- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.662
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ses kaydını içinizden birinize yollayabilir miyim..kime yollayacağım bilemedim. Ve sanırım dün şüphelenmiş. Ses kaydında farkettim. Anlamış sanırım. Normalde asla telefonumu eline almaz ama bugun sürekli bunun şifresi ne diye sordu.
Emin ol şuan ben de o kadar çok istiyorum ki burdan çıkıp gitmeyi midem çok kötü sabahtan beri belki bayramdan bi hafta önce gönderir. Hatta ben yarın gideyim dedim ama öyle olmaz dediYapacağın şey belli.
Kendin gidebiliyorsan kendin git, göndermezler diyorsan ara babanı kesin olarak bitti gel beni al de.
Sonra da ne telefonunu aç, ne kapını, avukat muhatap olsun, bitsin gitsin.
Senin eş müsveddesi ne bir şans verilecek adam, ne de durup bir kelimesi dinlenilecek adam.
Zaten peşinden de koşmaz.
Hadsize bak, koca evi baba evinden iyiymiş.
Ne sanıyor ya hu kendini.
Ha yok seviyorum deneyeceğim diyorsan hep diyorum Allah senin gibi evlatla sınamasın kimseyi, gözünden sakın gitsin elin manyağına kul köle olsun.
Nasıl istiyorum şu konuların ergen uydurması olmasını...
Asla şifreni verme ses kaydını bir flaş belleğe at sakla...Ses kaydını içinizden birinize yollayabilir miyim..kime yollayacağım bilemedim. Ve sanırım dün şüphelenmiş. Ses kaydında farkettim. Anlamış sanırım. Normalde asla telefonumu eline almaz ama bugun sürekli bunun şifresi ne diye sordu.
Ses kaydını içinizden birinize yollayabilir miyim..kime yollayacağım bilemedim. Ve sanırım dün şüphelenmiş. Ses kaydında farkettim. Anlamış sanırım. Normalde asla telefonumu eline almaz ama bugun sürekli bunun şifresi ne diye sordu.
Hayır haber vermedim.. Öyle gelip alınacak bi yerde değilim. Şimdi arasam illaki bunlar duyacak bu sefer kötü olacak. Mecbur istanbula gittiğimde konuşmam laızmAileni aradın mı, haber verdin mi?
Gelip seni alsınlar madem öyle.
Ne yapmayı planlıyorsun? Güvendiğin bir yakınına akrabana gönder ses kaydını.
Neden bu kadar pasifsin?Emin ol şuan ben de o kadar çok istiyorum ki burdan çıkıp gitmeyi midem çok kötü sabahtan beri belki bayramdan bi hafta önce gönderir. Hatta ben yarın gideyim dedim ama öyle olmaz dedi
Hayır uygulaması. Ama hem yüzüme karşı tehdit etti hem de ses kaydında annesine diyo. Bidaha yanlış yapsn ben ona yapacağımı biliyorum dediNeden bu kadar pasifsin?
Şiddet uyguladı mı hiç?
Bunu yaptığı an o psikopat herif kızın ağzını burnunu dağıtır.Lütfen kişilere özel yorumlar yapın.gencecik ve tecrübesiz bi insani akbabaların önüne atıyorsunuz. Ses kaydını tek durumda ortaya çıkarmalı o da net olarak bosanmaya karar verdiginde annesi ve babasının evinde onlara dinletmeliboşanmayacaksan ses kaydını ikisinin yanında aç dinlet. belki utanırlar. özür dilettir annen baban hakkında söyledikleri için. kocana da bundan sonra gece yatmaya beraber gidiyoruz, muhabbet edeceksen benle et de.
Hayır haber vermedim.. Öyle gelip alınacak bi yerde değilim. Şimdi arasam illaki bunlar duyacak bu sefer kötü olacak. Mecbur istanbula gittiğimde konuşmam laızm
Hayır sana baskı yapmak için psikolojik olarak sindirip değersizleştirmeye çalışıyor asla izin verme baba evi en güvenli limandır bunu unutma ailene değer vermeyenle aynı çatı altında yaşama derim nacizaneMesleğim yok. Ailemi bilemiyorum ama yinede evine sahip çık bizi boşver derler gibime geliyo. Kocama sürekli diyor ki baban seni 2 gün bakar sonra üvey evlat muamelesi görürsün diyor
Ben bana değer verecek bi adam ve mutlu yuva hayallerine o kadar uzağım ki. Eminim öyle bile olmayacakBu adamdan en küçük bir düzelir umudunuz varsa boşuna bekliyorsunuz. Hamile kalmadan boşanmanız gerek. Daha çok küçüksünüz. İş bulur size değer veren bir adamla tekrardan yuva kurabilirsiniz.