Kaynanam ve kocam arasında iğrenç muhabbet

Senin yaşındayken benim derdim neydi biliyo musun.. eğitim sosyolojisi dersini geçebilmek.... hemcinslerime çok acıyorum.

21ler

23ler

25ler evlenme yaşları değil.

Konserde ön sırayı kapma yaşı.

Ben de ortalama bir ailenin çocuğuyum. Annem babam yollarıma miras dökmedi okumam için. Ama daima oku kızım dediler.

Okuyana sonsuz saygı duydular.

Keske böyle olmasaydı senin hayatın. Üzüldüm. Çok çok üzüldüm.

Arkadaşlar da söylemişler. Boşanmaktan başka yolun yok. Daha çocuksun. Kolay ezilirsin. Bu kadarla kalmaz... gittikçe artan bir çirkeflikle devam eder.

Dayanamazsın.

Yol yakınken dön.

Annene babana anlat her şeyi.

Burda yazdığın gibi anlat. Bırak git. Hayatını ziyan etme.

Kocanın da imamlık yaptığı cemaate acıdım. Onun insanlığı yok ki imamlığı olsun.

Benim abim de imam bir köyde , evlenmek üzere ve duası şöyle " inşallah layık bir eş olabilirim, inşallah kalp kırıp üzmem , rabbim kötü bir eş etmesin beni"
Sizin eşiniz imamı sadece memurluk ve maaşı için yapan birisi ...
Karakter insanlık merhamet sıfırın bile altında.
Çocuk yokken boşanın ve çok iyi korunun lütfen çocuk olursa herşey daha da zorlaşır ...

çok net boşan.... yaşın daha çok genç kendine yeni bir hayat kur.ömrünü harcama sakın.çok üzüldüm.

Telefonun varsa ara aileni kimseye eşime kayınvalideme bir şey demeden aniden gelin alın beni de.
Ve boşan, bu adam sana koca olmaz .
Senden başka o dağ başına kendilerine hizmet ettirecek birini bulamamışlar
Sen adamın karısı vs değilsin, sen o adamla kadının hizmetçilerisin seni öyle görüyorlar.
Lütfen ailene haber uçur eşinle annesini vs aramadan aniden gelsinler ses kaydını da silme kocana bahsetme ama dinlet ailen gelince.

Bu arada aklınca seni korkutmak için demiş ailen bile üvey evlat muamelesi yapar diye.
Dul kadın derler adın çıkar deyip korkutacaklar ama güçlü dur çünkü hepsi numara
Boşanma diye bütün numaralar sakın düşme sakın tuzağına
Sen gidersen onlara hizmet edecek adam bulamazlar ondan korkuyorlar.

Ya tenzih ederek söylüyorum öyle olmayan üstüne alınmasında köşe başı cafe gibi açılan imam Hatip liselerinin donanımli imamı kendisi adama bak bu ne terbiyesizlik iğrençlik ben utandm devletin imamı yerine karısına kv kp ine böyle saygısızlık yapan doğruyu yanlışı ayırt edemeyen kim olurea olsun dinimizi anlatack nesillere yazık vallahi 22 yaşındasın genceciksn neyiyle aşık etti kendine bilmiyorum ama benim eşim anneme kasını gözünü egsin bakalım ne oluyor kendinize gelin ne sevgisi saygı kalmamıştı aranzda

Eşim 32 ben 22. 20 gün sonra bayrama gidicez
Bence bir iki gün içerisinde ailenize durumu aktarıp gizlice tabiki,geleceğinizi söyleyin ama eşinizede çarşıya veya komşuya gideceğim deyip çıkın evden.Okuma yazmanız vardır muhakkak.Bir şekilde otobüs,uçak,tren ne varsa binin ve hem eşinize hemde kendi ailenize yolda ses kaydını atın.Gerisini karakter yoksunu eşiniz düşünsün.
Muhakak parmağınızda yüzügunuz veya kulağınızda küpeniz v.s vardır giderken bozdurun ve yol parası yapın eğer paranız yoksa.
Ayrıca eşinizle bu süreçte birlikte falan olmayın ki hamile falan kalmayasınız!

