- 8 Eylül 2011
- 3.602
- 30
-
- Konu Sahibi highschool17
sen ne curretle hakaret edersin insanlarin beyinlerine kisiliklerine!!!! sen nasil bir zavallisinki burda saygi sinirlari icerisinde herkes kendi gorusunu belirtirken hakaret etmeye basliyorsun!! Sen ki medenice tartismaktan bile aciz insan soyle bakayim senin mi BEYNIN(!) kisiligin gelismis? Daha kendinle zit goruste olanlarla mantik ve saygi cercevesinde tartisabilecek lugat yok sende mahalle karisi gibi saydirmayi marifet mi sandin :) Sen ve senin gibi birkacinin kompleks kokusu taaa buralara geliyor.ozguvensizligin ve mutsuzlugunla bogul sekerim muck
Evet evet bencede tartışmayı bilmiyoruz seninde dediğin gibi kendi doğrularımızı karşımızdakilere zorla kabul ettirmeye çalışıyoruzzz bu konuda gerçekten haklısın...
Bu arada şunuda söyliyim ben kendi fikrimi bir başkasına yada sana kabul ettirmeye çalışmıyorum sadece genelleme yapmaman gerektiğini söylüyorum ama sen hala doğal olanın erkeğin kadından uzun olması gerektiği görüşündesin , böyle bir zorunluluk yok ve bu doğal bir durum değil bir önceki yorumunda herkez istediğini yapar ister şöyle yapar ister böyle yapar diyorsun şimdide kalkmış doğal olan erkeğin uzun olması diyorsun kendi kendinle çelişiyorsun farkındamısın?? Eğer doğal olan bu olmasaydı Erkeklerin boy ortalaması kadınlarınkinden uzun olmazdı diyorsun , ya senin boyun çok kısa yada gittikçe erkek neslimizin kısaldığının farkında değilsin çünkü ben bir ortama girdiğimde yada çarşıda vs yürürken yanımdan geçen erkeklerin %70 i benden kısa yada benimle aynı standartlarda gerçekten kendimden 20 cm uzununa rastlamıyorum ya 1 tane yada 2 tane nadir görüyorum hani nerede kaldı doğallık şu durumda ben istesemde senin doğalını uygulayabilirmiyim??Hayır..(((( arya arkadaşım şimdi yine kendi kendine gocunacak yine başlıcak hanımefendi kendinden örnekler verme dünya bi tek senin etrafında dönmüyor vs. demelerine ama napim aryacım zorla verdirtiyorlar işte)))... Evet bencede tartışmayı keselim dahada uzamadan...
Hiç de öyle ifade etmek istemedim. Diğer cümlelerinizi okumadım bile. Öyle ifade etmek istemişsiniz dedikten sonra. Kısa boylu ünlüleri beğendiğimi nereden çıkardınız en başta? Belki beğenmiyorum.!?! Onları güzel bulduğumu söylemedim. Neyse... Çok boş iş bunlar.
Benim KENDİ düşüncem yazdıklarım. Yani kimseyi de alakadar etmez kişisel zevkim ve fikrim. Hakaret etmiyorum sonuçta. Gözüme hoş gelmiyorsa gelmiyordur, bu kadar basit. Altına yorum yapılacak bir ifadem olduğunu düşünmüyorum. Zevklerimizi tartışmayı bırakalım artık.
Ben de fikrimi belirteyim. Genelleme filan yapmıyorum.
BENCE kısa boylu kadınlar %99 seksi değildir.
Tvde gördüğümüz kısalarla gerçek hayatta karşılaşsak farklı düşünebiliriz büyük ihtimalle.
Ekran ve reel bambaşka sonuçta.
Seksi kadın biraz dolgun olmalı, hafif iri olmalı ve uzun bacakları olmalı. Benim için böyle.
Ya ben anlasilamiyorum ya da sen anlamak istemiyorsun. Genellemeden öte bir durum bu... (bir kere genelleme dedim demez olaydim.)
Istisnalar kaideyi bozmaz diye bir laf vardir bilir misin? Sen istersen buna milyon örnek getir bu gercegi degistiremezsin.
Istisna kesinlikle olmaz demiyorum, olursa kötü de olur demiyorum sadece dogal olandan (dogru olan demiyorum bak) bahsediyorum. Zorunluluk demiyorum yani... Herkesin zevkleri, begenileri vardir buna göre farkli örneklere de rastlayabiliriz.
Ben dogamizdan eskilerden beri gelen bir özelligimizden bahsediyorum kendi fikrimden, begenimden degil. Ben sana dogal olani söyledikce sen bana kendi dogrularini kabul ettirmeye calisiyorsun. Ben bu durumu begenilerle ve tercihlerle bir tutmadigim icin kendi kendimle celismiyorum.
