Çok uzun bir yazı oldu farkındayım ama ne yapsam okuyan olursa bana bir yol gösterin 😭😭😭

Eşinizi hiç karıştırmayın, ne sıfatla babanızla konuşacak? Öz evladını dinlemeyen damadını mı dinleyecek?

Anneniz babanızdan ayrılıp kardeşinizle birlikte yeni bi hayat kuracaklar. Tek çaresi bu.
Kesinlikle öylede dışarı sözüne çok önem veren birisi olduğu için ondan dolayı dedim aceba hani

Maksadım hakaret etmek değil. Ezilen insanlara ezik denir yine de kırıcı olduysam özür dilerim.
Bu zinciri kırmalısınız. Belki bu anneden geçti ama sizin ve kardeşiniz için durum böyle.
Biz böyle yetiştik deyip kabullenmek olmaz. Siz de çocuk yetiştireceksiniz, kardeşinizin de uzun bir ömrü var.
Herkesin bir derdi var bence sizinki de ses çıkaramamak. Ve kendi hakkını koruyamayıp hala sevgiyi aramak üzerinde çalışılması gereken sorunlar olduğunu gösteriyor.
1 kere yeter artık derseniz neler oluyor sizde göreceksiniz.
İnan onu yapicam artık o noktoya geldim ve artık 🌹

Deli deliyi görünce sopasını saklarmış misali, siz de dişli olun birazcık. Ne bileyim o bi şeye tepki gösterdiğinde siz de, kardeşiniz ve anneniz de susmayın aynı onun tarzında cevap verin. Sanki babanız her şeye rağmen el üstünde tutuluyor gibi bunu yapmayı bırakın derim🙏🏻
Yani öyle anlaşılıyor tabiki nederse ne desin yada ne yaparsa yapsın ses cikarilmayinca herlde dediğine evet değince öyle oluyor haklısın

X