- 21 Eylül 2011
- 6.246
- 50
-
- Konu Sahibi highschool17
175 Boyundayım topuklu giymeyi de severim.
Madem sizi rahatsız ediyor görüntüm peki, topuklu giyip göz zevkinizi bozmam bir daha
Çok yanlış bir söylem...
Boyun önemi olmadığını vurgularken uzun boyluları yerden yere vurmak değil midir bu?
Herkes dengi dengine...
Boyu uzun olup uzun kadınla evlenen ilişki yaşayan erkek olduğu gibi; uzun boylu olmayıp uzun boylu kadınla evlenen, ilişki yaşayan erkekler de dolu...
Misal Okan Bayülgen, misal Cem Yılmaz, misal İlker İnanoğlu...
Anlıyorum boy yüzünden birbirinize destek olmaya çalışıyorsunuz. Ama destek olurken biraz bilinçli konuşalım bu konularda...
İnsan fiziki boyundan ziyade, akıl boyunu uzatmalı buna değinmemiz lazım.
Ben bu konularda hep Kim Kardashian'ı örnek veririm
Boyu bazı sitelerde 155 olarak bazılarında 158 olarak geçiyor
Sonuç olarak kısa biri
Ama gayet de biçimli ve seksi bir kadın
Uzun boy bence daha avantajlı,ama kısa boylu olanlar da asla seksi olamazlar diye bir kaide yok
Şahsi fikrim
Ben bu sekilde düsünerek yazmadim ki, siz bir önceki yazilanlardan dolayi bunu da kötü anlamissiniz sanirim. Tamam ben de biraz genelleme yapmisim tabi ki istisnalar var ama kesinlikle kötüleme gibi bir amacim yok, olamaz da. Cok yakin arkadaslarim iki kiz kardes, biri 1.75 digeri 1.81 boyunda ikisi de benim icin kardesten öte ve bir kere olsun boy muhabbeti gecmedi aramizda, bu duruma bakarak uzunlari yerden yere vurmam sacma olmaz mi sizce?
Siz daha önceki yazilanlardan ötürü benim yazdigimi da kötü olarak algilamissiniz...
Ayrica farkindaysaniz ben orada uzun boylu kadinlardan bahsetmemisim, hangi boyda olursa olsun erkekten uzun olma durumunu kastetmisim. Kisa olmama ragmen benden kisa erkeklerle karsilasiyorum bazen, erkekten uzun olmak icin uzun boylu olmak gerekmiyor...
Ben kimseye destek olmaya calismadim sadece bunun boyla alakasinin olmadigini belirtmeye calistim, yanlis anlasildim sanirim. Ya da siz üzerinize alinip yanlis anladiniz. Ama bu konudaki sIkIntinizi bana yansitmak zorunda degilsiniz, eger gercekten sIkIntinizin acisini cikaracak birilerini ariyorsaniz konu gecmisine göz atmanizi tavsiye ederim.
Lütfen insanlari yargilamadan önce yazilanlari düzgünce okuyun ve önceki yorumlari araya katmadan objektif bir sekilde yorumlayin.
yanlış yorum..etli ve butlu değil..yuvarlak hatlı..ikisi birbirinden çok farklı..ayrıca madonnada 1.50 boyunda bir fıstıktı :)evet bunu unutmusum çok hoş ve çok seksi kısa boylu olmasına rağmende zayıf değil etli butlu bi kadın
Çok yanlış bir söylem...
Boyun önemi olmadığını vurgularken uzun boyluları yerden yere vurmak değil midir bu?
Herkes dengi dengine...
Boyu uzun olup uzun kadınla evlenen ilişki yaşayan erkek olduğu gibi; uzun boylu olmayıp uzun boylu kadınla evlenen, ilişki yaşayan erkekler de dolu...
Misal Okan Bayülgen, misal Cem Yılmaz, misal İlker İnanoğlu...
Anlıyorum boy yüzünden birbirinize destek olmaya çalışıyorsunuz. Ama destek olurken biraz bilinçli konuşalım bu konularda...
İnsan fiziki boyundan ziyade, akıl boyunu uzatmalı buna değinmemiz lazım.
Yargılayarak yazmadım ki.
Konunun sonunu nasıl bağlamışım ona bakmadan kendinizi savunmuşsunuz her neyse...
Kısa ya da uzunu yere vurmadan bir açıklama sonunda gördüm ya buna da şükür...
Güzel ve mantıklı nadir açıklamalardan biri...
Eline sağlık
Elizabeth Taylor'in boyunu biliyor musunuz arkadaslar? Ben tam olarak bilmiyorum ama cok kisa oldugunu hatta annesinin uzasin diye kollarindan bacaklarindan cekistirdigini biliyorum. Peki bana bir Allah'in kulu bu kadin seksi degil diyebilir mi?