Daha iyi anlaman icin bir örnek; sarisinlar beyaz tenlidir degil mi? Ama arada bugday tenli sarisinlarla da karsilasiriz. Peki bu sarisinlarin genel olarak beyaz tenli oldugu gercegini degistirir mi? Hayir degistirmez...
Bu arada sen fazla uzunsun sanirim, Türk erkeginin boy ortalamasi 1.70 civaridir, kadininin ortalamasi 1.60 civari oldugu icin erkekten uzun kadina sIk rastlanilmaz. Sen 1.70 üstüysen kendinden kisa erkeklerle karsilasman normal. Senin bu yüzden benim "olmayan" dogalligi uygulaman biraz zor, ama daha önceden defalarca yazdigim gibi cok da mühim degil. Sev, iyi anlas, kafa dengini bul yeter...
Yazmiyorum artik sana, dedigim dedik birisin ve dedigim dedik insanlarla tartisilmiyor cidden.
Daha fazla tartismaya devam edersek ceza alabiliriz.
Dip not: Tartismayi bilmiyoruz derken sen ve beni kastetmedim aslinda, insanimizin tartisma anlayisi yüzünden tartismanin geldigi noktalari, bu yüzden tartismayi beceremedigimizi kastettim, yoksa benimle oturup yüz yüze, saatlerce, sIkIlmadan tartisabilirsin. Tartismayi severim ama tartismayi bilen insanlarla...
Iyi forumlar...
Bu forum alt başlığını son yazılanlarda görüyorum ve bazen en son ne yazılmış diye bakıyorum,bazen yazılanlara cevap yazma isteği oluşuyor,gerçek hayattta karşılaştıklarımızla tv de gördüğümüz kısalar çok farklı diyerek,kısa boylu ünlüler kadar güzellerinin dışarda dolaşmadığını ifade etmek istemişsiniz;sözleriniz bulunulan yere göre göreceli çünkü ben izmir de oturuyorum ve sokaklarda tv dekiler boyunda ya da daha uzun tv dekiler kadar güzel kızlar dolaşıyor,güzel ve seksi olmayanlar da imkanlarını birşekilde kullanıp bakımla,saç stiliyle,daha da olmadı estetik ameliyatlarla güzelleşiyorlar ve giyinmeyi biliyor,zarif ve seksi nasıl davranılır çok iyi biliyorlar,ek olarak zaten izmir de kızların en dikkat çekmeyenleri bile bir şekilde güzel ve çok az bir bakımla tv deki ünlülere benziyorlar..Hatta bu medyada da çok konu yapılmıştı,izmir halkında göçmenlerin çok bulunmasıyla ilgili olduğu bile söylenmişti,sebebini bilemicem ama burada böyle,bunu yalnız ben belirtmiyorum,bunun hep konusu yapılan bir durum,bulunulan yere göre yorum yapılmasa daha iyi,ben istanbul da bakımsız ve seksi denilemicek insanların bulunduğu yerlerde de bulundum hiç de bu tarz bir genelleme yapmadım...
mantıklı düşünülürse sürekli ayağa kalkıp süzülmüyoruz yüz güzelliği daha önemli.bence uzun boyludan ziyade renkli gözler ilgi çekior.boyu 1 metrede olsa açık mavi açık yeşiller gözler hem seksi hemde güzel oluo.(keşke bende renkli gözlü olabilseydim)
Ya allah aşkına İzmirle ne alakası var şimdi.. Soruyorum sana???? doğma büyüme izmirli olupta çok bet insan tanıyorum ben... Bu tarz yorumlara fitil oluyorum işte.. izmir de kızların en dikkat çekmeyenleri bile bir şekilde güzel ve çok az bir bakımla tv deki ünlülere benziyorlar.. bu nasıl bir genellemedir yani şimdi?? Bayanların hepsi öyle aynen dediğin gibi en bakımsız çirkin dediğin bayanı bile makyajla estetikle bi saç sitili bi giyim süper bir şekilde değiştirebilirsin.. İzmirle bir alakası yok ki yada sen İzmirden başka bir şehire hiç gitmedin (dicem İstanbula gittim demişsin, demekki oradakileride görmek istediğin gibi görmüşsün).. Bu şekildde genellemeler yaparak yorum yazmayalım ,gerçekten yaaa
Bunu yalnız ben değil başka şehirlerden gelen her arkadaşım söylüyor,izmir de insanlar fiziksel güzelliklerine çok düşkünler,her türlü çok bakımlılar,zaten şehirde genel olarak fiziksel güzelliğe çok önem veriliyor,bu arada bir sürü alakasız olmayan insan da doğma büyüme izmirli olduğunu söyler,ben de rastladım buna,üniversitede başka şehirli bir sürü arkadaş için izmirli olduğunu söylüyordu,40 yaşındaki kadında bile gördüm doğulu olup da izmirliyim ben iddiasını(doğuluları küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın) kusura bakma ama bu şehir fiziksel güzelliğe çok düşkün bu şehirdeki estetik ameliyatların sayısını bizim bir aile dostumuz olan plastik cerrahtan biliyorum,öyle böyle değil bu şehirde güzellik çok önemli insanlar için,ben kulaktan dolma değil hayatın gerçekleriyle konuşuyorum,bir sürü insan elinde resimle doktora gidiyor derler ya bu çok doğru,ben 10 yaşındaki çocuğun bile ameliyat olmuş sargılı halini gördüm elinden babası tutuyordu,bunu nasıl gördüm her türlü ortama girdiğim için bilg. ekranı başından ahkam kesmediğim için..bu işin estetik boyutu,bu şehirdeki fiziksel güzelliğe düşkünlüğü başka hiçbir şehirde görmedim bir çok yerde yaşadığım halde,bilen bilir...
