- 26 Mayıs 2019
- 1.497
- 3.882
Hayır bugun söyledilerSacmalik boyle bir sey hic duymadim. Uydurmuslar resmen. bunu sana evlenmeden once mi soylediler ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır bugun söyledilerSacmalik boyle bir sey hic duymadim. Uydurmuslar resmen. bunu sana evlenmeden once mi soylediler ?
Tembihledim. Ona güvenemekten başka çarem yok. Ondan başka kimsem yok çünküDikkat et o teyze kaynanana yetistirmesin bu istegini
Dün o kadar küfredince bu gun baya rahatlamış sanırım. Çok mutlu habire gülüyo. Ben de mide bulantısından (ciddi manada) ölüyorum. Dedim ki yarın mı gitsem İstanbul a. Hastaneye falan giderim dedim. Oda olmaz haftaya annem gidecek onla gidersin tek başına gidemezsin b yer. Ve bunlarda şöyle bi kural var yeni gelin 2 3 yıl tek başına dışarı çıkamazmış. Kaynanasıyla kocasıyla gezermiş. Hastaneye bile tek gidememiş. Onların mahallede kuzenim teyzem var oraya bile anasıyla gitmem lazımmış. Neyse. Ben odamda yatıyorum suan. Demin geldi demek gitmek istiyosun he. Ama merak etme dur beni benden tam ayırcam görcen diyo gülerek. Gerizekalı. Sen gül. Bak bakalım ben bidaha 20 gün sora senşn yanına uğruyor muyum
Bunu yaptığı an o psikopat herif kızın ağzını burnunu dağıtır.Lütfen kişilere özel yorumlar yapın.gencecik ve tecrübesiz bi insani akbabaların önüne atıyorsunuz. Ses kaydını tek durumda ortaya çıkarmalı o da net olarak bosanmaya karar verdiginde annesi ve babasının evinde onlara dinletmeli
Bazıları iyi niyetli ama düşünmeden ne yazık ki yazıyorlar. Cesaret iyidir ama böyle durumlarda cesaret aptallıktır...
Bence bazıları hangi ülkede yaşadıklarının farkında değil
Umarım soylemezTembihledim. Ona güvenemekten başka çarem yok. Ondan başka kimsem yok çünkü
Görücü usulu oldu. Tanıştık. Ben daha söz olmadan bitirmek istemiştim. Ama babam çok is teklifi imam diye hafız diyeAglakk sizin aileniz istanbulda sanırım, nasıl tanıştınız da evlenmeye ikna olup oraya gittiniz?
Hosttt deseydin ya,niye sinsin,sen böyle yaparsan daha çok biner tepene.Çakma imamBana sürekli diyor ki baban seni 2 gün bakar sonra üvey evlat muamelesi görürsün diyor.
Daha fazla ses kaydı alamam sanırm. Anladı çünkü galiba. Ve neden boşanmamız ütopik olsun. Ayrıca ben hala koca evi falan demiyorum. Gün sayıyorumAileni için çok üzüldüm. Çünkü pamuklara sararak büyüttükleri kızları hala koca evi diyor. Yerinde olsam o ses kaydına yenilerini ekler ve bir güzel dava açardım.
Söylenecek şey çok ama ,değmez.
Boşanmanızın ütopik olduğunu düşünüyorum. Gerçekten üzüldüm.