kısa boyluluk seksiliği etkiler mi sizce ???

genetik olarak uzun olmamız zor diorum uzun olduklarını söyleyenler övünenler avrupada kısa kalıorlar.kısa boy orantıyı bozuo ama uzun boyda orantısız vücut olunca çirkin duruo.seksi denilen ünlülerin çoğu gerçekten kısa nie hırs yapıorlar hiç bişey altın tepside sunulmuo onlar güzel deil başarılı kişiler.
yok bacım avrupadada uzun sayılan var aramzda. rahat ol.

ne demısler onemlı oln boyu deıl ıslevı
ama bnce boyu onmlı:KK52:

yurdumun kisa boylu kadinlari costukca cosmus topicte :))) herkes birer marilyn monroe kim kardashian sanki mubarek :) guzellik olcutlerinde kisa boyluluk olsaydi mankenler kisa boylu olurdu nokta :KK19: kim kardashian gibi kocaman gogusleri incecik beli kocaman bi poposu varsa kisa boylu kadinda seksi olabilir ama hicbizmn dikkat cekici bi guzellige sahip olamaaaaz.gerci bizim turk kadinlarinin poposu tepsi gibi goguste yerlerde oldugu icin kim ornegi ancak zugurt tesellisi olabilir..sevgiler canlarim

Kim örneğini ben vermiştim,yorumum da budur

Ben bu konularda hep Kim Kardashian'ı örnek veririm
Boyu bazı sitelerde 155 olarak bazılarında 158 olarak geçiyor
Sonuç olarak kısa biri
Ama gayet de biçimli ve seksi bir kadın
Uzun boy bence daha avantajlı,ama kısa boylu olanlar da asla seksi olamazlar diye bir kaide yok
Şahsi fikrim

Kırmızı ile de belirttim,her kısa boylu seksidir demedim,kısa boylu biri de değilim zaten kompleks yapacağım bi durum yok ortada
Züğürt tesellisi değildi örneğim zira kim kardashiandan 13 cm kadar uzunum
Uzun boyun daha avantajlı olduğunu düşünüyorum her zaman (bunu da belirttim) ama her uzun boylunun da seksi olamayacağını düşünüyorum
'Şahsi fikrim' diye belirttiğim halde ilginç eleştirilere maruz kalmak da bir kk geleneği zaten

Son düzenleme:
nedir bu gösteriş manyaklığı , ilgi çekme hastalığı

neye kime gösterecekseniz kendinizi , gösterişli olsanız ne olacak olmasanız ne olacak.

insanın boyunun kısa veya uzun olması kendi elinde değildir ama aklını kullanıp kullanmamak tamamamen kendi inisiyatifindedir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hazal Kaya, hakkında çıkan “Boyu kısa olduğu için sette takozla geziyor” şeklindeki haberlerle ilgili konuştu...CNN TÜRK’te ekrana gelen Burada Laf Çok’a katılan ünlü oyuncu “Sette profesyonel takoz kullanıcısıyım. Çok eğleniyorum. Kıvanç, Çağatay, ondan önce Genco’da Orhan hepsi minimum 1.80-1.90 boyunda adamlar. Artık ayaklarım alıştı. ‘Hazal sağ’ diyorlar. Ben takozlarla birlikte sağa dönüyorum. Takoz çok faydalı bir set ihtiyacıdır. Her şeye yarar ve çok mühimdir. Neden insanlar bu kadar boyumu dert etti çok şaşırıyorum. Çünkü ben hayatım boyunca hiç boyumu dert etmedim. O yüzden ben bu haberleri görünce çok eğleniyorum” dedi. bende umursamıorum ama komşuya gidiorsun akrabaya gidiorsun tonla konu duruken boyunun kısalığı konu oluo.ben zayıf sayılırım ama şişman die başkasını suçlayanada kızıyorum(sonuçta kiloyu sonradan alıoyorus boy gibi genetik deil)

komik ve aşağılayıcı yorumlar..

bu insanlarla aynı toplumda olduğumdan dolayı utanııyorum

bana göre bi adriana lima güzel ve çekiciyse,shakira da güzel ve çekiciyse..bu tartışmaların çok gereksiz olduğunu düşünüyorum

her şeyin kendine özel güzellikleri var bunu kimse anlayamıyor mu?? bide birbirinizle dalga geçiyorsunuz felan

ayıp yaaa

kaç yaşında insanlarsınız merak ettim

eviniz,çoluğunuz çocuğunuz felan var mı??

