Kaynanam ve kocam arasında iğrenç muhabbet

Resmen psikolojik baskı uyguluyor ki kız bunu boşayamasın. Boşanmak isteyen birinin edeceği laflar değil bunlar.

Hickimse aileden degerli değildir aileni ara yapamıyorum böyle böyle yaptılar de alsınlar seni git

Gereğini yapacak cesaret ve gücünüz yoksa hiç bir şeyi kurcalamayacaktiniz. Bu forumlarda yüzlerce kez yazıldı. Dinlediniz, ogrendiniz vb. ee ne olacak şimdi?

Tabi ki boşanın.
Sevilmiyorsunuz.

Imam lar ne eğitimi alıyor?

Aileniz bosansaniz arkanızda durur mu? Benim içim daraldı okurken siz bunları nasıl yaşadınız? Boşanmaya niyetiniz yoksa o üzülmesin bu kırılmasın diye susup oturmayin. Bu ne terbiyesizlik ya hadsizler

Güzelim senin ailen muhafazakarmı tutucu bir ailenmi var ne bileyim hangi zamanda kayınvalide adamın imamlığı 19 yaşında çeyizini hazırlayıp evlenmişsin bende küçük evlendim fakat arada dağlar kadar zaman var bu adam yeni evli karısını anasıyla aynı evde yazık ağlıyorsun ağlarsın yaşın o kapasiteye sahip değil çokmu sevdin ailenmi verdi adam kendi büyümemiş anamı sevmek zorundasın cehennemin dibine kadar yolun var neden evlenmiş anasıyla göbeği hala bağlımı herkesin yeri ayrı kendini ezdirme bu kadar çocukta olmadan git baba evine gir bi işe çalış az çok deme yazık yani eğitimin yokmu

Evi terk edin.
Ses kaydını ailenize dinletin.
Boşanma davası açın.

Bu adamla birlikte yaşamak için ne gibi olumlu bir sebebiniz var Allah aşkına?

Ayrıca korunmak sadece erkeğin yapacağı bir iş değil. Doğum kontrol hapını çaktırmadan içebilirsiniz. Dağ başlarında bile spiral takılıyor. Eczanede 3 aylık iğne yaptırabilirsiniz. Okuma yazmanız varsa bu işi kocasız da yapabileceğinizi biliyorsunuzdur.

Bi de imam dimi bu adam??
Tüü onun erkekliğine.

Git annenlerin evine kaç kurtul o kadar diyorum.

Esinizin yasi kac?

Anne Babaniz nzmn gelicekler yine ?

Daha varsa gelmelerine siz Ziyarete tekarar cagirin ve onlar giderken birlikte gidin. !

Şu anda da sığıntısınız o evde.
Çok mu iyi sanki?
Evet bunu da düşünüyorum. Evde hizmetciyim. Ev hakkında karar falan alınırken sadece dinleniyorum sonra kendi dedikleri oluyo. Annesi elim ağrıyo deyip hiç bi iş yapmıyo. Sadece söyle yap böyle yap diyo

Ne mi yapmanız lazım???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…