYLU BAYAN TERCİH EDİYOR... BİR ÖRNEK DAHA GEREKİRSE KUZENİMİNDE BOYU UZUN VE EVLİ.. KARISININ BOYU 1.56 KUZENİM ABİMLE AYNI BOYDA VE KARISINA KENDİSİ GİDİP PLATFORM AYAKKABI ALIYOR KIZ BABETLE VEYA SPOR AYAKKABIYLA DIŞARI HİÇ ÇIKMIYOR AYAKKABI DOLABINDA 1 TANE BABET YADA SPOR AYAKKABI YOK ÇİZMELERİ, AYAKKABILARI HEP TOPUKLU.. NEDEN?? ÇÜNKÜ KUZENİM İSTEMİYOR DÜZ TABAN GİYMESİNİ ÇÜNKÜ KOMPLEKS YAPIYOR KIZ YANINDA KISA DURUYOR DİYE.. ŞİMDİ DİCEKSİNİZ Kİ EE O ZAMAN NEDEN EVLENMİŞ SEVMİŞ HOŞUNA GİTMİŞ EVLENMİŞ BOY PROBLEMİNİ DE TOPUKLU AYAKKABIYLA ÇÖZÜYOR... YANİ OLAY BU EN AZINDAN BENİM ÇEVREMDEKİ ERKEKLER BÖYLE, AMA BİR ERKEĞİN ÖZELLİKLE KISA BOYLU HATUN İSTİYORUM DİYE TUTTURACAĞINI HİÇ ZANNETMİYORUM.... KONU SEKSİLİKTEN NERELERE KADAR GELDİ BAKALIM DAHA NERELERE GİDİCEK..
Birkaç yorum okudum ve şuan şoklardayım , bazı bayan arkadaşalr kısa boyluları yerden yere vurmaya çalışıp küçümsemişler , bu tarz yorum yapan arkadaşlar boyunuz uzun olmuş ama insanın kısa olmasının kendi istegi dışında olan bir durum ve gelişme olduğunu kavrayamadan kısa boyluları aşağalamayı kendilerinde bir hak görebilecek kadar beyinleri , kişilikleri gelişmemiş.
Ayrıca bu tarz uzun olduğu için sanki bir marfet yapmış gibi küçük tepeleri ben yarattığım mantığındaki hanımlar size sorarım uzun oldunuzda ne oldu?
Birkaç yorum okudum ve şuan şoklardayım , bazı bayan arkadaşalr kısa boyluları yerden yere vurmaya çalışıp küçümsemişler , bu tarz yorum yapan arkadaşlar boyunuz uzun olmuş ama insanın kısa olmasının kendi istegi dışında olan bir durum ve gelişme olduğunu kavrayamadan kısa boyluları aşağalamayı kendilerinde bir hak görebilecek kadar beyinleri , kişilikleri gelişmemiş.
Ayrıca bu tarz uzun olduğu için sanki bir marfet yapmış gibi küçük tepeleri ben yarattığım mantığındaki hanımlar size sorarım uzun oldunuzda ne oldu?
Madem karsit dusunceleri kabul etmeyeceksiniz o zaman ne demeye konu aciyorsunuz? Sizinle ayni fikirde olanlarin ve ayni sekilde boyu kisa olan insanlarin 'hayir askitom biz cok sexiyiz' demesi icin mi? Madem bukadar eminsiniz sexy oldugunuzdan ozaman ne mantikla onaya ihtiyac duyarcasina bi topicte cevap yaziyorsunuz? Kylie sexy diye tum kisa kadinlar sexy olabilir dusuncesi,bizim bahcedeki inek besiliydi kesin benim goguslerim de guzeldir dusuncesinden burun farkiyla onde bana gore. Allah yeni yilda kafaniza akil koysun,saglicakla hahaha
Allah sizi inandirsin boyum 150 ve hic de yerden yere vurulmus hissetmedim ama belli ki sizin yaraniz varmis gocunmussunuz:) sexy olup olmadiginizi boylesine basit bir platformda sabitliceksİniz,seksapaliteden once akil sagliginiz icin yararli bir seyler yapsaniz daha iyi. İnsanlar istediklerini soyleyebilirler,nasil ki sizler soyleyebiliyorsaniz.kendinizle barisik degilsiniz bunu kolayca anlayabildim fakat sizin gibi dusunmeyen insanlarin elestiri ya da fikirlerine kulak vermeyip karsi saldiriya gectikce kisisel olarak gelisebilmeniz mumkun degil. Siz sok olmussunuz,ben sizin yazdiginizi okuyup daha cok sok oldum. Herneyse bol sans
Arkadaşım yorumları güzelce okursan burda kısa bayanlar biz sexsiyiz onaylayın dememişler bazı uzun boylu olduğu için kendiniz bir marifet becermiş zanneden arkadaşların yorumlarına istinaden yorumlar yazılmış
yazınızdan anladığı kadarıyla sizde uzun boylu olduğunuz kendini bir şey sananlardansınız
bu arada benim boyumda 166 çok kısa değilim belirteyimde yaran varsa gocunmazsın tarzı yorum yazarsınızda neme lazım belirteyim dedim
Kişisel gelişimimi anlayacak kapasite sizde yokki ne yazıkki anlamışsın ve hitap tarzınız ne yanlışne demek akıl sağlığımın için yaralı şeyler yapsanız daha iyi ne demek
kusura bakma ama sen kimsinki , bana bu tarzda yorum yazabiliyorsun
sen kaç yaşındasın akıl sağlığın daha gelişmemiş