ha ilerde evladınız filan sizin beğendiğiniz fizikte felan olmazsa uzun istiyosanız felan diyelim ki kısa olursa.

ya da tam tersi.. ne yapacaksınız acaba?? ya da herkes bi anadan doğmadı mı?? biri diğerine bu sözleri söylemeyi,aşağılayıp dalga geçmeyi,alttan vurmayı kendine nasıl yakıştırabiliyor??

genellemelerden de böyle insanlardan da bıktım bu sitede .....

bana göre bi adriana lima güzel ve çekiciyse,shakira da güzel ve çekiciyse..bu tartışmaların çok gereksiz olduğunu düşünüyorum

her şeyin kendine özel güzellikleri var bunu kimse anlayamıyor mu?? bide birbirinizle dalga geçiyorsunuz felan

ayıp yaaa

ha ilerde evladınız filan sizin beğendiğiniz fizikte felan olmazsa uzun istiyosanız felan diyelim ki kısa olursa.

ya da tam tersi.. ne yapacaksınız acaba?? ya da herkes bi anadan doğmadı mı?? biri diğerine bu sözleri söylemeyi,aşağılayıp dalga geçmeyi,alttan vurmayı kendine nasıl yakıştırabiliyor??

Sitede pek az yoruma katıldığımı belli ederim. Noktasına virgülüne kadar katılıyorum ve gerçekten utanıyorum bu seviyeden.

ayıp yaaa

neyse sılım yazdımı sımdı polemık olur FELAN....

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden bağırıyorsunuz? Büyük harf bağırmak anlamına gelir de :KK68:

Sizde bağırmak anlamına gelebilir ama bende vurgulamak anlamına geliyor... sadece bişeyleri vurgulamak amaçlı büyük yazdım bağırma gibi bir amacım düşüncem yoktu...

Arkadasim ben genel yazdim anlasilmiyor mu oradan bakinca. Elbette ki istisnalar vardir ben bunu kabul ediyorum.
Erkek arkadasinin senden ayrilma gibi bir düsüncesi olmayabilir. Seni begenmis, sevmis, kendine uygun bulmus, boyun ondan uzun diye senden ayrilacak degil tabi ki de. Peki sizin bu durumunuza bakarak abinin yaptigini dogru buluyor musun?
Sizin ailedeki örnekler biraz ekstrem olabilir bir sey diyemem herkesin tercihi. Ben insanin dogasindan örnek vererek genelleme yaptim sadece. Ama kesinlik belirtmedim, zaman degisti, artik insanlar boya, posa endama bakmiyorlar; akla, zekaya, kültüre, kisilige bakiyorlar daha cok. O yüzden eskiden istisna olan durumlarin simdilerde artmasi normal. Eskisi kadar dogal degiliz ne de olsa...

Bu arada ben de yazmadan edemeyecegim; boyum 1.56 sevgilimin boyu 1.81 aramizda hic problem olmadi bu durum. Ben sevgilimden uzun olsaydim ve sevgilim yine beni secseydi yine problem olmazdi cünkü bastan secimini yapmis, begenmis, sevmis. Sirf boyum kisa veya uzun diye benden ayrilmasi cok yanlis olurdu degil mi?

Genel yazmıcaksın işte arkadaşım anlatamıyormuyum genelleme yapmıcaksın senin hayatında çevrende öyle olabilir ama dışarda toplumda öyle değil sana bunu anlatmaya çalışıyorum ben.. Evet abimin yaptığıda kendince doğru, neden?? çünkü kısa boylu birisini istemiyor yanında demekki yakıştıramıyor yanına, buda onun problemi ben sadece örnek verdim... Evet insanlar boya posa endama bakmıyor kafa yapısı karakter yapısı daha ön planda.. Ayrıca seninde durumunu istisna olarak görüyorum ben, çünkü dışarda ne kadar uzun boylu bayan ondan kısa erkek çiftine nadir rastlasakta kısa boylu bayan uzun boylu erkek çiftinede nadir rastlıyoruz bu bir gerçek.. İŞte son paragraf olay burada bitiyor seçimini yapmış, sevmiş, beğenmiş.. Bittii.. BU KADAR BASİT İŞTE OLAY SADECE 2-3 CÜMLE VE 1 PARAGRAFTAN İBARET.. UZADI DA UZADI YANİ..

herkes kendi açısından bakıyor..

oysaki genellemeler yanlış her zevkten insan mevcut ve doğal olanı da bu zaten

düşüncelerimizi yazalım ama genelleme yapmayalım bence..