Yakında dayakta başlar.Bide hamile kalırsın. Çocuk var dönemem çocuk için dersin. Bir hayat böyle heba olur. Boşan demem kolay kolay ama bu şeref yoksunu varlıkla evlilik devam etmemeli. Ahlaksız adam. Git ananın babanın lafını çek bu pislikleri çekme

Birde imam olacak. Ya madem bunları yaşatacaktın ne diye evlendin kardeşim? Annenle kalsaydın demi. Ben bu erkek çocukların annelerini de bir türlü anlamıyorum. Çocuğunun mutluluğu için yaşamıyor musun? Neden doldurursun neden eziyet edersin?
Bir kere de sen söyle bakalım beni bu kadar istemiyordun madem neden evlendin ufacık şeye git kal demem diyorsun gitmemi ayrılmamızı bu kadar çok istiyorsan ayrılalım de tepkisini ölç

Ayrıl adamın umrumda değilsin görücü usulü mü evlendin?

Bu kadar kahrı neden çekiyorsun ?
Ailenin yanına 20 gün sonra gidecekmişsin, herşeyi anlat ve birdaha o eve dönmek istemediğini söyle. 21 yaş nedir ya ? bu yaşta yapılan evlilikler hep böyle oluyor işte cahillik mi yoksa yaşın verdiği eziklik mi bilemiyorum.
aynı yollardan bende geçtim.. evlendim, boşandım. ikinci evliliğimi yaptım şükürler olsun çok mutluyum.
kimsenin kahrını çekmek zorunda değilsin hele ki koca kahrnı hele ki böyle terbiyesiz arsız bir adamın kahrını çekmek asla zorunda değilsin adam sürekli sana istiyorsan babanın evine git cehenneme git deyip duruyor..

senin hala o evde ne işin var ????

Ve ben yine suçlu çıkayım. Ses kaydı aldım diye
canım bi düşün kimin suçu daha büyük?ses kaydı alan senin mi suçun büyük,yoksa sabahlara kadar dedikodunu yapıp ailen hakkında ağıza alınmicak küfürler eden kocanın mı?okurken yüreğim şişti yemin ederim.Sen resmen insan suretinde iki şeytanla yaşıyomuşsun ve bu ikisi seni çok fena sindirmiş.Onlardan korkman için hiçbi sebep yok.seni bu yaşa onlar mı getirdi,sana bu güne kadar onlar mı baktı?Hayır tabiki de.Sen onlara muhtaç da değilsin,Baban seni neden kabul etmesin neden üvey evlat muamelesi yapsın..Resmen gözünü korkutup ezmek için söylüyo böyle.Kendini ezdirme bu insanlara,dik dur.o kaydı da sakın silme,(delil olarak kullanırsın) ve sakın sakın bu adamdan hamile kalayım deme,muhakkak korun.Bunlar ilerde çocuğun büyümeye başladığında çocuğu da sana karşı doldurup sana düşman ederler.Daha 4 aylık evlisin ve sana böyle davranıyo,bunun ileriki yıllarını düşünemiyorum.
Kocan olacak adam 32 yaşındaymış bi de, hem de imammış.Tövbeler olsun ya rabbim.Kaç kurtar kızım kendini gençliğine yazık daha hayatının baharındasın böyle hayat geçmez.Zindan ederler sana hayatı.
Ben öyle bi evde bir dakika bile duramazdım.Anında boşanırdım,istersem öliyim aşkından.hiçbişey hiçkimse benden ve ailemden kıymetli değil

Valla ağzım açık okudum.Şimdi siz nasıl evlendiniz görücü usulü mü?Yaşam belirtisi olmayan yerde kayınvalideniz ile yaşayacağınızı biliyormuydunuz?Bu saatten Sonra bence yapacak tek mantıklı şey çocuk olmadan boşanmak ama sizin kararınız tabi.Her olayda size git bir kocanın olduğu evliliğe bu zamana kadar sahip çıkmanız garip.Hayat uzun nasıl başlarsa öle gider

Bir de imam ha...
Konu iyi seçilmiş,toplumun sinir uçları filan

Bide napayım diye soruyosunuz ya pess
Oturun oturdugunuz yerde,küfürleri yakında sesli sesli ederler merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…