Evet onu diyorum. Ben zaten her şeyi kabul edip geldim. Hem annesini hem dağ başını ama iyiliklerimize karşı bu mu yani. Ayrıca bu yaşananlara ben dağ başını annesini sorun yapmıyorum siz çok farklı yerlere takıldınızNeden böyle herşey sürpriz olmuş gibi bir tavrınız var anlamadım.
Adamın görev yeri belli değil miydi? Sonuçta görev süresince o dağ başı dediğiniz yerde yaşayacaksınız bunu bile bile evlendiniz.
Kayınvalide ile yaşamayı göze alıp evlendiniz.
Şimdi neyin şikayeti?
Ha, eşiniz tam bir basiretsiz süt bebesi imiş. Bu ayrı konu. Ama aklını kullanmayan siz olmuşsunuz üzgünüm.
Sonra dayaktan öldürsünler kızı.
Çünkü o zaman konu sadece anne gelinin her şeyine karışıyor konusuydu. Ailemde kızım kaynana bu olsun dediler. Yuvanı yıkma dedilerAnlamadığım ailenizin yanında hazır olaylar patlak vermiş, niye her şeyi anlamadınız da üstünü kapatmaya çalıştınız
Bir de hizmet bekliyorlardır , git anana babana hizmet et iki tabak yemek veremezler mi sana ailen? İşe gir , çalış , genceciksin.Bu kokuşmuşlara ömrünü adama.Şu anda da sığıntısınız o evde.
Çok mu iyi sanki?
Evet onu diyorum. Ben zaten her şeyi kabul edip geldim. Hem annesini hem dağ başını ama iyiliklerimize karşı bu mu yani. Ayrıca bu yaşananlara ben dağ başını annesini sorun yapmıyorum siz çok farklı yerlere takıldınız
Yokluğa ,parasızlığa,hastalığa sabredersin.Boşanacak mısın? Hayır. E ne diye arkandan ne konuştuklarını öğrenmeye çalışıp seslerini kayıda alıyorsun yahu? Nasıl çıkacak şimdi o sözler aklından.
Bak unutma bir kere şunu kafana sok, evlilik sabır işidir. Sabır etmem dersen boşanırsın bu kadar basit.
Annesini rakip olarak görme. Zaten rakip olmana erkekler izin vermez çünkü erkrklerin kafa yapısı çok başka çalışıyor. Anneyi asla bulamam beni büyütmüş vs. Ama eşi bu olmasa başkası olur kafasındalar.
O yüzden annesiyle yüz göz olma daima sen hatalı çıkarsın. Annesinin sözlerini kulak arkası yap çünkü onlar susmaz. Sadece eşine odaklan. Güzel sözlerle onu kendine çek.
Imam lar ne eğitimi alıyor?
Ne saçma sen korun o zamanÇocuk istiyo. Istemiyorum desemde dinlemez
Yahu yok köy imamlarinin %90 i lise mezunu oluyor. Onlarda zaten genelde en başarısız öğrenciler sistemin içindeki. Her yerine eğitim versen ne olur cinsinden.imam hatip artı üniversitede ilahiyat fakültesi. yani yeni nesil öyle..
Nasıl ne yapacağım boşanacaksın tabi bunlarla ömür mu geçer habire cehennemin dibine git diyen annene bana küfürler eden yaratığı mi cekeceksin ? Niye,ne için? Çocuk yok birsey yok al başını git kurtul bu adamdan