Kayınvalide evinde kocam yokken kalmak

Kiskananlar çatlasın 🤣 daim olsun bacım. Uyyy benim kv gibi💞💞💞 Hayırlı tezkereler olsun. Allah tüm vatani görevini yapanların ayağına taş değdirmesin🤲
Aminnn çok teşekkür ederim inanın bir gün bile yabancı hissettirmediler ben gittiğime çok memnun kaldım demekki gerçekten iyilermiş yanımda eşim olduğu için değil beni de benimsedikleri için iyilermiş, iyi bir aileye düşmüşüm kendimi tekrar şanslı hissettim eşimden de ailesinden de ben razıyım, size de çok teşekkür ederimm

Gerçekten gerek var mı , yoksa hiç tavsiye etmiyorum. Kendimden ödün vermek istemiyorum dedin ya, belli ki mesafeni korumak istiyorsun. Aynu evde olunca istemesen de yüz göz olunabiliyor. Sınırlar aşılabiliyor iyi niyetle dahi olsa ….

Gitmişsin galiba pardon :) Ama sen yine de yazılanları dikkate al, mesafe güzel birşey…
Teşekkür ederim inanın güzel zaman geçirdim kararında oldu mutlu oldum ☺️

Eş ailesini baştan nasıl alıştırırsanız öyle gidiyor bende kendilerini çok sevmeme rağmen hep mesafeliyimdir. Eşimle giderim. Aramam fazla, ilk başlarda laf arasında söyledi beni aramıyorsun diye bende tlfnla çok konusmayı sevmiyorum. Kendi annemide sık aramadığımı ima ettim. Şimdi beklentisi daha az. Beklentiyi yükselttikçe istekler artar unutma. Bebişim henüz yok bebiş olunca zaten içli dışlı oluruz. Şimdilik böyle iyi. Ben yalnızlığa bayılıyorum belki o yüzdendir. Herkesin yapısı farklı. Ama gittikçe gelmeni hep bekler söyliimm

Eş ailesini baştan nasıl alıştırırsanız öyle gidiyor bende kendilerini çok sevmeme rağmen hep mesafeliyimdir. Eşimle giderim. Aramam fazla, ilk başlarda laf arasında söyledi beni aramıyorsun diye bende tlfnla çok konusmayı sevmiyorum. Kendi annemide sık aramadığımı ima ettim. Şimdi beklentisi daha az. Beklentiyi yükselttikçe istekler artar unutma. Bebişim henüz yok bebiş olunca zaten içli dışlı oluruz. Şimdilik böyle iyi. Ben yalnızlığa bayılıyorum belki o yüzdendir. Herkesin yapısı farklı. Ama gittikçe gelmeni hep bekler söyliimm
Başak burcu musunuz?

Dün geldim kv yemek hazırlamış yedik beraber topladık çay falan içtik yattık, bugün sabah kv çayı koymuş ben de kahvaltılıkları çıkardım o da sucuklu yumurta yaptı yedik, öğlen dedim ben mutfağı süpüreyim, ondan sonra kahve içtik dolaşmaya çıktık biraz dönüşte eşim görüntülü aradı kv kızım mutfağı süpürdü ben çok mutlu oldum benden başkası yapmazdı bu evde hiç falan dedi, sonra eşim benle baş başa konuşurken hiçbir şey yapmaya mecbur değilsin oraya gezmeye gittin dedi ben de içimden geldiği şekilde davrandığımı merak etmemesi gerektiğini söyledim, kv çok mutlu geldiğim için ben de rahat hissediyorum zaten ebeveyn banyosu var kaldığım odada o bana büyük rahatlık oluyor. Yarın da kaynım bu ay askere gidecek ona sürpriz asker uğurlama pastası hazırlayacağız birlikte 😂
Ne şanslı kadınsın Maşallah🧿

X