Kayınvalide evinde kocam yokken kalmak

Allah’a şükür kendilerini bilen insanlar, tek bir an bile kötü hissetmedim kendimi kaldığım süre boyunca, 3 yaş küçük kaynım benden. Aklıma da hiç gelmedi açıkçası kaynım var gitmeyim demek. Ne ailemin ne kocamın aklına geldi böyle bir şey. Sanki sürekli dip dibe miydik sabah giden akşam gelen sessiz sakin bi çocuk bazen geldiğini bile duymuyordum evde yok sanıp yemek koymamışım bi keresinde ona gülmüştük baya :) Allah kimseyi şaşırtmasın.
Kötü bi devirdeyiz o yüzden

Eş ailesini baştan nasıl alıştırırsanız öyle gidiyor bende kendilerini çok sevmeme rağmen hep mesafeliyimdir. Eşimle giderim. Aramam fazla, ilk başlarda laf arasında söyledi beni aramıyorsun diye bende tlfnla çok konusmayı sevmiyorum. Kendi annemide sık aramadığımı ima ettim. Şimdi beklentisi daha az. Beklentiyi yükselttikçe istekler artar unutma. Bebişim henüz yok bebiş olunca zaten içli dışlı oluruz. Şimdilik böyle iyi. Ben yalnızlığa bayılıyorum belki o yüzdendir. Herkesin yapısı farklı. Ama gittikçe gelmeni hep bekler söyliimm
Ayyyynı ben😍 bende gitmezdim. Gerek yok yanı. Aramam da öyle her gün ya da sık sık. Telefonla konusmaktan nefret eden bı ınsanım, kendı annemı aradığımda uzatmadan kapatırım bunu da söyledim hele goruntulu konusmak çat dıye aranmak fln hıc hoslanmıyorum. Nasıl alıştırrsanız cıdden oyle gıder. Mesafe iyidir.

Eşim gemi adamı, mecburen gidiyor ev almak için 3 ay gitti geldiğinde evimizi alacağız uzun süre beraber olacağız geri uzun süre gitmeyecek, zaten eşim buradayken her yere gidiyoruz şu an kayınvalidemlere gitmek bana şu açıdan cazip geliyor gezilecek çok yeri olan bi şehir ve o şehirde üniversiteden çok yakın arkadaşım da var onunla görüşebilirim, benim olduğum şehirde yapılacak aktivite bırakmadım orada akşam gezeceğimiz yerler çok ve vakit geçirmek istiyorum bir hafta kadar
Ben dahil çevremde hiç bir arkadaşım evinden çıkmadı,bırak kayinvalideye gitmeyi.Benim eşim de denizci asker hiç gitmemişimdir o gorevlerdeyken.İş yoksa bile üretmişimdir.Bu büyük cesaretinizi kutlarım.🙂

Allah’a şükür kendilerini bilen insanlar, tek bir an bile kötü hissetmedim kendimi kaldığım süre boyunca, 3 yaş küçük kaynım benden. Aklıma da hiç gelmedi açıkçası kaynım var gitmeyim demek. Ne ailemin ne kocamın aklına geldi böyle bir şey. Sanki sürekli dip dibe miydik sabah giden akşam gelen sessiz sakin bi çocuk bazen geldiğini bile duymuyordum evde yok sanıp yemek koymamışım bi keresinde ona gülmüştük baya :) Allah kimseyi şaşırtmasın.
Güveniyorsanız sorun yok :)

X