Yardımınıza ihtiyacım var!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir sizin lafinizla kediyi mi sahiplendirdi ilginc sevmiyormus demekki kedisini sevseydi kedimin istenmedigi yerde benim de işim yok derdi.6 tane kedim vardi bekarken ilk sahiplendigim kedi ölünce aylarca kendime gelemedim birine kendi elimle verdigimi düsünemiyorum ne vicdansiz insanlar var.Gelinim kapris yapacak ben de evladimi verecegim haa kedi icin cok üzüldüm

sesinizin çok çıkmasının sebebi ev size ait araba size ait maddi olanakların çoğunluğu sizde, birde çoçuk doğurmanız kocanızda annesi de bunların altında ezildiği için bu kadar toxic davranabiliyorsunuz eğer bunlar giderse işler değişir insanları yormayın kedi olursa bebeği getirmem diye tehtid mi ettiniz ettiniz naptınız? tutumunuz hoş değil papatya çayı için

Yazdıklarınızı okumadım bile ilk cümleden çirkefliğinizi gördüm çünkü.. bir de hıncını alamayan gidip eski konulara bakmış .. yaygarayı koparmış .. aaa öyle mi 😂 ya mahalle karıları .. evet , insanların sıkıntıları olabilir en mahremini bile paylaşabilir nihayetinde kimse kimseyi tanımıyor insan olan anlıyor yazılanı ona göre yol gösteriyor ya da edindiği hayat tecrübelerinden kesitler veriyor..
Sanırım bu platform ondan çok uzaklaşmış ..İyice çingene pazarına dönmüş.. Aynı onlara benzettim sizi cidden bak..

Bir de ne boş vaktiniz var 😂

Bu platformun adı çingene kulübü olsun özellikle “bir derdim var “ içeriğinde olan üyelerin akıl sağlığı hiç normal değil..

Bu arada eşimle çok mutluyuz .. ben üşenirim kimin ne konusu var içeriğine gireyim bakayım .. bnm önemli işlerim var ama sanırım hayatınız burası olmuş ..

Eşim can eşim bak ne çok memnunum ki hamileyim . Beddua etmeyi sevmem ama siz hak ediyorsunuz . Kınadığınız yerden sınanın inşallah .

Ha ben kırıldığım için mi siz kimsinizde.. ama herkes benim gibi değil hassas olanlar için onların yerine ah edeyim . Çünkü ben hamileyim beyinsizler!
Hamile olunca ne oluyo, haksizda olsa hamilenin ahi mi tutuyo... asil siz kayinvalidenizin ve o gonderdginz masum canin ahindan korkun! Hamilelik kotu bi insani iyi yapmaz. Burda anonimiz evet ama asil burasi zaten insanlarin gercek yuzunu gosterir. Tekrar soyluyorum Allah gercek hayatta tum sevdiklerimizi sizin gibi saygisz insanlardan korusun... şu ettiginiz hakaretler varya onlarin onda birini bile duymadi benim cocuklarim. Sevgide özgür saygida mecbur olduklarini hep bildiler. Buna gore yasadilar.

29 haftalık hamileyim.Kayınvalidem şimdiden bize gelecek İzmir de oturuyor kendisi.Bayağı masraf olunca eşim annem de gelsin bize destek olur dedi.Onun annesi nihayetinde ama benim kadın konusunda çekincelerim var.Kadından hiç hoşlanmıyorum sadece bebek kontrollerinde arıyorum bilgi için.
Ben annemin evinde oturuyorum bu arada.Annem demans hastası olduğu için bırakamadım.Eşimde sağolsun espriyle yaklaşır anneme yeri geldi yardımcı olur.Şimdi annesi geliyor doğumdan sonrada kalacak.Onu daha iyi tanımanız için geçen aramızda geçen bi mevzudan bahsedeceğim. Tetanoz aşısı yaptırabileceğimi söyledi doktorum. Kayınvalideme yaptırdım tekrar yapılacak dedim ikinci doz . Yok öyle zararlı olabilir falan demeye başladı ben de doktorum ne derse o dedim o da olur mu öyle iyi değildir falan dedi ikinci doz dedim bu yarım doz he tamam o zaman dedi benim sinirli bi yapım var bu kadın beni gerecek gibime geliyor. Yardımcı olacağım diyor ama bilmiyorum bunun bu çok bilmiş halleri beni çileden çıkarabilir. Kocam da anneye düşkün gibi görünüyor ama öyle sık aramaz .. ama yanıbaşında ister ben farkındayım tavırlarından bir ara üst komşum gidince annesini almak istedi oraya komşumla anlaştım türlü bahanelerle başka birine verildi ev.
Bir de bunların kedileri vardı her yer tüy içindeydi evlerine gittiğimde.Kayınvalide zaten sinir gittiğimin ertesi günü ben burada yalnızım da sizin oraya yerleşmek istiyorum falan demeye başladı.Hastalıktır bilmem ne bahanesiyle..Yani hayatı yalan.. düğünümde hep biz ödeme yaptık bir bilezik yapmadı . Düşündükçe sinirlerim zıplıyor.Bir de kesi muhabbetleri var dedim asla istemiyorum kedi fon evde . Yarın bir gün gelirsem evinize çocuğum zarar görür kesin net çizgim dedim ne benim evimde ne de annenin dedim eşime . Birine vermişler kediyi kaynanam sürekli eşime kediyi hatırlatıyor video atıyor yok üzüldüm yok özledim bilmem ne.. Kayınvalidelik yapıyor sinsice. Bir de arkam sıra görüşmelerini okudum kediyi geri almak gibi .Kıyameri kopardım illa ki gelince kedinin muhabbetini yapacaklar ve ben bundan hiç hoşlanmıyorum..!

