afiyet olsun şekerim
Yazmış olduğun yorumda özellikle kırmızıyla belirttiğim yer hakkında yorum yapmak istiyorum .. Boyum 1.70 ve nişanlım benden kısa hiç bir problemimiz yok bu sebeple ayrılma düşüncemizde olmadı hiç, ayrıca kendine güveni gerçekten sonsuz ve ona biri '' sen gizemden kısasın'' dediğinde ''manken gibi hatunla çıkmak her baba yiğidin harcı değildir demekki bendede var bişiler ki manken gibi hatunum var'' diyor.. Ayrıca bir örnek daha vereyim abimin boyu 1.82 ve hiç bir zaman 1.55-1.60 boyundaki hatunlara yanaşmadı hayatı boyunca hemde hiç bir şekilde.. çok sevgilisi oldu bir çoğu kısaydı ama sadece takılmak için takıldı gezdi tozdu, hep neden ayrıldın diye sorulduğundada tek cevabı '' boyu çok kısaydı '' oluyordu... Demekki neymiş hiç bir şekilde genelleme yaparak konuşmamız gerekiyormuş..
Ve istediğiniz kadar araştırın erkeklerin çok büyük yüzdelik kısmı uzun boylu bayan tercih ediyor... Size iki tane örnek verdim birisi nişanlım birisi abim ,abimin boyu uzun nişanlım kısa boylu ama ikisininde verdiği cevap aynı ,ikisininde istekleri aynı doğrultuda, ikiside uzun boylu bayan tercih ediyor... Bir örnek daha gerekirse kuzeniminde boyu uzun ve evli.. Karısının boyu 1.56 kuzenim abimle aynı boyda ve karısına kendisi gidip platform ayakkabı alıyor kız babetle veya spor ayakkabıyla dışarı hiç çıkmıyor ayakkabı dolabında 1 tane babet yada spor ayakkabı yok çizmeleri, ayakkabıları hep topuklu.. Neden?? çünkü kuzenim istemiyor düz taban giymesini çünkü kompleks yapıyor kız yanında kısa duruyor diye.. şimdi diceksiniz ki ee o zaman neden evlenmiş sevmiş hoşuna gitmiş evlenmiş boy problemini de topuklu ayakkabıyla çözüyor... Yani olay bu en azından
benim çevremdeki erkekler böyle, ama bir erkeğin özellikle kısa boylu hatun istiyorum diye tutturacağını hiç zannetmiyorum.... Konu seksilikten nerelere kadar geldi bakalım daha nerelere gidicek..