İŞTE BU YA YEMİN EDİYORUM BU YANİ BU KADAR KISA VE ÖZ :KK9::KK9::KK9:

yurdumun kisa boylu kadinlari costukca cosmus topicte :))) herkes birer marilyn monroe kim kardashian sanki mubarek :) guzellik olcutlerinde kisa boyluluk olsaydi mankenler kisa boylu olurdu nokta :KK19: kim kardashian gibi kocaman gogusleri incecik beli kocaman bi poposu varsa kisa boylu kadinda seksi olabilir ama hicbizmn dikkat cekici bi guzellige sahip olamaaaaz.gerci bizim turk kadinlarinin poposu tepsi gibi goguste yerlerde oldugu icin kim ornegi ancak zugurt tesellisi olabilir..sevgiler canlarim

Gerçekten konu nerden nereye kadar geldi , keşke hiç cevap yazmamış olsaydım da şu an burada laf yetiştirmek zorunda kalmasaydım:KK1:
Herkezin egoları kabardı birden bire.. KISA BOYLU SEKSİ VE GÜZEL BAYANDA ÇOKK UZUN BOYLU GÜZEL VE SEKSİ BAYANDA ÇOK , AYRICA BU DURUMUN TAM TERSİDE MEVCUT.. BOŞUNA ÇABALIYORUZ BURADA HERKEZ AYRI TELDEN ÇALIYOR VE KONU SEKSİLİKTEN EGO TATMİN ETMEYE KADAR UZADI YANİ...

hayallam geçen seferde yazıcaktım yazmadım yine rasgeldim ve aynı konuyu vurgulamıssın hanımefendi
bu dünya sizin kuzen abi ve nişanlınızdan ibaret değil

ha yani uzun boylu istiyorum diye tutturur
kısa tutturamaz
genelleme örnekleme tespit farkındalık vs vs süpesiniz süper mükemmelll

CANIM BENİM ANLAMADIĞIM NOKTA ŞU BENİM HAYATIMDAN ÖRNEKLER VERMEM SENİ NEDEN BU KADAR İLGİLENDİRİYOR?? NETİCEDE BİR YORUM YAPIYORUM VE BEN HAYATIMDAN ÖRNEKLER VERMEK İSTİYORUM ANLAMIYORUM BENİ Mİ TAKİP EDİYORSUN ADIM ADIM , YAZDIĞIM YORUMLARIMI OKUYORSUN TEK TEK BAKALIM ABİSİNDEN NİŞANLISINDAN BİLMEMNESİNDEN ÖRNEK VERİCEK Mİ DİYE?? SANIRIM BOYUN KISA VE ŞU AN FENA KOMPLEKSLERDESİN VE BANA SALDIRIYORSUN.. ''UZUN BOYLU HATUN İSTİYORUM'' DİYE TUTTURUR
GİBİSİNDEN BİR ŞEY OKUDUN MU Kİ YORUMUMDA KONUŞUYORSUN?? KONUŞMUŞ OLMAK İÇİN KONUŞUYORSUN CANIM TAMAMEN KONUŞMUŞ OLMAK İÇİN.... AYRICA BEN SÜPERİM MÜKEMMELİM DİYE BİR UKALALIKTA BULUNMADIM ASLA BULUNMAMDA NETİCEDE GÜZELİDE ALLAH YARATIYOR ÇİRKİNİDE BİR DAHA DA RİCA EDİYORUM YAZDIĞIM YORUMLARA YORUM YAPMA RAHATSIZ EDİYORSUN BENİ...

