Yardımınıza ihtiyacım var!

Öncelikle hayvan sevmeyen insanın ağır gizli psikolojik hastalığı olduğunu düşünüyorum
Ama hayvan ile insan birlikte aynı yerde yaşayamaz bir hayvanı doğasından alıp kendi doğanıza yasamaya zorlayamaz kimse.keske tam tersi olacağı bir dünya bir evren olsa..
Her neyse hamilelik nedeniyle gergin ve agresif gördüm sizi bence annenize gösterdiğiniz anlayışı biraz kayınvalidenize gösterseniz belki daha farklı olabilir bir deneyin denemekten ne çıkar

ben de evimde kedi istemem, eşim çocuklarım çok istediler kabul etmedim çünkü hem korkuyorum hem de kılını tüyünü toplamaya yetişemem iki çocukla diye düşünüyorum. bahçemizde bir sürü kedi besliyoruz orası ayrı. ama şimdi kayınvalidem eve kedi alacağım dese yapacak bir şey yok, ben kim köpek ki bir şey diyeyim. gittiğim zaman çocukları babaları dışarıda oyalarken girer evi süpürür silerim veya rica ederim kayınvalideden tüy olmasın çocuklar için diye.

ama sizin meseleniz bu değil. anneniz hasta, yalnız bırakamam diyecek kadar merhametlisiniz ama kayınvalideye kıyametler koparacak yavrusu yerine koyduğu kedisinden ayıracak kadar merhametsiz ve vicdansızsınız. eğer eşiniz de sizin gibi cazgır ve vicdansız olsaydı alır annenizi bir bakımevine yollardı. empati yeteneğiniz olmadığı gibi bunca eleştiriye de çemkirerek cevap vermişsiniz. kayınvalidenin tetanoz ile ilgili ifadesi spekülatif olabilir ama tartışmaya açık, kendince doğru bildiği şeyleri kibarca aktarmaya çalışmış ne var ki.

Allah eşinize, kayınvalidenize, etrafınızda bütün insanlara sabır versin çünkü agresif bir insandan daha korkuncu haksız yere agresif olup da haksızlığını fark etmeyen insan

İyi yerde birine verdiler ve adamın bir sürü kedisi var eşim her ay mama alır gönderir.. Hatta hüngür hüngür ağladığını bilirim eşimin.. ara sıra seni affetmeyeceğim der bana ama ben sevmiyorum elimde değil evin içinde bakılmasından hoşlanmıyorum .Çok fazla rahatsız ediyor beni!

Yerinden yurdundan ettiğiniz bir canın hesabını dirhem dirhem sorsun Rabbim sizden.....

İyi yerde birine verdiler ve adamın bir sürü kedisi var eşim her ay mama alır gönderir.. Hatta hüngür hüngür ağladığını bilirim eşimin.. ara sıra seni affetmeyeceğim der bana ama ben sevmiyorum elimde değil evin içinde bakılmasından hoşlanmıyorum .Çok fazla rahatsız ediyor beni!
Siz kendi evinize almazsınız ama başkasının evine karışmaya hakkınız yok Kv evine gitmezsiniz sorun olmaz.Burada kimse kv aşığı değil ama sizin tuhaf bir kininiz var düğünden önce yaşadığınız sorunlar yüzünden desek, evlenmeyecektiniz.Evlenmek ,yapılan herşeyi kabul etmek sineye çekmektir aksi olmaz.Siz annenize kıyamayıp yanınıza almışken kv istemiyorum demek bencilce kusura bakmayın......

Yerinden yurdundan ettiğiniz bir canın hesabını dirhem dirhem sorsun Rabbim sizden.....
Valla benim abim şu an 50 yaşında. 27 yaşındayken kedimizi, sırf yengem istemiyor diye ki bizim 10 yıllık kedimizdi canımızdı ciğerimizdi, benden büyüktü kardeş gibiydi resmen. Götürmüş haberimiz yokken çuvalla çöpe atmış. Başka bir şehire. Biz gittik ama ölmüştü canımız kedimiz. Ve o gün bugündür asla mutlu değiller hep başları b.ktan kurtulmuyor. Zaten o olaydan sonra görüşmüyoruz o kadınla, abimle de öyle böyle yani. Bir iş olursa ancak öyle.

