Flashdiskin var mi? Flasha kaydet ya da telefonunun hafiza karti varsa ona kaydet telefondan cikar, saklaSes kaydını içinizden birinize yollayabilir miyim..kime yollayacağım bilemedim. Ve sanırım dün şüphelenmiş. Ses kaydında farkettim. Anlamış sanırım. Normalde asla telefonumu eline almaz ama bugun sürekli bunun şifresi ne diye sordu.
Ses kaydını içinizden birinize yollayabilir miyim..kime yollayacağım bilemedim. Ve sanırım dün şüphelenmiş. Ses kaydında farkettim. Anlamış sanırım. Normalde asla telefonumu eline almaz ama bugun sürekli bunun şifresi ne diye sordu.
Tebrik ediyorum o iğrenç eşin senin kafanı iyi bulandırmış. 22 yaşındasın 22 gören de 72 sanacak. Allahaşkına git kafanı topla. Ananın babanın evine dön. Kendine bir meslek edin. Herkesin kaderi kendi çabasına bağlıdır. Sen böyle düşünüp bu herifin yanında kalmaya devam edersen bu dünyada cehennemi yaşarsın.Ben bana değer verecek bi adam ve mutlu yuva hayallerine o kadar uzağım ki. Eminim öyle bile olmayacak
Böyle dedim diye boşanmayacak değilim tabikiTebrik ediyorum o iğrenç eşin senin kafanı iyi bulandırmış. 22 yaşındasın 22 gören de 72 sanacak. Allahaşkına git kafanı topla. Ananın babanın evine dön. Kendine bir meslek edin. Herkesin kaderi kendi çabasına bağlıdır. Sen böyle düşünüp bu herifin yanında kalmaya devam edersen bu dünyada cehennemi yaşarsın.
Ne çirkin konuşmuş öyle kac yaşında bu densiz kusura bakma sinirlendim...Dün o kadar küfredince bu gun baya rahatlamış sanırım. Çok mutlu habire gülüyo. Ben de mide bulantısından (ciddi manada) ölüyorum. Dedim ki yarın mı gitsem İstanbul a. Hastaneye falan giderim dedim. Oda olmaz haftaya annem gidecek onla gidersin tek başına gidemezsin b yer. Ve bunlarda şöyle bi kural var yeni gelin 2 3 yıl tek başına dışarı çıkamazmış. Kaynanasıyla kocasıyla gezermiş. Hastaneye bile tek gidememiş. Onların mahallede kuzenim teyzem var oraya bile anasıyla gitmem lazımmış. Neyse. Ben odamda yatıyorum suan. Demin geldi demek gitmek istiyosun he. Ama merak etme dur beni benden tam ayırcam görcen diyo gülerek. Gerizekalı. Sen gül. Bak bakalım ben bidaha 20 gün sora senşn yanına uğruyor muyum
Ses kaydının sizde olduğunu belli etmeyin. Güvenli bir şekilde annenizin yanına ulaşın. Babanız sizi bunaltabilir . Üzerinize gelebilir. Evet maalesef öyle bir durumla karşılaşabilirsiniz. Cesaretli olmanız lazım. Herkese karşı dik durup haklarınızı savunun.
Evlendiğiniz günden beri git git yok annem annem diyen problemli biri var karşınızda. Böyle bir ömür nasıl yaşayacaksınız. Bence bitirin. Genelde İnsanlar değişmiyorlar . Değişir diye beklemeyin.
Sizin başınıza gelen durum için demiyorum.
Yalnız birşey eklemek istiyorum. İnsanların , yakın arkadaş , kardeş , anne, baba ile telefonla konuşmasını dinlemek pek doğru değil. Aralarında bazen aşırı laubali olabiliyorlar. Başkalarına söylemeyecekleri şeyleri söylüyorlar. Yakınlıklarından dolayı oluyor. . Dışardan bir insan duyduklarına inanamayabiliyor. Özel hayata çok müdahale etmemek lazım.
Tabiki de haklısınız. Asla sevmem gizli dinlemeleri falan ama biliyodum böyle bişey olacağını. Onların konuşması kendi özelleri değildi. Ailemle dalga geç eler, taklitkerini yapmalar, küfretmeler....
Aynen öyle. Boşansam sadece kocamdan değil annesinden de boşanmış olucam. Bana sürekli diyo ki benim seni sevmem için senin annemle iyi anlaşman lazım. Annemle anlaşama ama beni çok sev. Asla olmaz ben seni sevmem. Annemi istemezsen ben seni hiç istemem diyorHerkese boşan demem ama boşanmalisin bu adam ve annesinden!!!
Annen baban nasıl insanlar ayrılsan nasıl karşılarlar.bi de bulantin hamilelik değildir umarımDün o kadar küfredince bu gun baya rahatlamış sanırım. Çok mutlu habire gülüyo. Ben de mide bulantısından (ciddi manada) ölüyorum. Dedim ki yarın mı gitsem İstanbul a. Hastaneye falan giderim dedim. Oda olmaz haftaya annem gidecek onla gidersin tek başına gidemezsin b yer. Ve bunlarda şöyle bi kural var yeni gelin 2 3 yıl tek başına dışarı çıkamazmış. Kaynanasıyla kocasıyla gezermiş. Hastaneye bile tek gidememiş. Onların mahallede kuzenim teyzem var oraya bile anasıyla gitmem lazımmış. Neyse. Ben odamda yatıyorum suan. Demin geldi demek gitmek istiyosun he. Ama merak etme dur beni benden tam ayırcam görcen diyo gülerek. Gerizekalı. Sen gül. Bak bakalım ben bidaha 20 gün sora senşn yanına uğruyor muyum
1 hafta önce adetim bitti. Ondan sonra 2 kere ilişkiye girdik. Heralde hamile değilimdir. Burda yaşlı bi teyze yarın eczeneye gidecekmiş. Kocamdan gizli ona doğum kontrol hapı aldırcamAnnen baban nasıl insanlar ayrılsan nasıl karşılarlar.bi de bulantin hamilelik değildir umarım
Evli kalmak istemiyorum kiNeden evli kalmak istedigini anlamadım
Ne olması lazım bosanman icin ?
Sacmalik boyle bir sey hic duymadim. Uydurmuslar resmen. bunu sana evlenmeden once mi soylediler ?bunlarda şöyle bi kural var yeni gelin 2 3 yıl tek başına dışarı çıkamazmış. Kaynanasıyla kocasıyla gezermiş. Hastaneye bile tek gidememiş. Onların mahallede kuzenim teyzem var oraya bile anasıyla gitmem lazımmış.
Canım kardeşimle yasitsin inan anlattıklarına üzüldüm ondan yaziyorum yoksa bebek yap yada yapma demek haddime değil ama kocan maalesef gelecek vaadetmiyor.1 hafta önce adetim bitti. Ondan sonra 2 kere ilişkiye girdik. Heralde hamile değilimdir. Burda yaşlı bi teyze yarın eczeneye gidecekmiş. Kocamdan gizli ona doğum kontrol hapı aldırcam
Dikkat et o teyze kaynanana yetistirmesin bu istegini1 hafta önce adetim bitti. Ondan sonra 2 kere ilişkiye girdik. Heralde hamile değilimdir. Burda yaşlı bi teyze yarın eczeneye gidecekmiş. Kocamdan gizli ona doğum kontrol hapı aldırcam
Maalesef boyle geri kafalilar varSacmalik boyle bir sey hic duymadim. Uydurmuslar resmen. bunu sana evlenmeden once mi soylediler ?