Genellemeleri birakin lütfen. Türk milleti olarak kisa boylu oldugumuz icin uzun boylulari farkli buluyoruz, farkli olan her zaman güzeldir mantigiyla kisa boyun seksi olamayacagini düsünüyoruz. Ayni sarisinlarin cok güzel oldugunu ve bütün erkeklerin onlara bittigini düsündügümüz gibi. Halbuki uzun boylu olan bir irkin insanlarina benzer bir soru yönelttigimizde eminim bir cogu kisa boylu minyon kadinlari cok seksi bulduklarini söylerlerdi. Kisa boy-uzun boy olarak bakarsak bununla alakali oldugunu anlariz.
Ama bir de kisilikle ve yapiyla ilgisi var bu durumun. Yani öyle kadinlar var ki 1.50 civari olup ne canlar yakiyorlar.
Bir de unutmadan erkeklerimiz 1.70 civariyken uzun boylu kizlari uzaktan, ekran arkasindan seksi bulsalar da gercek hayatta onlara pek yaklasabileceklerini sanmam. Kiz arkadasi (sevgili degil) kendinden uzun diye arkadasligini bitireni duydum ben. Dogamizda var; erkek kadindan her zaman uzun olmali. Boylari ne olursa olsun kadin erkekten uzunsa sorun oluyor bu durum. Erkekler acisindan bakarsak kadin ne kadar seksi olursa olsun kendinden uzunsa erkek bunu sorun eder ve o kadinin yaninda kötü hisseder kendini.
Bence seksiligi boya baglamak cok yanlis, kadinlar boylarindan ibaret degil sonucta...
Afiyet olsun şekerim
yazmış olduğun yorumda özellikle kırmızıyla belirttiğim yer hakkında yorum yapmak istiyorum .. boyum 1.70 ve nişanlım benden kısa hiç bir problemimiz yok bu sebeple ayrılma düşüncemizde olmadı hiç, ayrıca kendine güveni gerçekten sonsuz ve ona biri '' sen gizemden kısasın'' dediğinde ''manken gibi hatunla çıkmak her baba yiğidin harcı değildir demekki bendede var bişiler ki manken gibi hatunum var'' diyor.. Ayrıca bir örnek daha vereyim abimin boyu 1.82 ve hiç bir zaman 1.55-1.60 boyundaki hatunlara yanaşmadı hayatı boyunca hemde hiç bir şekilde.. çok sevgilisi oldu bir çoğu kısaydı ama sadece takılmak için takıldı gezdi tozdu, hep neden ayrıldın diye sorulduğundada tek cevabı '' boyu çok kısaydı '' oluyordu... Demekki neymiş hiç bir şekilde genelleme yaparak konuşmamız gerekiyormuş..
VE İSTEDİĞİNİZ KADAR ARAŞTIRIN ERKEKLERİN ÇOK BÜYÜK YÜZDELİK KISMI UZUN BOYLU BAYAN TERCİH EDİYOR... SİZE İKİ TANE ÖRNEK VERDİM BİRİSİ NİŞANLIM BİRİSİ ABİM ,ABİMİN BOYU UZUN NİŞANLIM KISA BOYLU AMA İKİSİNİNDE VERDİĞİ CEVAP AYNI ,İKİSİNİNDE İSTEKLERİ AYNI DOĞRULTUDA, İKİSİDE UZUN BOYLU BAYAN TERCİH EDİYOR... BİR ÖRNEK DAHA GEREKİRSE KUZENİMİNDE BOYU UZUN VE EVLİ.. KARISININ BOYU 1.56 KUZENİM ABİMLE AYNI BOYDA VE KARISINA KENDİSİ GİDİP PLATFORM AYAKKABI ALIYOR KIZ BABETLE VEYA SPOR AYAKKABIYLA DIŞARI HİÇ ÇIKMIYOR AYAKKABI DOLABINDA 1 TANE BABET YADA SPOR AYAKKABI YOK ÇİZMELERİ, AYAKKABILARI HEP TOPUKLU.. NEDEN?? ÇÜNKÜ KUZENİM İSTEMİYOR DÜZ TABAN GİYMESİNİ ÇÜNKÜ KOMPLEKS YAPIYOR KIZ YANINDA KISA DURUYOR DİYE.. ŞİMDİ DİCEKSİNİZ Kİ EE O ZAMAN NEDEN EVLENMİŞ SEVMİŞ HOŞUNA GİTMİŞ EVLENMİŞ BOY PROBLEMİNİ DE TOPUKLU AYAKKABIYLA ÇÖZÜYOR... YANİ OLAY BU EN AZINDAN BENİM ÇEVREMDEKİ ERKEKLER BÖYLE, AMA BİR ERKEĞİN ÖZELLİKLE KISA BOYLU HATUN İSTİYORUM DİYE TUTTURACAĞINI HİÇ ZANNETMİYORUM.... KONU SEKSİLİKTEN NERELERE KADAR GELDİ BAKALIM DAHA NERELERE GİDİCEK..