Valla benim abim şu an 50 yaşında. 27 yaşındayken kedimizi, sırf yengem istemiyor diye ki bizim 10 yıllık kedimizdi canımızdı ciğerimizdi, benden büyüktü kardeş gibiydi resmen. Götürmüş haberimiz yokken çuvalla çöpe atmış. Başka bir şehire. Biz gittik ama ölmüştü canımız kedimiz. Ve o gün bugündür asla mutlu değiller hep başları b.ktan kurtulmuyor. Zaten o olaydan sonra görüşmüyoruz o kadınla, abimle de öyle böyle yani. Bir iş olursa ancak öyle.

Hayvan ahı alanın iflah olduğunu görmedim hiç

Yani kediyi verdirmek yerine o eve gitmeyebilirdiniz ama ben sizi şey konusunda haklı buldum herkes evde kedi sevmek zorunda değil ben arkadaşımın evlerinde severim kendi evimde istemem tüyden de hoşlanmam

Bütün mesajları hayret içinde okudum. Sizin gerçekten tedaviye ihtiyacınız var. Bunu hakaret olarak söylemiyorum ciddi bir davranış sorununuz var. Burada kimse sizin şakşakçınız değil. Yanlış varsa söylenir. Bu kadar insan yanlış ölsün gebersin siz mi doğrusunuz yani? Başka bir insanın hayatına karışıyorsunuz. Zavallı sahibine alışmış bir kediyi evinden gönderiyosunuz. Kediler sahiplerine ve yaşadıkları evlere o kadar alışırlar ki hastalanıp ölebilirler. Zira benim kedim öyle oldu. Yıllarca yaşadığımız evden başka eve taşınınca yemeden içmeden kesildi ve ciddi hasta olup öldü. Hayvan sevgisini nedir bilmezseniz bunlar tabi ki size saçma gelir. Ayrıca bencil bir insansınız. Eşiniz sizin annenizi ne güzel kabul etmiş. Siz annesinin süsünden püsünden bile rahatsız oluyorsunuz. Burada insanlara saldırıyorsunuz ama kendiniz demişsiniz zaten ben sinirliyim yaparım ederim diye. Şunu bilin ki kimse sizin gibi biriyle yaşamak istemez. Hamilesiniz üstelik. Biraz huyunuzu güzelleştirmeye çalışın ki çocuğa da güzel bişeyler sirayet etsin.

Normalde istemezsiniz anlarım
Ama eşiniz sürekli olarak kv ile yaşıyor. Biraz anlayışlı mı olsanız acaba? Sırf bu sebepten?
ne kadar kısa ve öz bir yorum içimdekileri anlatmışsınız

konu sahibi D Duham5335 farkında mısın anneniz de sizinle
daha kayınvalideye ne bu dır dır dır

bu arada kedi korkum var elimde değil ama severim kerataları :)
hiçbir kedinin canlının düzenini bozamam sırf korkuyorum diye haddim değil!

Ay ne cani insanlarsınız siz .. hamile birine bu kadar yüklenip bu derece ağır konuşmak sizi varoşlar … ben sizden zerre etkilenmem ama benim yerimde başka biri de olabilirdi. Yazık size..

Bamlanayım benim de umrumda değil valla. Allah sizin gibi pislikleri yanıbaşımdan uzak etsin ben sizi ewet bu şekilde tepkinizi ciddi karşımda görsem şu halimle yolarım sizi.. Ahlak yoksunları. Gidin pisliğinizde geberin!
Hayvanseverlermiş miş miş .. bir iki insan ölmüş müş müş .. Sizi hangi meydanda gördük bir çocuk köpek tarafından parçalandığında .
Ayy bi yok olsanız dünya arınırdı .. Pis çingeneler!
Ha bir de bir bayan yazmış asıl konu kedi diye .. bunlar beyinsiz çünkü hamile birine bunları kendilerinde söyleyecek kadar hak görecek embesiller.. çocuğumun g.. yiyin .. şu sözlerle tırnağım olamazsınız !
Gitmişler de neye odaklanmışlar hayvan düşmanı etmişler … g… gülüyorum size !
Millete kara cahil diyene bakin varosluk akiyor pacalarindan....eminim o pis dediginiz çingeneler sizden temiz ve ahlaklidir... Allahim korusun reelde sizin gibi edep yoksunu saygisiz insanlardan..

