Kaynanam ve kocam arasında iğrenç muhabbet

Evet onu diyorum. Ben zaten her şeyi kabul edip geldim. Hem annesini hem dağ başını ama iyiliklerimize karşı bu mu yani. Ayrıca bu yaşananlara ben dağ başını annesini sorun yapmıyorum siz çok farklı yerlere takıldınız

Ailen arkanda degil mi. Bir bahane ile git yanlarina dinlet o kayiti. Ailen seninle beraber gelsin alin esyalarinizi.
Böyle biri ile nasil daha evli kalirsin? Hemen toparlan ve bosanma davasi ac. O imam olacak insan müsvettesinin cehenneme kadar yolu var. Imam olacak bide...neyse sinirlerim tavan yapti...icimden o evi yakmak geldi...

Anlamadığım ailenizin yanında hazır olaylar patlak vermiş, niye her şeyi anlamadınız da üstünü kapatmaya çalıştınız
Çünkü o zaman konu sadece anne gelinin her şeyine karışıyor konusuydu. Ailemde kızım kaynana bu olsun dediler. Yuvanı yıkma dediler

Peki bu yaşta neden bunları kabul ettin? Ben şu yaşımda asla cesaret edemezdim. Hele ki mesleğim yoksa. Ben bugünler
için okudum ve didindim. Kim ne derse desin bu dünyada artık insanlıkmış, kadın allahın emanetiymiş diye düşünüp size merhamet eden erkekler yok... İmammış, hocaymış bunlara güvenmeyeceksiniz...

Olayı dini bir muhabbete çevirmek niyetinde değilim ama kocanız bir din adamı, keşke insanlara öğreteceği dini önce kendi öğrenseydi de, karısına kıymet veren, adil, kalp kırmaktan korkan, vicdanlı, küfürden uzak duran bir adam olsaydı. Bu adamın karakteri, insanlığı beş para etmez. Böyle bir adam ne saygıyı ne sevgiyi hak ediyor. Yol yakınken yol verin, anasıyla yaşasın mutlu mesut. Dingil herif.

Yokluğa ,parasızlığa,hastalığa sabredersin.
Eziyete sabredilmez.
Psikolojik siddete sabredilmez.

Nasıl ne yapacağım boşanacaksın tabi bunlarla ömür mu geçer habire cehennemin dibine git diyen annene bana küfürler eden yaratığı mi cekeceksin ? Niye,ne için? Çocuk yok birsey yok al başını git kurtul bu adamdan

Arkana bile bakmadan kac kurtar kendini seni ki anaci ilerdede lafından sözünden cikmaz cocuk da yok ortada gec olmadan kurtar kendini hayati zindan etme kendini annene anlat ben geliyorum de git...

imam hatip artı üniversitede ilahiyat fakültesi. yani yeni nesil öyle..
Yahu yok köy imamlarinin %90 i lise mezunu oluyor. Onlarda zaten genelde en başarısız öğrenciler sistemin içindeki. Her yerine eğitim versen ne olur cinsinden.

Ben de kimseye boşan demem ama bu adamdan ben her şeyi bekliyorum. Annesiyle sabaha kadar karısının dedikodusunu yapan erkek en tehlikelisidir. Bir de beyfendi çocuk istiyormuş, karısının istememesine izin vermezmiş. Valla okudukça sinirlerim bozuldu ben başlığı terk ediyorum. Nefes alamıyorum böylesi konularda.

ne kadarda korkunç bir insan eşiniz. çok üzüldüm evlenmeseymiş o zaman allahım sen koru böyle insanlaardan. gitmezseniz yıllarca ağlarsınız çekersiniz. Onu çekeceğinize anne babanızı çekin ki anne babanızın yaklaşımını bilmediğim için öyle söylüyorum. Arkadanızdalarsa durmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…