Yazdıklarınızı okumadım bile ilk cümleden çirkefliğinizi gördüm çünkü.. bir de hıncını alamayan gidip eski konulara bakmış .. yaygarayı koparmış .. aaa öyle mi
ya mahalle karıları .. evet , insanların sıkıntıları olabilir en mahremini bile paylaşabilir nihayetinde kimse kimseyi tanımıyor insan olan anlıyor yazılanı ona göre yol gösteriyor ya da edindiği hayat tecrübelerinden kesitler veriyor..
Sanırım bu platform ondan çok uzaklaşmış ..İyice çingene pazarına dönmüş.. Aynı onlara benzettim sizi cidden bak..
Bir de ne boş vaktiniz var
Bu platformun adı çingene kulübü olsun özellikle “bir derdim var “ içeriğinde olan üyelerin akıl sağlığı hiç normal değil..
Bu arada eşimle çok mutluyuz .. ben üşenirim kimin ne konusu var içeriğine gireyim bakayım .. bnm önemli işlerim var ama sanırım hayatınız burası olmuş ..
Eşim can eşim bak ne çok memnunum ki hamileyim . Beddua etmeyi sevmem ama siz hak ediyorsunuz . Kınadığınız yerden sınanın inşallah .
Ha ben kırıldığım için mi siz kimsinizde.. ama herkes benim gibi değil hassas olanlar için onların yerine ah edeyim . Çünkü ben hamileyim beyinsizler!