-
- Konu Sahibi highschool17
kıızlar ne bu şiddet bu celal ya
tamam hepiniz seksisiniz ben burdan icazet veriyorum sakin olun lütfen
şaka bi yana, bencede seksilik boyla pek alakalı değil.. sonradan uğraşla olunabilen bişeyde değil bence..
bazıları doğuştan o sexapaliteye sahip gibi..
Ben gayet sakinim canım.
Fikirlerin umrumda değil bu yüzden zevkimle ilgili yorum yapmanı çok saçma buluyorum o kadar.
Senin erkek arkadaşlarının nasıl kadınları beğendiği beni alakadar etmiyor tatlımmmcımmm.
Ben kısacık boylu bir kadını seksi bulmam. Bu kadar. Senin için zevkimi mi değiştirmeliyim.?
Neden anlamak istemiyorsun da illa etrafındakilerin dediklerinin doğru olduğunu iddia etmeye çalışıyorsun?
Senin gördüğün o, benim gördüğüm başka.
Saygı duyalım düşüncelerimize.
Megan müthiş bir kadındır, çok da beğenirim.
Ama onun boyu kısa değil ki 1,65. Topuklu ile 1.70in üstüne çıkabilen kadınlara bir lafım yok.
Hadi bay.
Izmirli kizlarin güzel olarak anilmasinin sebebi zaten dis güzelliklerine düskün olmalari.. Yurdumun dört bir yaninda cok güzel kadinlara rastlayabiliriz ama bir cogu Izmir'deki kadinlar kadar düskün degil güzelliklerine.
Kadinlara olan mahalle baskisinin az olmasi da etkili tabi, böylece kadinlar güzelliklerini daha rahat yansitabiliyorlar, baska yerlerde tabu olan kiyafetleri özgürce giyebiliyorlar. Bu da özgüvene yansiyor. Kadinlar her alanda öne cikabiliyorlar, kendilerini gösterebiliyorlar. Bu sebeble Izmir kadini diger sehirlerdeki kadinlara göre cok cok güzel olmasa bile güzel olarak anilabiliyor.
evet kızlarr benim boyum 1.60.. bayanlar bu boylada seksi olabilirler mi seksi ya da iyi fizikli olması için uzun boylu mu lması gerekir...boyda seksiliğin önemi var mıdır?? cevaplarınızı merak ediyorum.. :) guclubacismile
1.cisi sana seksi görünmeyecez erkekler beğencek erkek deilsen yorumun komik oluo.2.cisi kısa erkeklerde uzun kadınları beğenio demişsin ama boy kompleksi yüzünden ilişkileri uzun sürmüo.3.cüsü faniyiz insanların nice hastalıkları var sırf uzunum die övünme bence genetik bir şans üzeri uzun olmussun bir günde toprak olucaksın.senden 30 sevişmede bıksın benden 4 sevişmede bıksın sonuç değişmio erkek değişiklik sevio alıştığı güzelliği istemiyor.bide benim kalbimi atsın istiorum seçilen deil seçen olmak istiorum.
Ben gayet sakinim canım.
Fikirlerin umrumda değil bu yüzden zevkimle ilgili yorum yapmanı çok saçma buluyorum o kadar.
Senin erkek arkadaşlarının nasıl kadınları beğendiği beni alakadar etmiyor tatlımmmcımmm.
Ben kısacık boylu bir kadını seksi bulmam. Bu kadar. Senin için zevkimi mi değiştirmeliyim.?
Neden anlamak istemiyorsun da illa etrafındakilerin dediklerinin doğru olduğunu iddia etmeye çalışıyorsun?
Ama onun boyu kısa değil ki 1,65. Topuklu ile 1.70in üstüne çıkabilen kadınlara bir lafım yok.
Hadi bay.
Ben gayet sakinim canım.
Hadi bay.
uzun boy olunca el ayak büyür kadın olmaktan çıkıp dönme şeklini alırsın.40 numara terlikler kocaman eller goril gibi.
megan fox'un McAvo ile olan fotosuna bak topukluyla 1.70 olamamış bilip bilmeden yazmayın.