e vurun madem. kardesin diklensin - yaslaninca ona bir kurus vermemekle tehdit etsin. ne yapacak baban dovecek mi? baban bagiriyorsa kardesin de bagirsin
bir b.k yapamaz, pisip kalir.
senin sehrinde is imkani varsa ne ala. gelsin is bulana kadar senle yasar sonra aparta taşınır. ana babanin evinde hakaret isitmekten iyidir.
annen de ne yaparsa yapsin, kocasından mutlu o. onun için üzülme.
yarin bir gun kocasi mi cocugu mu seçme imkani olsa yine kocasini seçerdi :)
boyle cooooook anne var. benim uni yıllarında konuştuğum cocugun da annesi cekmis cekmis "ah yavrularim sizin icin" diye aglayip cocuklarin da sirtina yuk olmus. onca sene dayak, hakaret, ekonomik siddet, ese komsuya rezil olma sacma sapan bir hayat yasamislar. sonra cocuklari yalvardi anneye "anne bak artık muhtac degilsin - iki buyuk cocuk calisiyor - ben bu sene mezun olucam. kardesimi de al cik o evden kendi düzenimizi kuralım" diye. "ben bu yaştan sonra ele kendimi güldüremem" dedi, bu arada bir tartışma ortamı oldu kadin çocuklarına küstü. böyledir bu model kadinlar. sen kendini kurtarmissin. kardesine de teklif et gel diye. gelirse ne ala. gelmezse de senlik bir sey yok. canını sikmamaya calis