Mesleğim yok. Ailemi bilemiyorum ama yinede evine sahip çık bizi boşver derler gibime geliyo. Kocama sürekli diyor ki baban seni 2 gün bakar sonra üvey evlat muamelesi görürsün diyorAyrılma ihtimaliniz var mi? Yapabilir misiniz, mesleğinin var mi? Aileniz ne der ayrılma durumunda?
O evde bulunduğun süre içerisinde Kayıtlardan onlara bahsetme. Aileni ziyarete diye git, kaç ve kurtul.Asla pişman olmaz. Asla dön demez. Hatta şuan desem böyle böyle konuştunuz. Yarın öbür mahkemede. Der ki sen ne hakla dinlersin bizi. O hep haklı asla haksız olmaz
Çocuk istiyo. Istemiyorum desemde dinlemez
Hiç çekme boşan canımÇook çok uzun olmuş. Hakkınızı helal edin
ay resmen korku filmi gibi
hiç sağlıklı bir ilişkileri yok anne oğul arasında
evlenmeden önce hiç mi fark etmediniz
aynı evdesiniz ve daha şimdi mi fark ettiniz.
o kadar anormal ki ilişkileri sabah ezanına kadar ne konuşuyorlar bu kadar?
kuzuların sessizliği filmi gibi
Normal bi adam olsa evet çok haklısınız. Ama değil işte. Kafa yapısı çok çok farklı. Ayrıca anneme babama ettiği küfürleri duysanız eminim böyle konuşmazdınjz.Boşanacak mısın? Hayır. E ne diye arkandan ne konuştuklarını öğrenmeye çalışıp seslerini kayıda alıyorsun yahu? Nasıl çıkacak şimdi o sözler aklından.
Bak unutma bir kere şunu kafana sok, evlilik sabır işidir. Sabır etmem dersen boşanırsın bu kadar basit.
Annesini rakip olarak görme. Zaten rakip olmana erkekler izin vermez çünkü erkrklerin kafa yapısı çok başka çalışıyor. Anneyi asla bulamam beni büyütmüş vs. Ama eşi bu olmasa başkası olur kafasındalar.
O yüzden annesiyle yüz göz olma daima sen hatalı çıkarsın. Annesinin sözlerini kulak arkası yap çünkü onlar susmaz. Sadece eşine odaklan. Güzel sözlerle onu kendine çek.
Asla pişman olmaz. Asla dön demez. Hatta şuan desem böyle böyle konuştunuz. Yarın öbür mahkemede. Der ki sen ne hakla dinlersin bizi. O hep haklı asla haksız olmaz
Normal bi adam olsa evet çok haklısınız. Ama değil işte. Kafa yapısı çok çok farklı. Ayrıca anneme babama ettiği küfürleri duysanız eminim böyle konuşmazdınjz.
Seni korkutmak icin soyluyor inanma. Ailene ziyarete git ses kayitini dinlet. Bosan demezlerse anne baba degillerdirMesleğim yok. Ailemi bilemiyorum ama yinede evine sahip çık bizi boşver derler gibime geliyo. Kocama sürekli diyor ki baban seni 2 gün bakar sonra üvey evlat muamelesi görürsün diyor
O zaman boşan.Normal bi adam olsa evet çok haklısınız. Ama değil işte. Kafa yapısı çok çok farklı. Ayrıca anneme babama ettiği küfürleri duysanız eminim böyle konuşmazdınjz.
Mesleğim yok. Ailemi bilemiyorum ama yinede evine sahip çık bizi boşver derler gibime geliyo. Kocama sürekli diyor ki baban seni 2 gün bakar sonra üvey evlat muamelesi görürsün diyor