kısa boyluluk seksiliği etkiler mi sizce ???

highschool17

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2009
383
1
evet kızlarr benim boyum 1.60.. bayanlar bu boylada seksi olabilirler mi seksi ya da iyi fizikli olması için uzun boylu mu lması gerekir...boyda seksiliğin önemi var mıdır?? cevaplarınızı merak ediyorum.. :) guclubacismile

ünlülere bakarsak seksi ünlülerin çoğu kısa boylu.Bence eğer seksiysen boyunun uzun olmaması buna engel değil :))

:)) şükret haline benimki 1,55 ama gayet memnunum hiç şikayetim olmadı bu güne kadar

kylie minoque 1.60 bile yok ama hatun en sexiler arasındaydı zamanında :) sexilik boyla alakalı bişi değil bence :)

Dış görünüşle,fiziki görünüşle ilgisi yok bunun :)
Bazı bayanlar vardır o kadar süslenirler filan ama ...yok.Sevimlidir,güzeldir,şudur budur ama seksi değildir. Bazı bayanların öyle bir havaları vardır ki esasında çok salaştır ama çeker sonuçta bir bakışları yeter..:)

alakası yok shakira 1.50 ama çok sexy yani sexylik boyla alakalı bişey değil kişiye göre değişir ister uzun olsun ister kısa olsun
ama ne demişler..
bodur tavuk her daim piliç
pek hoş bulmam bu sözü ama komiktir..

çekicilik ve fizik güzelliği boyla alakalı değildir ama insanlar boyu uzun olunca tamam sanıyo nedense bazı insanlar bunu anlamanın mümkünatı yok :))

fizik yapısı denen şey çok ayrıdır boyla bi alakası yoktur..çekicilik de öyle.

kadın 1.70 in üzerinde diyelin ne bel ince ne şekli şemali var yani baksan odun gibi duruyo işte ne anlamı var kii...

yani en neticede kısadan da güzel olanlar var uzundan da..bunun boyla uzaktan yakından bi alakası yok

ben çok görüyorum uzun olup da erkek gibi fiziği olanları ya da çırpı gibi ya da şekilsiz ne biliyim daha sayabilirim..bu allah vergisi yapıcak bişey yok

nice kısa insan var ki onlar da öyle kötü duruyo ama bu tamamen yapıyla alakalıdır

boyla değil.....

ben 160-61 civarındayım çok da seviyorum boyumu çok memnunum..övünmek gibi olmasın fiziğimi de gayet düzgün buluyolar ve söylüyolar...

boy hiçbişey bana göre uzun ya da kısa.. fiziği düzgün olucak insanın

çekicilik da ayrı tabi o da allah vergisi sonuçta..

bakıyosn kadın veya erkek güzel sayılamayacak bi insanın bile kendine has bi çekiciliği bi havası oluyo çok enteresan..karizma denen şey bu sanırım..

Bacak boyu nerdeyse 2 metre olan kadınlar da seksiliğin s si olmayıp kazulet olabiliyor..
Sadece boyla ilgili değil bence de.
Bakışlar , yüz , vücut hatları , duruş hepsi birlikte değerlendirilince seksilik çıkıyo ortaya..

evet cnm sölediklerin çok mantıklı geldi ...

seksiligi saglayan faktörler de bacak boyu ince bel dudak kalca falandır
seksiligin basında gelen bacak boyunun kısalıgı seksiligi tabii ki de etkiler.
her boyu uzun olan da seksi degildir

erkekten erkeğe de değişior o.bazı erkekler çok kısa kız sewmez ve güzel bulmaz,bazıları da tam tersini düşünür.
ama çok çok kısa olmadığı sürece sexiliği pek etkilemez diye düşünüorum.
a.s

bence hatların yuvarlak oluşu sexyliği etkileyen.

yuvarlak göğüsler ve yuvarlak poposempatiksalakcinni

Kısa boyla alakası yok önemli olan kadının fiziği ve seksi olmasıyla ilgilidir bence bakın madonna ya bir karış boyu var her tarafından seksilik fişkirıyor bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…