Kediden rahatsız olanda titiz biri olsa canım yanmayacak ama kendisi tam bir 🤮🤮
Bakımlıyım .. paspal değilim dikkat ediyorum gün içinde öpüyor gelip yanağımdan ama cinsellik yok önceden yine istediği zamanları biliyorum tamamen uzaklaştı yarın duş al hazırlık yap yapalım diyor görev gibi ya bu geçer mi bilmiyorum normalde bana yardımcı olur yemek yapar tarlaya yanımda gelir eksikleri almaya çalışır ama niye böyle çözemedim başka erkek olsa duramaz yerinde bu niye böylr

Bir kere ağzım kokmuş ondan soğumuş bir de taharet bölgem kokmuş hep böylr şeyler

Bütün yazılanları okudum . Ben üç günde bir alıyorum duş yeri geldi çok yorulup terlediysem her gün ya da iki gün de bir.Kışın genelde üç günde bir.. yahu siz beni toptan gömmüşsünüz , iyi misiniz ?
Hayatlarınız muhteşem gelmiş burada klavye kahramanlığı yapıyorsunuz pes doğrusu ..bir de önceki konularda gezinip açık arayanlar da cabası.
Üslup önemli arkadaşlar hayat öyle burada yalandan yaptığınız kahramanlık kadar kolay değil .İnsanlar ayrılmıyorsa daha ciddi sebepleri vardır bunu düşündünüz mü ?
Hadi iyi geceler herkese ..
Aman sakin parçalamadan kendinizi yorum yazın iki like için değmez .. Çok saçma işler cidden .
Düzgünce yorum yapan arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ederim . Beni tanıyıp bilenler bu yorumları okusa gülmekten bayılırdı o derece 🤣
Hadi kolay gelsin yavaş yavaş lütfen kırmayın be insanları Bnm umrumda olmaz da hassas insanlar olur saf mısınız dikkat edin yorumlarınıza .
✋🏻

Yazdıklarınızı okumadım bile ilk cümleden çirkefliğinizi gördüm çünkü.. bir de hıncını alamayan gidip eski konulara bakmış .. yaygarayı koparmış .. aaa öyle mi 😂 ya mahalle karıları .. evet , insanların sıkıntıları olabilir en mahremini bile paylaşabilir nihayetinde kimse kimseyi tanımıyor insan olan anlıyor yazılanı ona göre yol gösteriyor ya da edindiği hayat tecrübelerinden kesitler veriyor..
Sanırım bu platform ondan çok uzaklaşmış ..İyice çingene pazarına dönmüş.. Aynı onlara benzettim sizi cidden bak..

Bir de ne boş vaktiniz var 😂

Bu platformun adı çingene kulübü olsun özellikle “bir derdim var “ içeriğinde olan üyelerin akıl sağlığı hiç normal değil..

Bu arada eşimle çok mutluyuz .. ben üşenirim kimin ne konusu var içeriğine gireyim bakayım .. bnm önemli işlerim var ama sanırım hayatınız burası olmuş ..

Eşim can eşim bak ne çok memnunum ki hamileyim . Beddua etmeyi sevmem ama siz hak ediyorsunuz . Kınadığınız yerden sınanın inşallah .

Ha ben kırıldığım için mi siz kimsinizde.. ama herkes benim gibi değil hassas olanlar için onların yerine ah edeyim . Çünkü ben hamileyim beyinsizler!

Yazdıklarınızı okumadım bile ilk cümleden çirkefliğinizi gördüm çünkü.. bir de hıncını alamayan gidip eski konulara bakmış .. yaygarayı koparmış .. aaa öyle mi 😂 ya mahalle karıları .. evet , insanların sıkıntıları olabilir en mahremini bile paylaşabilir nihayetinde kimse kimseyi tanımıyor insan olan anlıyor yazılanı ona göre yol gösteriyor ya da edindiği hayat tecrübelerinden kesitler veriyor..
Sanırım bu platform ondan çok uzaklaşmış ..İyice çingene pazarına dönmüş.. Aynı onlara benzettim sizi cidden bak..

Bir de ne boş vaktiniz var 😂

Bu platformun adı çingene kulübü olsun özellikle “bir derdim var “ içeriğinde olan üyelerin akıl sağlığı hiç normal değil..

Bu arada eşimle çok mutluyuz .. ben üşenirim kimin ne konusu var içeriğine gireyim bakayım .. bnm önemli işlerim var ama sanırım hayatınız burası olmuş ..

Eşim can eşim bak ne çok memnunum ki hamileyim . Beddua etmeyi sevmem ama siz hak ediyorsunuz . Kınadığınız yerden sınanın inşallah .

Ha ben kırıldığım için mi siz kimsinizde.. ama herkes benim gibi değil hassas olanlar için onların yerine ah edeyim . Çünkü ben hamileyim beyinsizler!
Akıl sağlığından sen mi bahsediyorsun.
Hiç iyi değilsin.
Destek almalısın.

X