Size sorum ben tahammül edemeyip ters laflar edebilirim kavga çıkabilir çünkü kendimi tanıyorum.Ben bu kayınvalidemin çok bilmiş hallerini eşindim söyleyeyim bi ön uyarı mı yapayım .. ne yapayım özellikle tecrübeli olanlar yazabilir mi ? Kadın yarın geliyor şimdiden afakanlar bastı..!
kadının evinde ki kediden size ne hanımefendi? hoşlanmıyorsanız gitmezsiniz bu kadar basit. siz sevmiyorsunuz diye kıyametleri koparmanıza gerek yok başkasının evinde ki kedi için.

Yazdıklarınızı okumadım bile ilk cümleden çirkefliğinizi gördüm çünkü.. bir de hıncını alamayan gidip eski konulara bakmış .. yaygarayı koparmış .. aaa öyle mi 😂 ya mahalle karıları .. evet , insanların sıkıntıları olabilir en mahremini bile paylaşabilir nihayetinde kimse kimseyi tanımıyor insan olan anlıyor yazılanı ona göre yol gösteriyor ya da edindiği hayat tecrübelerinden kesitler veriyor..
Sanırım bu platform ondan çok uzaklaşmış ..İyice çingene pazarına dönmüş.. Aynı onlara benzettim sizi cidden bak..

Bir de ne boş vaktiniz var 😂

Bu platformun adı çingene kulübü olsun özellikle “bir derdim var “ içeriğinde olan üyelerin akıl sağlığı hiç normal değil..

Bu arada eşimle çok mutluyuz .. ben üşenirim kimin ne konusu var içeriğine gireyim bakayım .. bnm önemli işlerim var ama sanırım hayatınız burası olmuş ..

Eşim can eşim bak ne çok memnunum ki hamileyim . Beddua etmeyi sevmem ama siz hak ediyorsunuz . Kınadığınız yerden sınanın inşallah .

Ha ben kırıldığım için mi siz kimsinizde.. ama herkes benim gibi değil hassas olanlar için onların yerine ah edeyim . Çünkü ben hamileyim beyinsizler!
Allah mesut etsinde birsey soracagim, bu adamla aşiri mutluysaniz neden resmi nikahiniz yok?

Neden bu sahane evliligi resmi nikahla taclandirmadiniz merak ettim

doktorunuzun dediğine göre hareket ediyorsanız "bebekken kedi ve köpeğe maruz kalanların alerji bağışıklığı olup olmadığıyla" alakalı bilgi alabilirsiniz. eminim kırk yılın başı gideceğiniz kvnin kedisini zorla gönderin aşırı zararlı demeyecektir :KK64: hepsini geçtim hoşlanmak zorunda değilsiniz, kvyle görüşmeyen biri olarak yazıyorum bunu. ama siz insanları parmağınızda oynatmayı seviyorsunuz anladığım kadarıyla. hep bir kontrol benim elimde olsun, herkes benim dediğime göre yaşasın durumu.. sanırım eşim annemle yaşasaydı kvnin gelmek istemesine türlü oyunlar yapamazdım. çok yorucusunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X