- 14 Ağustos 2024
- 811
- 1.315
- 36
Hadi bakalım sen giderken buralar coşmuş. Bakalım ne olacakAkşama orda olacağım valiz hazırlıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım sen giderken buralar coşmuş. Bakalım ne olacakAkşama orda olacağım valiz hazırlıyorum
Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz içinSevdiğin insanlarsa, bu zamana kadar bir terbiyesizliklerini görmediysen neden gitmeyeceksin ki? Önemli olan her zaman sınırlarını koruyabilmek.
İnsanlar kendileri davet etmiş, çocuklarının karısısın. Bundan doğal daha ne olabilir? Gitmek zorunda değilsin ama gitmek istiyorsan pekala gidersin. Kendi ailenin evinde ne kadar dahil oluyorsan bir şeylere aynı şekilde yapabilirsin.
Ne misafir gibi bacak bacak üstünde otur, ne de kendini parçala. Olması gerektiği kadar eşlik et. Hoşuna gitmeyen davranışlar olursa, ortam tatsızlaşmadan dönersin evine. Bir daha tek gitmezsin olur biter.
Gerçekten haddini bilen kişilerse, sırf sen gittin diye evlerine kalmaya, davet etmeden zırt pırt sana gelmeye çalışacak insanlar değilse enerjiniz uyuyorsa tabi ki gidip gelinecek yani. Herkes öcü ya da kötü niyetli değil. Yarın birgün bizde kv olacağız arkadaşlar. Bizim gelinlerimizde böyle mi düşünsün isteriz.
Benden çok merak edenler var hatta öyle diyeyim size dürüstçe yazacağımdan emin olabilirsinizHadi bakalım sen giderken buralar coşmuş. Bakalım ne olacak
aıle dınamıkleriniz....Son 10 yıldır yatılı misafir kalma-agirlama olayını hayatından neredeyse çıkarmış biri olarak sizi çok cesur buldum
İnsanlar en iyi arkadaşlarıyla, kendi aileleriyle bile aynı çatı altında yaşarken ilişkileri doğal olarak zorlanır, yıpranır .
Ben bayramdan bayrama kendi anamın evinde bile maximum 2 gün kalabiliyorum mesela ,o da zorunluluktan...En son illa kal ısrarlarına bı bahane uyduramayinca
"anne evime gitmek istiyorum çünkü seni çok seviyorum " demişligim var...
İki taraf için de çok zorlayıcı yani gündelik yaşam içinde 7/24 birarada olmak . Hele ki zaten hassas olan kayinaile, akraba, arkadaş ilişkilerinde bu zorluğu keyfen yaşamaya -yasatmaya gerek var mı ? Bence yok. Herkes kendi evinde iyi olsun, zorunluluk doğunca duruma bakılır zaten
Zaten her hafta iki gün ugradigim evde niye annem ısrar ediyor diye colugumu çocuğumu bırakıp 3 gece yatılı kalayım ki? Bu mu beni kötü gösterdi size?aıle dınamıkleriniz....
Ailesine ıkı gün bıle dayanamayan birisi evladınız var mı
Onlar zaten kendiliğinden gelişir. Sen git sonuçta onlar da senin ailen bi git gör bakalım nasıllar. Ona göre kararını verirsin artık tamKızlar merhaba. Eşim 3 aylığına yurt dışına gitti işi gereği belirli aralıklarla gidiyor. Gelmesine 2 ay var, ben de bu süreçte evdeyim işe de ocakta başlayacağım.
Çok ayrıntıya girmeyeyim annemlerle aynı şehirdeyim arada gidip onlarla da kalıyorum ama evde olmaktan ciddi manada sıkıldım. Kayınvalidemler bana yakın bi şehirde oturuyorlar sürekli sıkılırsan gel diye çağırıyorlardı zaten. Kaynım da otobüse binmesin gelecek olursa ben gider alırım demiş izin günlerinde. Bu haftasonu gideyim diyorum annem aslında sıcak bakmıyor sen bilirsin dedi yine de, kayınbabam etliye sütlüye karışmayan bir insandır bana karşı da çok iyidir kayınvalidemde aynı şekilde gerçekten hiçbir sorun yaşamadım eşimden de çekinirler eşim kimsenin beni üzmesine izin vermez. Yaşadıkları yer de büyük şehir gezecek yerleri çok gidip biraz gezeriz diye düşünüyorum bana da vakit geçer. Eşim yokken hiç kalmadım ilk olacak. Çok iyi olsalar da kendimden çok ödün vermek istemiyorum size sorum şu gidersem sizce nasıl hareket etmeliyim? Yani evin kızı gibi her işi yapmaya meyilli olmam mı gerekir? O pek benlik değil ama onlara ayıp etmek de istemiyorum gerektiğinde gerektiği kadar yaparım diye düşünüyorum sizce ortası nedir bunun nasıl aksiyon almalıyım?
Aynısını sormaya gelmiştimAy buralar boş kalmış gelin kızım nasıl geçiyor günlerin gelengiden
Benim eşim kaldı bensiz.is sebebiyle gidemediğim için torunlarini gorebilsinler diye alıp cocugumu götürmüştü Türkiyeye.Ki hicbir mecburiyeti de yoktu .Yine gitmesi gerekirse bensiz gider ailemin yanına.Tereddut bile etmez.cunku çok rahat ediyo orda benden önce o gitmek istiyo meselaYorum yapan herkese soruyorum, hanginizin eşi siz yokken gidip ailenizin evinde günlerce kalır?
Yani bende annemin evinde pek yapmam ama kayinvalidemin evinde de iki tabak kaldırırım çünkü misafire gittiğim her evde bunu yaparımYa haklısınız aslında fakat anne evinde gerçekten yapmıyorum. Zorla mutfağa giren bir insanım elim alışsın diye evlendikten sonra biraz daha rahatladım bu konuda tabiki ama evin tek kızı olduğum için midir bilmiyorum annem evde değilse babam kahvaltı hazırlar erkenden kalkıp, kızmama rağmen, annemi hiç söylemiyorum bile elinden ben zorla alırım. Açıkçası sormamın sebebi de bu dengeyi bilmememden kaynaklıy