Kaynanam ve kocam arasında iğrenç muhabbet

Ha bu adamı mideniz alıyor yani?
Mutluluklar.
Biz burda sinir olalım, siz evliliğinizi yaşayın.
22 yaş ya 22.

Yarın öbür gün "hamileligim kimsenin umrunda değil" diye konu açar. Gidecek olan şimdiye kadar çoktan giderdi. Ailesine yazık. Imamdir iyi davranır diye vermişlerdir. Şeytanın ta kendisi çıktılar ana oğul

Boşanın kurtarın kendinizi allahım birde imam olucak terbiyesi nerde bu imamın imam olmuş ama adam olamamış.

Büyük kavga çıkar çık git babana sen benimkiler saygı göster bende seninkiler de ayrılırsa ayrılsın bir ömür ezilecek değilsin ya o seni tehdit ediyorsa ayrıl vs diye sende onu et seni kaybetmekten korksun

Bence acilen boşan ya kendi annesine saygı göstermeni isteyen bir insan kalkıp senin ailene nasıl küfürler edebilir? Kocan olcak haysiyetsiz herif kusura bakma ama beş para etmez biri. Bence boşan gitsin 22 yaşındasın ömrünü bu adam ve kadın için heba mı ediceksin? Ailene söyle gelip seni alsınlar yazık günah. Sonra anasıyla sabahtan akşama kadar dedikodu mu yapar günaha mı girer ne halt ediyolarsa etsinler ben olsam orda beş dakika bile durmam.

İmam ya o ses kaydıyla rezil ederdim . Mahallenin imamının ağzının bozukluğuna bakın diye. Sonrada ayrılırdım . 22 yaşındasınız. 30 unuzda çocuğunuzla dönmeyin babanızın evine. Bu sizin suçunuz değil ilk ayrılan siz değilsiniz. Biz bunları yazarken siz orda neler çekiyorsunuz. Çekmeyin . böyle annem annem diyen adamlar evlenmesinler . Sanki siz bir ananın evladı değilmisiniz? Silin hayatınızın bu günleri hayatınızdan yeniden başlayın.

Böyle dedikoducu adamdan bir cacık olmaz benden söylemesi. Baban sana niye üvey evlat muamelesi yapsin hem seni sindirmeye başka çıkışın olmadığına inandırmaya çalışıyor yalnızca blöf gibi geldi bana vur tekmeyi gitsin derim vakit kaybı

kocanın imam olmasına çok çok üzüldüm yazık imanı kalbine oturmamış bir din görevlisi ben eşinin seni sevdiğini düşünmüyorum acaba neden evlendi madem annesi yetiyordu onunla kalsaydı

ohaaa be oha resmen ana kuzusu ve resmen seni sevmiyor gibi o naisl bi koca ya tüüüh terbiyesiz bide imam olacak hey allahim hey.. sen yine cok sabirli durmussun ben olsam ortaligi yikardim ama sana ilk günlerde cehennemin dibine kadar yolun var demeysi sanki sen düsmanisin.. yazik. cok üzüldüm, yinede ayrilma karari alma daha gencsin bence biraz konus düzgünce güzelce bakdin olmuyor ailenle görüs o konusmalari dinlettir.. hic seni sevdigini s,ylüyo mi peki?
bol sans canim allah sabir versin

Defaatle "dağ başı" diye vurguladığınız için oraya takılmış olabilirim.

Ayrıca çok haklısınız.Hak ettiğiniz bu değil elbette.
Eşiniz adam olamamış biri, yazdıklarınızdan çıkarımım bu.
Çocuk yapmayın en azından. Boşanırsınız veya devam edersiniz bu sizin kararınız tabii ama çocuksuz olmanız avantaj şu durumda.

Ses kaydina gelene kadar Sen zaten babanlara gitmeliydin beraber ne diye durdun ki? Her gun cehennemin dibine kadar yolun var diyen ve bilumum degersizlikleri sergileyen biri var...yanında eşantiyonu anası da çabası...

Seni sevmeyen adamı neden çekiyorsun ki bu zamana kadar iyi sabretmişsin çoktaaaan terketmiş olman gerekiyordu. Hiç şaşırmadım ailen hakkında böyle şeyler demesine sen bu kadar yüz verirsen işin sonu şiddete kadar gider.

O da en kötü koca evi baba evinden iyidir diyor

Ha bu adamı mideniz alıyor yani?
Mutluluklar.
Biz burda sinir olalım, siz evliliğinizi yaşayın.
22 yaş ya 22.
Olay dün gece oldu. Gece dinledim.. Şuan yüzüne bakarken bile midem bulanıyor

Sana psikolojik olarak baskı yapıyor ki ne yaparsa yapsın sen ona ve kötü kalpli annesine katlanmak zorunda kalasın.
Hiç böyle düşünme anne baban seni görmek için kalkıp o dağ başına geldilerse sana verdikleri kıymetten dolayı.
Onlar geldiğinde yaşadığınız olayı baban büyütmek istememiş daha yeni evli olduğunuz için size şans vermek istemiş ama bu ses kaydını ailenize dinletseniz beş dk durmaz gelir alır sizi.

En kotu koca evi niye babanin evinden iyi olsun yahu?
22 yasinda genceciksin cocukta yok .bu adam duzelmez.daha da kotuye gider yol ver gitsin

Ee ne dicek canım
Biz sana çektiriyoruz seni sevmiyoruz sen çekme bizi git mi diyecek
Boşanmaman için neler diyecek daha bunlar seni düşündükleri için mi sence?

Milletin tanımadığın etmediğin kokmuş kadınının evinin işini yapacağına git ananın babanın ev işini yap
Anan baban surat assa ne olacak, sanki kocanla kaynanan sana güler yüzle mi davranıyor.
En azından hastayım desen yavrum derler, derdin olsa derman olurlar

Ses kaydını içinizden birinize yollayabilir miyim..kime yollayacağım bilemedim. Ve sanırım dün şüphelenmiş. Ses kaydında farkettim. Anlamış sanırım. Normalde asla telefonumu eline almaz ama bugun sürekli bunun şifresi ne diye sordu.

Olay dün gece oldu. Gece dinledim.. Şuan yüzüne bakarken bile midem bulanıyor

Yapacağın şey belli.
Kendin gidebiliyorsan kendin git, göndermezler diyorsan ara babanı kesin olarak bitti gel beni al de.
Sonra da ne telefonunu aç, ne kapını, avukat muhatap olsun, bitsin gitsin.
Senin eş müsveddesi ne bir şans verilecek adam, ne de durup bir kelimesi dinlenilecek adam.
Zaten peşinden de koşmaz.
Hadsize bak, koca evi baba evinden iyiymiş.
Ne sanıyor ya hu kendini.

Ha yok seviyorum deneyeceğim diyorsan hep diyorum Allah senin gibi evlatla sınamasın kimseyi, gözünden sakın gitsin elin manyağına kul köle olsun.

Nasıl istiyorum şu konuların ergen uydurması olmasını...

Bosan bu adamdan hemen bosan bide imam ne saygisi ne terbiyesi varmis okadar okumus gunahi ogrenememismi. Daha cok kucuksun neden boyle bi insanla evlendinki cocuk olmadan bosa gitsin nede olsa aglamaz yalvarmaz cehennemin dibine kadar yolun varmis terbiyesiz ay gicik oldum ya ailene bu laflari soyletme lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…