Kaynanam ve kocam arasında iğrenç muhabbet

Evet boşanmış, bir konuda yazmıştı, boşandım tek celsede diye. Hakkında hayırlısı olsun
Ay iyi bari ya. İçim ferahladı. Bi de yetim demişler adama, alma altın falan bi ton beddua ederler demişler. Yetim diye çocuğa denir, kazık kadar adamda yetimlik mi kalır oha? İnşallah almıştır bütün haklarını.

Hep manipülasyon. '' Git bakalım kaç gün sığabileceksin baba evine. '' Bunca yıl sen mi vardın? Nereye sığdı bu kadın sen yokken? Çocuk da istemiş, ayağı iyice bağlansın da gidemesin diye. Ucuz kurtulmuş kadın, neyse.

Yanlış hatırlamıyorsam çok pişman oldu, beni sevdiğini söyledi ama tek celsede boşandım demişti. İyiydi yani, başka konularda görmüştüm kendisini, morali iyiydi.

Yanlış hatırlamıyorsam çok pişman oldu, beni sevdiğini söyledi ama tek celsede boşandım demişti. İyiydi yani, başka konularda görmüştüm kendisini, morali iyiydi.
Anca laf zaten bunlarda. Seviyorummuş. Evet, sevdiği için dava açıldı, mahkeme kuruldu. Ne şiddetli seviyorlar, hınnısını. Şöyle sevilmedik be..

Ne kadar zor birşey yaa böyle şeyleri duyunca evlenmeye korkuyorum.Keşke imamlığı sırf meslek olarak yapanları ayırt edecek bir cihaz olsa da Allah’ın rızası için değil sırf meslek olarak imamlığı seçen,Peygamber ahlakından bihaber insanları imam falan yapmasalar Allah Hidayet versin İnşaAllah Allah bütün bekarlara hayırlı eşler nasip etsin İnşaAllah

Kesinlikle ucuz atlatmış evet. Geçmiş olsun diyelim konu sahibine. O manipülasyonlar en büyük silahı zaten böyle insanların. Yerse hayatını mahvetmeye devam ediyorlar..Çözüm oldukları yerde bırakıp hayatına onlarsız devam etmek

Asla kimsenin Dediklerine bakma, evlilik tek tarafla yurutulmez.. azicik karsi tarafta biseylerden ferakat etmeli. en dogrusunu yapmissin .bosanmayi kimse istemez ama bu şekildede bir evlilik evlilik değil.Yarin birgun cocuk oldugu zaman daha zor olacakti hersey. rabbim yolunu acik etsin insallah. bu devirde hacı hoca demeyeceksin .Vicdanlı ahlakı olan insan Olsun yeter.. Rabbim yolunu acik etsin insallah Daha guzel daha hayirli gunlerin olur. yasin daha cok genç dunyanin sonuda degil.sen doğru oldugun surece dogru kisi seni bulur ve mutlu bir yuvan olur insallah

ALLAH yardim etmiş kurtulmuşsun senin yüzük küpene kadar isteyen adam eş olamaz sanki eş degil düşman almış gibi davranmış sana...o kaybetmis RABBIM sana cok cok guzel bir kapi acacak sabret temiz kal kendini iyi yetiştir senin gibi biri cikar kiymetini bilecek biri insallah kuzum benim.

hiçbirsey verme dava ac elınde olan delıllerı de sun mahkemeye..yuva kurdun yuvan bozuldu k valıde yaptıgı ayıp gunah suc..
esın madem oyle nıye evlendı sizinle..
tabıkı herkesın aılesı mukemmel degıl ama kımse kımseye hakaret edemez..aılenıze kufur eden bırıyle evlılık olmaz..ınsallah cocuk olmadan soruna cozu bulursunuz

Genceciksin ailen yanında olur inşallah merak etme dön baba evine çalış kendi ayaklarının üstünde dur!!! imamlık mesleği sadece karakter başka meslek başka.. ah mahı da kalmaz hem takılarını al hem tazminat davası aç Allah biliyor yaşadıklarını köpek dua etti diye kemik yağmaz. Sabredip gençliğini harcama!!! Hala durman hata

Bu konuyu hortlatmak nerden çıktı başka yazcak konu yok sankii kendisi banlı ve teeeee 2019 konu kendisi son görülmesi haziran 2020 ve hiç girilmemiş bile alemsiniz kızlarr

Bosan Gitsin ya bu ne be ana kuzusu hic sewmem hem kimsenin kimseye boyle eziyet etmeye hakki yok bide imam olucak uzme canim kendini degmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…