Kaynanam ve kocam arasında iğrenç muhabbet

Neden böyle herşey sürpriz olmuş gibi bir tavrınız var anlamadım.
Adamın görev yeri belli değil miydi? Sonuçta görev süresince o dağ başı dediğiniz yerde yaşayacaksınız bunu bile bile evlendiniz.

Kayınvalide ile yaşamayı göze alıp evlendiniz.
Şimdi neyin şikayeti?

Ha, eşiniz tam bir basiretsiz süt bebesi imiş. Bu ayrı konu. Ama aklını kullanmayan siz olmuşsunuz üzgünüm.

Esinizin yasi kac?

Anne Babaniz nzmn gelicekler yine ?

Daha varsa gelmelerine siz Ziyarete tekarar cagirin ve onlar giderken birlikte gidin. !
Eşim 32 ben 22. 20 gün sonra bayrama gidicez

Çocuk istiyo. Istemiyorum desemde dinlemez
Dinlemeyip N'apıcak çocuk kadın ve erkeğin ortak alacağı bir karar.Eğitim durumun ne? Çalışma imkanın var mı? Baba evine dönsen seni nasıl karşılarlar? Bu insan çekilmez , bir ömür çekeceksin sen bu ana oğulu.Adamın huyu da huy değil ki.Bilmiyorum gazlamak istemiyorum , durumunu hayat şartlarını değerlendirip bir karar ver.

Evet ses kaydında diyor ki. Bidaha bi saygısızlık yapsın. Ben ona yapacağımı biliyorum dedi
Ee neyi bekliyorsun?
Kemiklerini kırarsa yola çıkman zor olur.
Anana babana küfreden adamla hala nasıl aynı evdesin?
Babana gönder o ses kaydını ve hemen şimdi çık git o evden.

Ben de aynı soruyu sormuştum ki tahmin ettim sizden büyük olduğunu. İşte böyle erkeklerden iğreniyorum. Yaşına başına bakmadan bir de kendilerinden küçük kızı alıyorlar çünkü mantık başka çalışıyor. Küçüktür bunu biz istediğimiz gibi yönetiriz, bizim her dediğimizi yapar, bunu ezeriz diye düşünüyorlar. O kadar sinirleniyorum ki sanki bu haksızlık bana yapılmış gibi nefes alamıyorum böylesi şeyler okuyunca.

32 yasina gelmis ama Anne koynundan cikip Adam Akilli bi Herif olamamis kusuruma bakmayin sinirlendim.
Bayramdan sonra keisnlikle dönmeyin Annenize olan biteni anlatin . Ses Kaydi konusunda eger Bosanmak istiyorsaniz ve gercekten eminseniz ki Inshallah öyle olur ancak öyle Bahsedin . Eger yok ben katlanir adam ederim gibi düsünce varsa ki Inshallah yoktur ama varsada Ailenize dinletip onlarai üzmeyin.

Daha kac aylik evlisinizki o ne devamli bahanin evine git cehenneme git, ordana annesiyle senin aile cekistiriyo seni cekistiriyo gervekten igrencmis... Verecegim ilk tavsiye sakin korunmayi birakip hamile falan kalma evliligmi kurtaririm falan diye... İkincisi al karsina bir kac kez konusmaya calis sen benle evli kalmak istemiyo nusun istiyosan bu evliligi nasil duzeltebiliriz vs gbisinden hani gunah senden gitmis olsun... Birkac ay daha sure taniyin hatasuni anlamasi icin ayri bi aile oldugunuzu insallah bu tavrindan vazgecer

Bunu yapan da imam.
Ağızda kufur
Ne vaaz veriyor acaba cemaate!
O kaydı yedekle ve oturt dinlet ikisine
Ve boşan tabiki

bu zihniyette bir adamla ve anasiyla biromur gecermi be canim.kendine niye eziyet ediyorsun bak annen babaninda haberi varmis olayı enine boyuna konuşun böyle devam edecekse hiç etmesin kısa yoldan çocuk olmadan dönün...anan baban seni eziyet çekesin diyede doğurmadı adam dünden razı baksana seni kaybetmekten hiç korkmuyor defol cehenneme kadar git diyen bir adam seni haketmiyor.surekli ananın ağzına bakacaksan neden evlendin be adam neden elin kizininda basını yaktın.birde imammış tövbe tövbe...

Diyanet işleri her önüne geleni imam yapıyor demek Yazık.. Senin eşin İslami Açıdan eşine nasıl davranılır bilmesi gerekiyor. böyle korkmadan davranabilir anlamış değilim şaşırdım.. Saygı yoksa sevgi yok evlilik yok demektir bende hiç saygı ilgi görmedim umrunda bile olmadım sonumuz ne oldu 2 ayrı evde yaşayan evli ama mutsuz insan olduk bilmiyorum belki boşanacağız

Anlamadığım ailenizin yanında hazır olaylar patlak vermiş, niye her şeyi anlamadınız da üstünü kapatmaya çalıştınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…