Ben aslında seksiliğin boyla hiç bir alakası olmadığını düşünüyorum , ama bir yandanda kafamı kurcalıyan şey şu.. örneğin hadise, hadise televizyonda ne kadar seksi ne kadar güzel görünüyor saçı makyajı dansı olsun... Babam hadiseyi hava alanında görmüş normal kıyafetlerle ve makyajsız görmüş , görmeniz lazımdı diyo bize , ufacık bişey hiç bir albenisi yok hele televizyondakiyle hiç bir alakası yok bildiğin sıradan yurdum insanı diyo hadise için ölüp bitenler reelde görseler kesinlikle fikirlerini değiştirirler diyo... Buradaki arkadaşlarında bir çoğu kısa boylu ünlülerden örnek vermiş kimisi kim kardashıan demiş kimisi marlyn monroe demiş.. Bunların doğal hallerini bilmiyoruz ayrıca bir çok yerleri estetikten ibaret (gögüs olsun dudak olsun bacaklar vs olsun) ... Kalbim ne kadar senin yorumuna %100 katılsada (uzun bacaklı ve dolgun bayanlar = uzun boylu bayan) mantık olarakta kısa boylu olup seksi olabilecek bayanlarda vardır diyorum.. yinede bilemiyorum tabi :44::44::44:
Evet tubii arkadaş doğru söylüyor bu ne şiddet ne celal ya,bu kadar şiddetle karşı çıkan uslüp daha başka şeyleri akla getiriyor,siz megan fox ya da benzeri 1.65 boyunda topukla 1.70 olabilip tek göreceli kusurunu da yok edebilen ünlüleri seksi bulmuyorsunuz demek...bravo büyük iddia,ama kadınlar genellikle (yaklaşık %90) erkeklere beğendirmek isterler kendilerini,arkadaşlarımdan o kadar çok erkek olan var ki;hepsi de çok aşırı kısa değilse boyun bir seksilik katması yoktur diyor,nedense(!) sadece kadınlardan bazıları ve nedense sadece forumda gördüklerimiz bunu şiddetle savunuyor,bence biraz da erkeklerden arkadaş edinin fikir edinirsiniz,çünkü bu bayanlar kendilerinizi sizin zevkinize sunmuyor
Bunu yalnız ben değil başka şehirlerden gelen her arkadaşım söylüyor,izmir de insanlar fiziksel güzelliklerine çok düşkünler,her türlü çok bakımlılar,zaten şehirde genel olarak fiziksel güzelliğe çok önem veriliyor,bu arada bir sürü alakasız olmayan insan da doğma büyüme izmirli olduğunu söyler,ben de rastladım buna,üniversitede başka şehirli bir sürü arkadaş için izmirli olduğunu söylüyordu,40 yaşındaki kadında bile gördüm doğulu olup da izmirliyim ben iddiasını(doğuluları küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın) kusura bakma ama bu şehir fiziksel güzelliğe çok düşkün bu şehirdeki estetik ameliyatların sayısını bizim bir aile dostumuz olan plastik cerrahtan biliyorum,öyle böyle değil bu şehirde güzellik çok önemli insanlar için,ben kulaktan dolma değil hayatın gerçekleriyle konuşuyorum,bir sürü insan elinde resimle doktora gidiyor derler ya bu çok doğru,ben 10 yaşındaki çocuğun bile ameliyat olmuş sargılı halini gördüm elinden babası tutuyordu,bunu nasıl gördüm her türlü ortama girdiğim için bilg. ekranı başından ahkam kesmediğim için..bu işin estetik boyutu,bu şehirdeki fiziksel güzelliğe düşkünlüğü başka hiçbir şehirde görmedim bir çok yerde yaşadığım halde,bilen bilir...
Benim de kastettiğim bu.
Tvde gördüğümüzde verdiğimiz tepki başka, gerçek hayatta karşılaştığımızda verdiğimiz tepki bambaşka olur diye düşünüyorum.