Allah sizi inandirsin boyum 150 ve hic de yerden yere vurulmus hissetmedim ama belli ki sizin yaraniz varmis gocunmussunuz:) sexy olup olmadiginizi boylesine basit bir platformda sabitliceksİniz,seksapaliteden once akil sagliginiz icin yararli bir seyler yapsaniz daha iyi. İnsanlar istediklerini soyleyebilirler,nasil ki sizler soyleyebiliyorsaniz.kendinizle barisik degilsiniz bunu kolayca anlayabildim fakat sizin gibi dusunmeyen insanlarin elestiri ya da fikirlerine kulak vermeyip karsi saldiriya gectikce kisisel olarak gelisebilmeniz mumkun degil. Siz sok olmussunuz,ben sizin yazdiginizi okuyup daha cok sok oldum. Herneyse bol sans:KK66:

KEŞKE HERKEZ SİZİN KADAR KENDİNE GÜVENEBİLSE VE KOMPLEKSLERE GİRMESE , BU KONUDA SEKSİLİKTEN BURALARA KADAR GELMEZDİ..

BU RESMİN KOYULMA AMACINI ANLAMADIM HOŞ BİR GÖRÜNTÜ MÜ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORSUNUZ??? YOKSA AMAÇ MAKARA MIYDI :KK1::KK1::KK1::KK1: SANKİ KOSKOCAMAN BİR GORİL KENDİSİNE İNSAN EVLAT EDİNMİŞ GİBİ GÖRÜNÜYOR :KK1::KK1::KK1:

SON OLARAK ŞUNU BELİRTMEK İSTİYORUM KONUNUN BAŞINDADA BU DÜŞÜNCEDEYDİM HALA BU DÜŞÜNCEDEYİM ÇOK GÜZEL VE ÇOK SEKSİ KISA BOYLU BAYANLARDA VAR , UZUN BOYLU ÇOK GÜZEL VE ÇOK SEKSİ BAYANLARDA VAR.. SEKSİ OLMANIN BOYLA HİİİİÇ BİR ALAKASI YOK BİR KADINI SEKSİ YAPAN UNSURLAR BAKIŞLARI , DURUŞU , KENDİNE GÜVENİ VE DIŞ GÖRÜNTÜSÜDÜR... BEN HALA BU GÖRÜŞÜ SAVUNUYORUM...

Sizde bağırmak anlamına gelebilir ama bende vurgulamak anlamına geliyor... sadece bişeyleri vurgulamak amaçlı büyük yazdım bağırma gibi bir amacım düşüncem yoktu...

Genel yazmıcaksın işte arkadaşım anlatamıyormuyum genelleme yapmıcaksın senin hayatında çevrende öyle olabilir ama dışarda toplumda öyle değil sana bunu anlatmaya çalışıyorum ben.. Evet abimin yaptığıda kendince doğru, neden?? çünkü kısa boylu birisini istemiyor yanında demekki yakıştıramıyor yanına, buda onun problemi ben sadece örnek verdim... Evet insanlar boya posa endama bakmıyor kafa yapısı karakter yapısı daha ön planda.. Ayrıca seninde durumunu istisna olarak görüyorum ben, çünkü dışarda ne kadar uzun boylu bayan ondan kısa erkek çiftine nadir rastlasakta kısa boylu bayan uzun boylu erkek çiftinede nadir rastlıyoruz bu bir gerçek.. İŞte son paragraf olay burada bitiyor seçimini yapmış, sevmiş, beğenmiş.. Bittii.. BU KADAR BASİT İŞTE OLAY SADECE 2-3 CÜMLE VE 1 PARAGRAFTAN İBARET.. UZADI DA UZADI YANİ..

Yok yok anladim ben, tartismayi bilmiyoruz gercekten bilmiyoruz. Herkes kendi fikrini baskalarina zorla kabul ettirmeye calisiyor, biri karsit fikir söyledimi üzerine yükleniliyor...
Evet uzadi senin bana yazdigin ilk cevap yüzünden uzadi.
Kör degilim, herseyi görebiliyorum sükür. Gözlem yetenegim cok iyidir. Arastirmayi okumayi da severim. Istisnalar kaideyi degistirmiyor iste, ben de istisna olabilirim istisna degilim demiyorum ama dogal olan su; erkek kadindan uzun olur. Eger böyle olmasaydi su an erkeklerin boy ortalamasi kadinlarinkinden uzun olmazdi. Ben burada fikrimi söylemiyorum, dogru olani var olani söylüyorum. Sen erkek arkadasindan uzun olabilirsin, belki de kendinden kisa erkekleri seviyorsundur, bunu normal kabul ediyorsundur, olabilir senin zevkin. Ben de kendimden cok uzun seviyor olabilirim bu da benim zevkim, benim begenim. Cevremizde de bu tip ciftlerle karsilasiyor olabiliriz ama bu dogal olani degistirmez. Bu genellemeden de öte bir gercek. Evrim (bkz:dogal secilim) konusundan az cok anliyorsan, bilgin vardir bu konuyla ilgili...

