Neden bağırıyorsunuz? Büyük harf bağırmak anlamına gelir de
Sizde bağırmak anlamına gelebilir ama bende vurgulamak anlamına geliyor... sadece bişeyleri vurgulamak amaçlı büyük yazdım bağırma gibi bir amacım düşüncem yoktu...
Arkadasim ben genel yazdim anlasilmiyor mu oradan bakinca. Elbette ki istisnalar vardir ben bunu kabul ediyorum.
Erkek arkadasinin senden ayrilma gibi bir düsüncesi olmayabilir. Seni begenmis, sevmis, kendine uygun bulmus, boyun ondan uzun diye senden ayrilacak degil tabi ki de. Peki sizin bu durumunuza bakarak abinin yaptigini dogru buluyor musun?
Sizin ailedeki örnekler biraz ekstrem olabilir bir sey diyemem herkesin tercihi. Ben insanin dogasindan örnek vererek genelleme yaptim sadece. Ama kesinlik belirtmedim, zaman degisti, artik insanlar boya, posa endama bakmiyorlar; akla, zekaya, kültüre, kisilige bakiyorlar daha cok. O yüzden eskiden istisna olan durumlarin simdilerde artmasi normal. Eskisi kadar dogal degiliz ne de olsa...
Bu arada ben de yazmadan edemeyecegim; boyum 1.56 sevgilimin boyu 1.81 aramizda hic problem olmadi bu durum. Ben sevgilimden uzun olsaydim ve sevgilim yine beni secseydi yine problem olmazdi cünkü bastan secimini yapmis, begenmis, sevmis. Sirf boyum kisa veya uzun diye benden ayrilmasi cok yanlis olurdu degil mi?
Genel yazmıcaksın işte arkadaşım anlatamıyormuyum genelleme yapmıcaksın senin hayatında çevrende öyle olabilir ama dışarda toplumda öyle değil sana bunu anlatmaya çalışıyorum ben.. Evet abimin yaptığıda kendince doğru, neden?? çünkü kısa boylu birisini istemiyor yanında demekki yakıştıramıyor yanına, buda onun problemi ben sadece örnek verdim... Evet insanlar boya posa endama bakmıyor kafa yapısı karakter yapısı daha ön planda.. Ayrıca seninde durumunu istisna olarak görüyorum ben, çünkü dışarda ne kadar uzun boylu bayan ondan kısa erkek çiftine nadir rastlasakta kısa boylu bayan uzun boylu erkek çiftinede nadir rastlıyoruz bu bir gerçek.. İŞte son paragraf olay burada bitiyor seçimini yapmış, sevmiş, beğenmiş.. Bittii.. BU KADAR BASİT İŞTE OLAY SADECE 2-3 CÜMLE VE 1 PARAGRAFTAN İBARET.. UZADI DA UZADI YANİ..
herkes kendi açısından bakıyor..
oysaki genellemeler yanlış her zevkten insan mevcut ve doğal olanı da bu zaten
düşüncelerimizi yazalım ama genelleme yapmayalım bence..
İŞTE BU YA YEMİN EDİYORUM BU YANİ BU KADAR KISA VE ÖZ
yurdumun kisa boylu kadinlari costukca cosmus topicte :))) herkes birer marilyn monroe kim kardashian sanki mubarek :) guzellik olcutlerinde kisa boyluluk olsaydi mankenler kisa boylu olurdu nokta
kim kardashian gibi kocaman gogusleri incecik beli kocaman bi poposu varsa kisa boylu kadinda seksi olabilir ama hicbizmn dikkat cekici bi guzellige sahip olamaaaaz.gerci bizim turk kadinlarinin poposu tepsi gibi goguste yerlerde oldugu icin kim ornegi ancak zugurt tesellisi olabilir..sevgiler canlarim
Gerçekten konu nerden nereye kadar geldi , keşke hiç cevap yazmamış olsaydım da şu an burada laf yetiştirmek zorunda kalmasaydım
Herkezin egoları kabardı birden bire.. KISA BOYLU SEKSİ VE GÜZEL BAYANDA ÇOKK UZUN BOYLU GÜZEL VE SEKSİ BAYANDA ÇOK , AYRICA BU DURUMUN TAM TERSİDE MEVCUT.. BOŞUNA ÇABALIYORUZ BURADA HERKEZ AYRI TELDEN ÇALIYOR VE KONU SEKSİLİKTEN EGO TATMİN ETMEYE KADAR UZADI YANİ...
