Kaynanam ve kocam arasında iğrenç muhabbet

kesinlikle çocuk yokken ayrıl cnm şimdiden anasının lafıyla hareket eden biri annesi varken senın kıymetını anlamaz da bilmez de ... daha fazla bağlanmadan bitir evliliğini kendini de ailenı de üzüp yıpratmadan.. adam için dağ başına gtmışssın hala yaranamıyorsun anam da anam dıyor bellı kı bırak anasıyla kalsın doysun anasına

Elin oğlunun psikolojik şiddetini çekeceğine, gencecik yaşında tek tabanca babanın evinde yaşarsın çok daha iyi olur. Önünde dağlar kadar yıllar varken bu adamı çekme. Anasıyla otursun dursun sabahlara akşamlara kadar. Yen’i bir hayat kurabilirsin. Annesine bağımlı adamlar/kadınlar başka insanların hayatına girip onların yaşamını mahvediyorlar. Bu düpedüz günah.
Tek bir tane hayatın var. Çok gençsin. Yol yordam gösterip yavrum kızım demesi gerekirken aranıza nifak serpen kadının oğluyla harcamak gühah.

Ve ben yine suçlu çıkayım. Ses kaydı aldım diye
Sakın ağzınızdan bile kaçırmayın kaydı, gönderenileceğiniz biri varsa güvendiğiniz WhatsApp dan hemen gönderin, ne olur ne olmaz.
20 gün sıkın dişinizi madem, gidince de rezil edin kurtulun. Ben olsam o ses kaydını o yaşadığım yerde ki herkese de yayarım gittikten sonra.

Çocuk istiyo. Istemiyorum desemde dinlemez
tabi yasi almis geciyor elinde anasi ile kullanabilecgi "Güde bilecegi" bir genc kiz eee birde hic derdine tasasina karimasi gerek olmayacagi bir cocugu olsun daha Allhtan belasini istemez herhalde

Ses kaydını annesıne ve kocanıza dınletın
Alta kalmaya alısmıssınız

Ne dıye suclu olacaksınız kı, olmazsınız. Onlar soyledıklerınden utansın
Kesinlikle dinletmesin cute yazdıklarını okumadın mi kıza zarar verirler.
Ancak ayrılık safhasında söylemeli bunları duydum diye...
Ailenin yanına daha erken gitme ihtimalin var mı ? Annem hastalanmış vs gibi bahane uydurup gitsen ve geri gelmesen çok iyi olur...

Bıde bunları yapan adam İMAM dedin dimi ? ses kaydını sakın silme. gercekten boşan demek kolay gelir insana ama boşanmalısın, kendını harcarsın sadece. ve eşinle hiç bi zaman bağ kuramazsın aranda. ALLAH bilir tabi ama annesi ölür gider anca ozaman rahat edersin belki . ozamanda ömrünün en güzel çağları ziyan olmuş olur. yazık gençliğine.. sakın olaki hamile kalma.. ki sabah namazına kadar anasıyla konusan adamın zamanımı kalırda neyse dikkat et..

Eşiniz anne babaya hürmet ve saygı nasıl gösterilmeli, eşi olarak size Allahın bir emaneti gözüyle bakıp, ona göre nasıl davranması gerektiği konularında gitsinde müftüden bir vaaz dinlesin bari. Öğretilenleri davranışa dönüştüremedikten sonra bir anlamı olmaz gerçide. Sağlam karakter, iyi ahlak sahibi olmak gerekiyor öncelikle. Bu adamdan bu haliyle hiçbir halt olmaz.Çocuk konusunda sakın acele etmeyin derim.

İmam ama kadın hakkından eş hakkından Bi haber al takılarını bavulunu çık ve sakın dönme.. Sakın çocuk falan yapma...

Bu kadar eziyeti nasıl çekiyorsunuz anlamıyorum bazı kadınlar ezilmekten zevk mi alıyor bir türlü çözemedim. Kardeşim adam sana bildiğin eziyet ediyor hala ne yapmalıyım diyorsun annene babana küfür etmiş bir insan var karşında.
Seni sevse hem evden kovmaz hemde ailene saygı gösterir içim şişti yeminle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…