Artik tartismayi keselim istersen, ikili tartismalar malesef yasak, ceza almak istemezsin herhalde...

Bu arada büyük harfle yazmak bütün forumlarda bagirmak anlamina gelir. Forum kurallarini acip okursan görürsün bunu...

Yok yok anladim ben, tartismayi bilmiyoruz gercekten bilmiyoruz. Herkes kendi fikrini baskalarina zorla kabul ettirmeye calisiyor, biri karsit fikir söyledimi üzerine yükleniliyor...
Evet uzadi senin bana yazdigin ilk cevap yüzünden uzadi.
Kör degilim, herseyi görebiliyorum sükür. Gözlem yetenegim cok iyidir. Arastirmayi okumayi da severim. Istisnalar kaideyi degistirmiyor iste, ben de istisna olabilirim istisna degilim demiyorum ama dogal olan su; erkek kadindan uzun olur. Eger böyle olmasaydi su an erkeklerin boy ortalamasi kadinlarinkinden uzun olmazdi. Ben burada fikrimi söylemiyorum, dogru olani var olani söylüyorum. Sen erkek arkadasindan uzun olabilirsin, belki de kendinden kisa erkekleri seviyorsundur, bunu normal kabul ediyorsundur, olabilir senin zevkin. Ben de kendimden cok uzun seviyor olabilirim bu da benim zevkim, benim begenim. Cevremizde de bu tip ciftlerle karsilasiyor olabiliriz ama bu dogal olani degistirmez. Bu genellemeden de öte bir gercek. Evrim (bkz:dogal secilim) konusundan az cok anliyorsan, bilgin vardir bu konuyla ilgili...

Artik tartismayi keselim istersen, ikili tartismalar malesef yasak, ceza almak istemezsin herhalde...

Bu arada büyük harfle yazmak bütün forumlarda bagirmak anlamina gelir. Forum kurallarini acip okursan görürsün bunu...

Evet evet bencede tartışmayı bilmiyoruz seninde dediğin gibi kendi doğrularımızı karşımızdakilere zorla kabul ettirmeye çalışıyoruzzz bu konuda gerçekten haklısın...
Bu arada şunuda söyliyim ben kendi fikrimi bir başkasına yada sana kabul ettirmeye çalışmıyorum sadece genelleme yapmaman gerektiğini söylüyorum ama sen hala doğal olanın erkeğin kadından uzun olması gerektiği görüşündesin , böyle bir zorunluluk yok ve bu doğal bir durum değil bir önceki yorumunda herkez istediğini yapar ister şöyle yapar ister böyle yapar diyorsun şimdide kalkmış doğal olan erkeğin uzun olması diyorsun kendi kendinle çelişiyorsun farkındamısın?? Eğer doğal olan bu olmasaydı Erkeklerin boy ortalaması kadınlarınkinden uzun olmazdı diyorsun , ya senin boyun çok kısa yada gittikçe erkek neslimizin kısaldığının farkında değilsin çünkü ben bir ortama girdiğimde yada çarşıda vs yürürken yanımdan geçen erkeklerin %70 i benden kısa yada benimle aynı standartlarda gerçekten kendimden 20 cm uzununa rastlamıyorum ya 1 tane yada 2 tane nadir görüyorum hani nerede kaldı doğallık şu durumda ben istesemde senin doğalını uygulayabilirmiyim??Hayır..(((( arya arkadaşım şimdi yine kendi kendine gocunacak yine başlıcak hanımefendi kendinden örnekler verme dünya bi tek senin etrafında dönmüyor vs. demelerine ama napim aryacım zorla verdirtiyorlar işte)))... Evet bencede tartışmayı keselim dahada uzamadan...

Kesinlikle kısa boylu olmak seksiliği etkilemez.Seksiliğin boyla alakası yoktur.Uzun boylu olupta seksi olmayan binlerce kadın var.