hayallam geçen seferde yazıcaktım yazmadım yine rasgeldim ve aynı konuyu vurgulamıssın hanımefendi
bu dünya sizin kuzen abi ve nişanlınızdan ibaret değil
ha yani uzun boylu istiyorum diye tutturur
kısa tutturamaz
genelleme örnekleme tespit farkındalık vs vs süpesiniz süper mükemmelll
CANIM BENİM ANLAMADIĞIM NOKTA ŞU BENİM HAYATIMDAN ÖRNEKLER VERMEM SENİ NEDEN BU KADAR İLGİLENDİRİYOR?? NETİCEDE BİR YORUM YAPIYORUM VE BEN HAYATIMDAN ÖRNEKLER VERMEK İSTİYORUM ANLAMIYORUM BENİ Mİ TAKİP EDİYORSUN ADIM ADIM , YAZDIĞIM YORUMLARIMI OKUYORSUN TEK TEK BAKALIM ABİSİNDEN NİŞANLISINDAN BİLMEMNESİNDEN ÖRNEK VERİCEK Mİ DİYE?? SANIRIM BOYUN KISA VE ŞU AN FENA KOMPLEKSLERDESİN VE BANA SALDIRIYORSUN.. ''UZUN BOYLU HATUN İSTİYORUM'' DİYE TUTTURUR
GİBİSİNDEN BİR ŞEY OKUDUN MU Kİ YORUMUMDA KONUŞUYORSUN?? KONUŞMUŞ OLMAK İÇİN KONUŞUYORSUN CANIM TAMAMEN KONUŞMUŞ OLMAK İÇİN.... AYRICA BEN SÜPERİM MÜKEMMELİM DİYE BİR UKALALIKTA BULUNMADIM ASLA BULUNMAMDA NETİCEDE GÜZELİDE ALLAH YARATIYOR ÇİRKİNİDE BİR DAHA DA RİCA EDİYORUM YAZDIĞIM YORUMLARA YORUM YAPMA RAHATSIZ EDİYORSUN BENİ...
Allah sizi inandirsin boyum 150 ve hic de yerden yere vurulmus hissetmedim ama belli ki sizin yaraniz varmis gocunmussunuz:) sexy olup olmadiginizi boylesine basit bir platformda sabitliceksİniz,seksapaliteden once akil sagliginiz icin yararli bir seyler yapsaniz daha iyi. İnsanlar istediklerini soyleyebilirler,nasil ki sizler soyleyebiliyorsaniz.kendinizle barisik degilsiniz bunu kolayca anlayabildim fakat sizin gibi dusunmeyen insanlarin elestiri ya da fikirlerine kulak vermeyip karsi saldiriya gectikce kisisel olarak gelisebilmeniz mumkun degil. Siz sok olmussunuz,ben sizin yazdiginizi okuyup daha cok sok oldum. Herneyse bol sans
KEŞKE HERKEZ SİZİN KADAR KENDİNE GÜVENEBİLSE VE KOMPLEKSLERE GİRMESE , BU KONUDA SEKSİLİKTEN BURALARA KADAR GELMEZDİ..
Uploaded with
ImageShack.us
BU RESMİN KOYULMA AMACINI ANLAMADIM HOŞ BİR GÖRÜNTÜ MÜ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORSUNUZ??? YOKSA AMAÇ MAKARA MIYDI
SANKİ KOSKOCAMAN BİR GORİL KENDİSİNE İNSAN EVLAT EDİNMİŞ GİBİ GÖRÜNÜYOR
SON OLARAK ŞUNU BELİRTMEK İSTİYORUM KONUNUN BAŞINDADA BU DÜŞÜNCEDEYDİM HALA BU DÜŞÜNCEDEYİM
ÇOK GÜZEL VE ÇOK SEKSİ KISA BOYLU BAYANLARDA VAR , UZUN BOYLU ÇOK GÜZEL VE ÇOK SEKSİ BAYANLARDA VAR.. SEKSİ OLMANIN BOYLA HİİİİÇ BİR ALAKASI YOK BİR KADINI SEKSİ YAPAN UNSURLAR BAKIŞLARI , DURUŞU , KENDİNE GÜVENİ VE DIŞ GÖRÜNTÜSÜDÜR... BEN HALA BU GÖRÜŞÜ SAVUNUYORUM...