Kaynanam ve kocam arasında iğrenç muhabbet

Görücü usulu oldu. Tanıştık. Ben daha söz olmadan bitirmek istemiştim. Ama babam çok is teklifi imam diye hafız diye

ahh canım ah.
gerçekten çok üzüldüm.
daha yaşın çok genç. seni istemezler, kabul etmezler demesine aldırma. seni kendisine bağımlı hale getirmek için öyle söylüyor. onun seni salıvermesini bekliyorsun, umarım doğru olanı yapıyorsundur. Benim sana tavsiyem bundan hemen anneni haberdar etmen olur. Ama tabii olayın içindeki sensin, daha iyi bilirsin.

Ailen sana değer vermese o dağ başı dediğin yere gelip 1 hafta kalmazlardı inan. Bence çok daha mutlu olacaksın. Daha yeni evliyken bunları kimsenin kimseye yaşatmaya hakkı yok.

Çok dikkatli ol, sakın hamile kalma.

İnşallah herşey iyi olur senin için.

Hala kocamın evi diyor ya. Yahu adam sana s çekip duruyor . Babanin annenin yaninda terviyesizlik ediyor. Arkamızdan küfür ediyor hepinizin. Ana kuzusu gibi her gece anasına fisir fisir ediyor .
Hala napayim ben bi yanda kocamin evi
Çek kardeş. Eziklenmeyi seviyon heralde sen. İmama bak maşallah terbiyesiz. Dilinde 5 vakit Allah varken nasil kufur ediyor giybet yapıyor. Esine zulüm ediyor. Zaten kimde bir şey coksa tam zitti karakterde oluyor

Bayramdan bi hafta önce evde olcam inşallah. Nasıl anlatcam aileme. Bayramları zehir olacak

Ya ben koca evi diye direniyorum ki. Neden herkes aynı şeyi diyor. Ben de istiyorum boşanmak. Sadece size akıl sordum

Daha fazla ses kaydı alamam sanırm. Anladı çünkü galiba. Ve neden boşanmamız ütopik olsun. Ayrıca ben hala koca evi falan demiyorum. Gün sayıyorum
Neye gün sayiyon ??
Mapus damimi bu
Ajite etme daha fazla cekemiyorsan bavulunu topla kalk git. Adam seni ikidebir kovuyorken neyin gününu sayiyon

Neye gün sayiyon ??
Mapus damimi bu
Ajite etme daha fazla cekemiyorsan bavulunu topla kalk git. Adam seni ikidebir kovuyorken neyin gününu sayiyon
Dağın başı derken ciddiydim. Öyle kendi başıma gidebileceğim bi yer değil.

Bide imam mi senin kocan yuh ya telefon kaydını sakla ve boşan böyle adamla yaşanır mı yazıklar olsun

senin hayatın mı zehir olsun?
görücü usulü ile seni evlendiren onlar madem zehir olursa olsun deli misin?
kendin kaçıp gitsen neyse diyeceğim.
Çok kötü oluyorlar. Babam ağlarken dayanamıyorum. Burda olaylar açıldığında da ağladı. Beni bağrına bastı. Kucağına kafamı koydum. Ses kaydında kaynanam diyor ki; sen baba olsan kızını kucağına al assın. Edepsizler diyor

Bir de imam olacak. Yazıklar olsun. Dağın başında kalmaktan kafayı yemiş sanırım annesi ve kendisi. Böyle adamlar evlenmese keşke. Analarıyla beraber yaşasalar. Evlenmeden önce nasıldı, hiç mi belli etmedi kendini?

allah askina neyi bekliyorsun o zaman pardon?
bu pis zihniyetten tiksiniyorum.
baban dağ gibi arkanda iste. 3 gün kötü olur sonra toparlarsınız. Biri ölmüş gibi davranmaya ne gerek var.
Evlilik kadar boşanma da gayet doğal.

Keske bu konu troll olsa cidden içim acıyor.

Babani çağır o zaman.
Bu herif senin ömrünü yiyecek. Ayrıca sana cehenneme git diyorda bu tipler dışardan iyi gözükmek ister gitmemen için 1 hafta sonra hamile kaldım diye yazarsın
Doğrı söylüyorsun

Benim anama babama laf edecek adam daha anasından doğmadı o adamın var ya iflahını keserim ne demek yaa

Daha fazla ses kaydı alamam sanırm. Anladı çünkü galiba. Ve neden boşanmamız ütopik olsun. Ayrıca ben hala koca evi falan demiyorum. Gün sayıyorum
İnşallah dediğiniz gibi olsun. Hepimizin isteği bu yönde ama çocuk için bile verdiğiniz cevap; ben istemiyorum ama o durmaz...
Allah yardımcınız olsun.

Cocuk da yok neden boşanmayi dusunmuyorsunuz?
Ne size saygisi var ,ne de sevgisi.
Ailenize bile kufurler yagdiran insandan ne bekliyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…