Ben de fikrimi belirteyim. Genelleme filan yapmıyorum.
BENCE kısa boylu kadınlar %99 seksi değildir.
Tvde gördüğümüz kısalarla gerçek hayatta karşılaşsak farklı düşünebiliriz büyük ihtimalle.
Ekran ve reel bambaşka sonuçta.
Seksi kadın biraz dolgun olmalı, hafif iri olmalı ve uzun bacakları olmalı. Benim için böyle. :KK31::KK31:

Ben de fikrimi belirteyim. Genelleme filan yapmıyorum.
BENCE kısa boylu kadınlar %99 seksi değildir.
Tvde gördüğümüz kısalarla gerçek hayatta karşılaşsak farklı düşünebiliriz büyük ihtimalle.
Ekran ve reel bambaşka sonuçta.
Seksi kadın biraz dolgun olmalı, hafif iri olmalı ve uzun bacakları olmalı. Benim için böyle. :KK31::KK31:

Bu forum alt başlığını son yazılanlarda görüyorum ve bazen en son ne yazılmış diye bakıyorum,bazen yazılanlara cevap yazma isteği oluşuyor,gerçek hayattta karşılaştıklarımızla tv de gördüğümüz kısalar çok farklı diyerek,kısa boylu ünlüler kadar güzellerinin dışarda dolaşmadığını ifade etmek istemişsiniz;sözleriniz bulunulan yere göre göreceli çünkü ben izmir de oturuyorum ve sokaklarda tv dekiler boyunda ya da daha uzun tv dekiler kadar güzel kızlar dolaşıyor,güzel ve seksi olmayanlar da imkanlarını birşekilde kullanıp bakımla,saç stiliyle,daha da olmadı estetik ameliyatlarla güzelleşiyorlar ve giyinmeyi biliyor,zarif ve seksi nasıl davranılır çok iyi biliyorlar,ek olarak zaten izmir de kızların en dikkat çekmeyenleri bile bir şekilde güzel ve çok az bir bakımla tv deki ünlülere benziyorlar..Hatta bu medyada da çok konu yapılmıştı,izmir halkında göçmenlerin çok bulunmasıyla ilgili olduğu bile söylenmişti,sebebini bilemicem ama burada böyle,bunu yalnız ben belirtmiyorum,bunun hep konusu yapılan bir durum,bulunulan yere göre yorum yapılmasa daha iyi,ben istanbul da bakımsız ve seksi denilemicek insanların bulunduğu yerlerde de bulundum hiç de bu tarz bir genelleme yapmadım...

şu dünyada ne kadar boş şelerle uğraşıyoruz aslında

evt bundan bikaç sene önce olsa bu mevzuyla uğraşırdım anlamsızca.ama insan olgunlaşıyor..ama ne yazık kimileri aynı kalıyor hep

yaşama amacımız bunlar olmamalı zaten

bakımlı,güzel,kendine güvenli bireyler olmalıyız evet.

ama gerisini tartışmaya,kavgalar etmeye,başkasını aşağılamaya felan çok kısa bu dünya ve boş..bomboş...

Bu forum alt başlığını son yazılanlarda görüyorum ve bazen en son ne yazılmış diye bakıyorum,bazen yazılanlara cevap yazma isteği oluşuyor,gerçek hayattta karşılaştıklarımızla tv de gördüğümüz kısalar çok farklı diyerek,kısa boylu ünlüler kadar güzellerinin dışarda dolaşmadığını ifade etmek istemişsiniz;

Hiç de öyle ifade etmek istemedim. Diğer cümlelerinizi okumadım bile. Öyle ifade etmek istemişsiniz dedikten sonra. Kısa boylu ünlüleri beğendiğimi nereden çıkardınız en başta? Belki beğenmiyorum.!?! Onları güzel bulduğumu söylemedim. Neyse... Çok boş iş bunlar.
Benim KENDİ düşüncem yazdıklarım. Yani kimseyi de alakadar etmez kişisel zevkim ve fikrim. Hakaret etmiyorum sonuçta. Gözüme hoş gelmiyorsa gelmiyordur, bu kadar basit. Altına yorum yapılacak bir ifadem olduğunu düşünmüyorum. Zevklerimizi tartışmayı bırakalım artık.

Son düzenleme:
kıızlar ne bu şiddet bu celal ya :KK51:
tamam hepiniz seksisiniz ben burdan icazet veriyorum sakin olun lütfen :KK34:
şaka bi yana, bencede seksilik boyla pek alakalı değil.. sonradan uğraşla olunabilen bişeyde değil bence..
bazıları doğuştan o sexapaliteye sahip gibi..

X